Το ωραιότερο πικ νικ της ζωής μου


Κάπως έτσι λοιπόν με σύμμαχο τον καιρό αλλά και την θετική μας αύρα οργανώθηκε πριν λίγο καιρό μαζί με τις φίλες μου τις bloggers το ωραιότερο πικ νικ της ζωής μου! Ένα έχω να πω, καθώς οι λέξεις φαίνονται λίγες μπροστά σε όλο αυτό που ένιωσα: ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, αυτό ακριβώς. 

Οι φίλες μου οι bloggers! :) έτσι τις λέω, είναι τα κορίτσια που έχω αγαπήσει και που μαζί τους μοιράζομαι την χαρά και τον καημό μου σε θέματα που μόνο αυτές μπορούν να με καταλάβουν.



Το μέρος ορίστηκε μια Κυριακή του Απριλίου στα βασιλικά κτήματα Τατοϊου ένα όμορφο φωτεινό και ζεστό πρωινό. Περίπου δέκα οικογένειες, οι Bloggers, οι σύζυγοι και τα παιδιά μας περάσαμε υπέροχα πάνω από 6 ώρες, ήπιαμε, φάγαμε, παίξαμε, γελάσαμε. 


Με "οργανωτική επιτροπή" την Ασπασία, την Βέρα και την Κάλη στήθηκε ένα πανέμορφο σκηνικό κάτω από αυτό το τεράστιο δέντρο που μας χάριζε τον ίσκιο του καθώς επίσης κι ένα πεντανόστιμο μπουφέ με πρωινό, μεσημεριανό, αλμυρές και γλυκές γεύσεις κι ένα υπέροχο διαδραστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. 

νοστιμότατο νηστίσιμο cup cake δια χειρός Έλενας
Κι επειδή όταν λέμε οργανωτική επιτροπή εννοούμε ο-ρ-γ-α-ν-ω-σ-η κι όχι αστεία το Δημιουργούμε μαζί ήταν μαζί μας εκείνη την ημέρα αφού μας τύπωσε τα ολόδικα μας ξεχωριστά τσαντάκια και φυσικά τις μοναδικές κονκάρδες που φορούσαν τα παιδιά μας.


Η συνέχεια είναι γνωστή, παιχνίδια-φαγητό-παιχνίδια-φαγητό :)






Α βέβαια! Είχαμε και πινιάτα την οποία έφτιαξε η Κατερίνα από το anthomeli.com κι έκανε όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους να χαρούν και να γελάσουν. Πόσο υπέροχα περάσαμε...


Τα παιδιά πέρα από τα οργανωμένα παιχνίδια το έριξαν στο λασπόλουτρο φτιάχνοντας σούπες, καφέδες και κοκτέιλς με χώμα και νερό. Να, για παράδειγμα εδώ ο Παύλος μου έφτιαξε ένα freddo espresso :)

Καθότι το πικ νικ πραγματοποιήθηκε μέσα στην Σαρακοστή, είχαν αγοραστεί μικρά σοκολατένια αυγουλάκια τα οποία είχαν κρυφτεί εκεί τριγύρω και τα παιδιά με αυτά τα πανέμορφα καλαθάκια που έφτιαξε η Μαρία έψαχναν να τα βρουν και να τα γεμίσουν.




Κι επίσης τα κλαδιά των δέντρων πέρα από χρωματιστές κορδέλες είχαν στολιστεί κι από τα αγαπησιάρικα αυτά κοτοπουλάκια/κοκοράκια που έραψε με τα χεράκια της η άλλη Μαρία και πήραμε φεύγοντας για το σπίτι.


Άρα εν κατακλείδι, τι χρειάζεσαι για ένα τέλειο πικ νικ; Καλή παρέα, Ένα όμορφο μέρος, Οργάνωση και μια Φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίσεις αυτά τα χαμόγελα!



Σχόλια

  1. Ααααχ, τι ωραία ήταν! Θα το ξανακάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα που γεννησα ξανακανονίζουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεωργία μου αν και πολύ πολύ καθυστερημένα δεν γινόταν να μην αφήσω το σχόλιό μου και να μην σε ευχαριστήσω για την αναφορά. Οσο για του χρόνου... μακριά από πάρτυ για όλο τον Μάιο, χεχε! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου