Διαγωνισμός Κίτρινος Κόσμος, δώρο 2 αντίτυπα! Αποτελέσματα


Κρατάω στα χέρια μου άλλο ένα υπέροχο βιβλίο. Κίτρινος ΚόσμοςΕσπινόσα Αλμπέρτ, Εκδόσεις ΠατάκηTo πρώτο του βιβλίο, μεταφρασμένο σε 40 γλώσσες!

Ο Εσπινόσα είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, σεναριογράφος, χημικός μηχανικός. Πάλεψε με τον καρκίνο από τα 14 έως τα 24 του έτη. Στο βιβλίο αυτό μας δείχνει τον τρόπο, την σοφία που απέκτησε, την εμπειρία αυτή που τον βοήθησε να δει τη ζωή με άλλο μάτι. Αισιοδοξία, όνειρα, θετικές σκέψεις, αγάπη για τη ζωή και τον συνάνθρωπο, δύναμη ψυχική.


23 ανακαλύψεις σε περιμένουν σε αυτό το υπέροχο, αγαπημένο βιβλίο. Σε αυτό το βιβλίο που θες να κρατάς σαν φυλαχτό στην αγκαλιά σου, που θες να ανατρέχεις κάθε φορά που "χάνεις' τον εαυτό σου, σε αυτό το βιβλίο που θες να χαρίσεις στα παιδιά σου όταν ενηλικιωθούν. Κίτρινος κόσμος!



Κι επειδή σας έχω ξαναπει πως όταν κάτι μου αρέσει πολύ θέλω να το αποκτήσετε κι εσείς θα κληρώσουμε δύο τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο. Η διαδικασία είναι απλή και συνηθισμένη. Like και Share την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook ΕΔΩ


Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 26 Μαΐου και λήγει στις 2 Ιουνίου τα μεσάνυχτα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook. Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλους τους διαγωνισμούς μας και τα άρθρα μας :)

Καλή επιτυχία σε όλους!


Χορηγοί επικοινωνίας

Ο διαγωνισμός έληξε και νικητές αναδείχθηκαν η Θεοδώρα Λάππα (Dora Lappa) και η Μαρία Θεριάκη (Maria Theriaki) παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου τα μεσάνυχτα διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Ο διαγωνισμός επαναλήφθηκε γιατί δεν εμφανίστηκε η νικήτρια Maria Theriaki κι έτσι η νέα νικήτρια είναι η Βάσω Παλαιολόγου!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου