Στην Κιβωτό στις 8


Έχουμε αποφασίσει φέτος να επισκεφθούμε όσο περισσότερα θέατρα γίνεται και οι μικροί και οι μεγάλοι. Αυτήν την Κυριακή βρεθήκαμε στο θέατρο Κάππα και παρακολουθήσαμε την παράσταση "Κιβωτός στις 8", το πολυβραβευμένο έργο για παιδιά του Γερμανού συγγραφέα Ulrich Hub.


Η Κιβωτός του Νώε, μετά το ταξίδι της στις περισσότερες ευρωπαϊκές σκηνές, φτάνει και στην Ελλάδα σε μια παράσταση με ηθοποιούς και μουσικούς, σκιές, ειδικές κατασκευές και πολυμέσα.

Η γνωστή ιστορία της βιβλικής καταστροφής πλαισιώνεται από αρκετή δόση χιούμορ, συμπληρώνεται από τον ορισμό της φιλίας και χρωματίζεται από τους Burger Project του οποίους ομολογώ πως δεν γνώριζα και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ με την εκρηκτική τους παρουσία και την πρωτότυπη ζωντανή μουσική τους σε σημείο να θέλω να σηκωθώ να χορέψω! 



Φυσικά το θέατρο γέμισε, δεν έπεφτε καρφίτσα! Για αυτό το λόγο προτιμήστε να κλείσετε από νωρίς τα εισιτήρια σας ή να φτάσετε μισή ώρα νωρίτερα όπως κάναμε κι εμείς. 



Την προτείνουμε χωρίς αμφιβολία κυρίως σε παιδιά ηλικίας 6-7 και άνω για να μπορέσουν πέρα από την ψυχαγωγία τους να καταλάβουν και το βαθύτερο νόημα της παράστασης αφού ο Ούλριχ Χουμπ αφήνει χώρο στην ιστορία για αμφιβολία στο Θεό όσο και για ακλόνητη πίστη.



Κάθε Κυριακή στις 11:30 στο θέατρο Κάππα, Κυψέλης 2, κοντά στο πεδίον του Άρεως σε σκηνοθεσία του Ηλία Καρελλά.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥΓενική είσοδος: 12€, Παιδικό/Πολύτεκνοι/Τρίτεκνοι, Άνεργοι: 8€

Σχόλια

  1. Αχ και ήθελα να τα πάω! έχουμε πάρει και εμείς την ίδια απόφαση για φέτος! άρτος και θεάματα! κρίμα που θα πρέπει να περιμένουμε να μεγαλώσουν λίγο για να την δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου