Τι θα έλεγες αν μπορούσε ο Άι Βασίλης να στείλει ένα βίντεο στο παιδί σου;


Φέτος ο Παύλος έγινε επτά κι άρχισε να με ρωτά αν υπάρχει ο Άι-Βασίλης και πως τα περισσότερα παιδιά στην τάξη του λένε πως όλο αυτό είναι ψέμα. Στεναχωρήθηκα λίγο, δεν ήθελα αυτή όλη η μαγεία να σβήσει από τώρα. Του μίλησα για την αγάπη, την γενναιοδωρία και την χαρά του "προσφέρω" κι ύστερα του χτύπησα το καμπανάκι. Το βράδυ των Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο, θα στρώσουμε μπροστά στο τζάκι δίπλα στο ψηλό, πυκνό και γεμάτο στολίδια δέντρο και θα κοιμηθούμε όλοι μαζί εκεί αγκαλιά. 

Μετά έτυχε να πέσω πάνω στο www.santaletter.gr κι όσο έψαχνα τις υπηρεσίες που προσφέρει τόσο πιο πολύ ενθουσιαζόμουν! Αλήθεια μόλις ανακάλυψα αυτήν την πανέμορφη ιδέα ενθουσιάστηκα τόσο πολύ! Μα ξετρελάθηκα κυρίως με τα βίντεο! Κάθε φορά που τα παιδιά απασχολούνταν με κάτι εγώ καθόμουν στον υπολογιστή και κοιτούσα τι νέο θα μπορούσα να φτιάξω, τι πληροφορίες χρειάζομαι και φυσικά να ψάξω στα αρχεία μου μερικές φωτογραφίες των παιδιών με σπουδαιότητα όπως πχ. γενέθλια, βραβείο, μια οικογενειακή χαρούμενη στιγμή κλπ.




Κι αν ξετρελάθηκα εγώ φαντάζομαι πως θα κάνουν τα παιδιά μου όταν δουν το βίντεο που τους έστειλε ο Άι-Βασίλης μα κι όταν χτυπήσει το τηλέφωνο κι ακούσουν τη φωνή του!!! 

Πιστέψτε με και μόνο που θα μπείτε στο site www.santaletter.gr και δείτε τι επιλογές έχει ειδικά στο τι θέλετε να πει ο Άι Βασίλης στο παιδί σας, που να εστιάσει όπως πχ. στο να τακτοποιεί τα παιχνίδια του, να μοιράζεται, να προσπαθεί περισσότερο στο σχολείο και άλλα πολλά μόνο χαμόγελο θα βρεθεί στο πρόσωπο σας. Ο Άι Βασίλης λέει το όνομα του παιδιού σας, σχολιάζει και εμφανίζει φωτογραφίες του και μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στο βίντεο.

Μαζί με την απέραντη χαρά και μαγεία που θα προσφέρετε στα παιδιά σας θέλω να γνωρίζετε πως με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε, ενισχύετε το έργο της Κιβωτού του Κόσμου!



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

Εμείς έχουμε την χαρά να χαρίσουμε 2 δωρεάν βίντεο σε δυο τυχερά παιδάκια θέλοντας να συμμετέχουμε στην χαρά αυτή των γιορτινών και γεμάτων αγάπη ημερών. Για να δηλώσετε συμμετοχή το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταφερθείτε στην σελίδα του 4 Seasons στο facebook ΕΔΩ και να κάνετε tag κάποιον φίλο σας ως σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο ποστ.

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και λήγει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:30 το μεσημέρι. Οι δυο νικητές θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook.

Καλή Επιτυχία και Καλά Χριστούγεννα!

Χορηγοί Επικοινωνίας διαγωνισμού:
saveandwin.gr
kerdiseto.gr
ediagonismoi.gr

Σχόλια

  1. Μου κάνεις πλάκα ότι υπάρχει τέτοιο site!!! Πόσες δυνατότητες υπάρχουν πια μέσω της τεχνολογίας που δεν είχαμε εμείς όταν ήταν μικρά τα παιδιά μας. Καλή χρονιά με υγεία Γεωργία μου, να χαίρεσαι τους κούκλους σου!!!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου