Ετοιμάζεσαι για πάρτι; Ένα δώρο για σένα από το Pretty Party Ideas!


Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα έβδομα γενέθλια του Παύλου και το θέμα που επέλεξε Minecraft. (Θα μου πεις τι είναι αυτό; Θα σου πω γκούγκλαρε.) Όταν το θέμα του πάρτι που σου ζητά το παιδί σου είναι συνηθισμένο βρίσκεις εύκολα διακοσμητικά και είδη μιας χρήσης όταν όμως το θέμα του πάρτι είναι περίεργο τότε πραγματικά χρειάζεσαι την βοήθεια ειδικού :) Κι έτσι απευθύνθηκα στο Pretty Party Ideas! Όταν θα έρθει η ώρα φυσικά θα γίνει και ξεχωριστή ανάρτηση με όλο το πάρτι μας με τίτλο "Πάρτι minecraft"

-Τι Τραβάμε Οι Αγορομάνες;-

Η Δώρα που κρύβεται πίσω από αυτό αγαπούσε ανέκαθεν τα παιδικά πάρτι, πρότεινε και χάριζε δωρεάν εκτυπώσιμα για διάφορες περιστάσεις ώσπου άνοιξε το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα PrettyPartyIdeas.com και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από είδη πάρτι καθώς κι εποχιακά είδη σε πολύ καλές τιμές. 

Θέλω να με εμπιστευτείτε και να μπείτε οπωσδήποτε να χαζέψετε την σελίδα της αλλά και τον λογαριασμό της στο instagramφτιάχνει υπέροχα πράγματα!


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Pretty Party Ideas (@prettypartyideas) στις

Πάμε στον διαγωνισμό μας;

Ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει και θα διαλέξει μετά από κλήρωση ένα από τα δύο παρακάτω σετ πάρτι με θέμα "Τα μυαλά που κουβαλάς" ή "Star Wars". 




Το σετ "Τα μυαλά που κουβαλάς" περιλαμβάνει 8 πιάτα, 8 ποτήρια, 16 χαρτοπετσέτες και 1 τραπεζομάντηλο ενώ το σετ "Star Wars" περιλαμβάνει 8 μικρά πιάτα, 8 μεγάλα πιάτα, 16 χαρτοπετσέτες και 1 τραπεζομάντηλο.


Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω facebook και για να συμμετέχετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Like στη σελίδα Pretty Party Ideas
  2. Like στη σελίδα 4 Seasons
  3. Share τον διαγωνισμό
  4. Tag έναν φίλο σου σε σχόλιο
Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και λήγει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ αλλά και στην σελίδα στο facebook. 

Καλή επιτυχία σε όλους! 

Χορηγοί επικοινωνίας
saveandwin.gr
kerdiseto.gr

#### Η τυχερή νικήτρια είναι η Αγγελική Αποστολοπούλου ###

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου