Party Minecraft- Έγινε 7!



Το θέμα είχε αποφασιστεί από το καλοκαίρι. Minecraft, ένα παιχνίδι ας πούμε καλύτερο από τα άλλα του είδους του καθώς είναι δημιουργικό και χωρίς βία. Κολλημένος εκεί, όλο το καλοκαίρι.

Όσο κι αν γκούγκλαρα δεν βρήκα τίποτα έτοιμο εδώ στην Ελλάδα. Μέσα στο ψάξιμο σε χώρες του εξωτερικού βρήκα αυτά τα βραχιολάκια minecraft κι αμέσως τα παρήγγειλα για να χαριστούν ως δωράκια στους μικρούς φίλους του γιου μου. 



Αγόρασα τα αγαπημένα μου χάρτινα σακουλάκια "του μανάβη" που θεωρώ πολύ σικάτα κι εύχρηστα κι έβαλα στο καθένα από ένα βραχιολάκι. Τα έκλεισα ελαφρά κι έκανα μια μικρή τρύπα με τον διακορευτή από την οποία πέρασα κορδέλα σε δυο διαφορετικά χρώματα για να ξεχωρίσουμε τα κοριτσίστικα από τα αγορίστικα. 



Κόλλησα ετικέτες minecraft στα μπουκαλάκια του νερού και έβαλα κάρτες με το θέμα μας στα καδράκια που θα διακοσμούσαν το τραπέζι του μπουφέ.


Στόλισα με μερικά toppers κάποια είδη του μπουφέ, όπως αυτά τα ποντιακά πιροσκί με πατάτα...


κι έδωσα στα παιδιά κάτι παιχνιδιάρικο για να φωτογραφηθούν.


Κατά τύχη έπεσα πάνω και σε αυτά τα μπαλόνια με θέμα το Minecraft κι αντί να τα γεμίσω με ήλιον προτίμησα να αγοράσω πλαστικές βάσεις.



Η τούρτα μας είχε μια κλασική γραμμή minecraft κι εμείς κάναμε διάφορες παραλλαγές στο σπίτι με παιχνίδια του γιου μου αλλά και με το σπαθί από ζαχαρόπαστα.



Όπως επίσης θα είδατε δεν παραλείψαμε να τυπώσουμε και μπλουζάκια για να είμαστε τελείως μέσα στο θέμα (minecraftιάσαμε λέμε 😜)



Για το τέλος άφησα την πινιάτα που φυσικά ήταν ο "δυναμίτης" του παιχνιδιού! 💣



Αυτή τη φορά δεν θα πω πολλές κουβέντες και προσωπικές σκέψεις.
Μόνο θα πω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και πόσο σε λατρεύω. 

Χρόνια Πολλά Παύλο!



Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να διευκρινίσω πως ο κυριότερος λόγος των αναρτήσεων των πάρτι μας είναι για να σας δώσουμε ιδέες και πιο συγκεκριμένα σε περίπτωση που το παιδί σας ζητήσει το εκάστοτε θέμα. Κι επειδή και στα προηγούμενα πάρτι μας δεχόμουν πολλές ερωτήσεις για διάφορα είδη, σας τα έχω εδώ μαζεμένα και νοικοκυρεμένα 😍

Μπαλόνια-Banner-Βραχιολάκια: Aliexpress

Toppers-Photobooth-Ετικέτες νερού-Κάρτες: Pretty Party Ideas

Τούρτα: My Cakes-My Hobby

Μπλουζάκια: PND.GR

Πινιάτα: Ζω graphi ζοντας

Δημιουργική απασχόληση παιδιών: Παιδικά Πάρτυ Μπαλονοπατούσες

Σχόλια

  1. Χρόνια πολλά, να τον χαίρεσαι γλυκιά μου. Πολύ όμορφο το πάρτι σας! Ευχαριστούμε για τις ιδέες σας, μελλοντικά σίγουρα θα μας φανούν χρήσιμες . Η αλήθεια είναι δεν έχω ιδέα τι είναι το mine craft, αφού ακόμη είμαστε στη φάση με τον Μίκυ, τον τζεικ και τους πυτζαμοηρωες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Σε μια χαρά φάση βρίσκεστε :) το Minecraft είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι.

      Διαγραφή
  2. Τι ωραία τα έφτιαξες όλα μανούλα! Να τον χαίρεσαι, πολύχρονος, καλότυχος, ευτυχισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τον χαίρεσαι τον Παυλίτο σου, πάντα γερός να είναι! που το έκανες το πάρτι? δεν νομίζω να είναι σε σπίτι, πολύ ωραίος χώρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μάχη! Νοίκιασα μια αίθουσα για 3 ώρες και πλέον αυτή ακριβώς θεωρώ πως είναι η καλύτερη λύση ;)

      Διαγραφή
  4. Αχ πόσο δύσκολα είναι τα αγορίστικα πάρτι. Ενώ με τα κοριτσάκια έχουμε άπειρα θέματα, όταν έρχεται η ώρα για το αγόρι μας πάντα ζορίζομαι. Εσύ παρόλα αυτά (ως γνήσια αγορομάνα) το έκανες να φαίνεται πολύ απλό. Ομολογώ φυσικά ότι το minecraft δεν έχω ιδέα τί είναι, αλλά μάλλον πρέπει να μάθω σύντομα. Να τον χαίρεσαι τον Παύλο σου. Πολλά φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου! Σε ευχαριστώ πολύ! Σε στέλνω εδώ κι εσένα :) https://el.wikipedia.org/wiki/Minecraft

      Διαγραφή
  5. Με αυτό το παιχνίδι έχουν τρελαθεί και έφηβοι! Πάρα πολύ ωραία διακόσμηση! Δύσκολο θέμα, αλλά εξαιρετικές επιλογές! Να τον χαίρεσαι! Πολύχρονος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τον χαίρεστε το Παύλο σας!!! Να είναι χιλιόχρονος!! Τέλειο το πάρτυ σας, φανταστικό και πρωτότυπο θέμα!! Αυτά τα μπαλόνια νουμεράκια είναι must νομίζω !! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τον χαίρεστε!!! Να σου πω του χρόνου το βλέπω για το party της κόρης μου, λατρεύει το minecraft και πραγματικά μας έδωσες φοβερή ιδέα! Ιούνιο βέβαια...καλά να είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one? Thanks a lot! netflix login member

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. In Canada mortgage interest is compounded semi-annually, rather than once 30 days, and it's charged at the end from the month, not the beginning. mortgage payment calculator I caused Reni when I really needed a temporary loan to get a short period. mortgage payment calculator canada

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου