Ατάκες του υιού, ετών 7 παρά 2


Είμαστε διακοπές στη Σκόπελο και κάνουμε μπάνιο σε κάποια παραλία όταν εγώ ζητώ από τον Παύλο να φορέσει τη μάσκα του και τα βατραχοπέδιλα του και να πάμε για εξερεύνηση. Είμαστε ενθουσιασμένοι με όλα αυτά που βρίσκουμε στο βυθό! Ο Θοδωρής με τον μικρό μου γιο Άγγελο Ραφαήλ μένουν πιο πίσω, όχι τόσο ενεργοί. "Πάμε μαμά, άσε τους αυτούς! Εμείς οι δυο ταιριάζουμε μόνο. Α ρε μαμά...εμένα έπρεπε να είχες παντρευτεί!!!

Βρισκόμαστε κατά τύχη σε μια παραλία γυμνιστών κι ενώ όση ώρα μένουμε εκεί δεν σχολιάζει τίποτα για αυτούς τους μερικούς γυμνούς που βρίσκονται εκεί τελικά όταν φεύγουμε προς την άλλη πλευρά της παραλίας μου λέει "Αν τολμήσεις μαμά να βγάλεις το μαγιό σου δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ! Κι αν τολμήσεις και το βγάλεις θα πάρω τηλέφωνο την αστυνομία!"

Γυρίζουμε από τις διακοπές και φιλάει όλα τα έπιπλα-κάθε φορά το κάνει όταν γυρίζουμε από διακοπές. "Το σπίτι μας είναι το καλύτερο ξενοδοχείο τελικά!" 



Έσπασε το δεύτερο tablet που του αγοράσαμε κι επιμένει για τρίτο ενώ εμείς είμαστε κάθετοι κι αρνητικοί. Αφού περνούν περίπου δυο ώρες έρχεται κοντά μου και μου λέει "μαμά μην μου πάρεις tablet, χαμένα λεφτά, κράτα καλύτερα τα λεφτά σου και πήγαινε να φας παϊδάκια που σου αρέσουν με τον μπαμπά"

Είμαστε στην παιδοδοντίατρο κι ο Παύλος μένει μόνος με την γιατρό ενώ εγώ βρίσκομαι ακριβώς έξω από την πόρτα. Η γιατρός του εξηγεί πως πρέπει να περιορίσει τα γλυκά ή τουλάχιστον μετά από κάθε γλυκό να πλένει τα δόντια του.
-Το ξέρεις Παύλο πως πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας τουλάχιστον κάθε πρωί και κάθε βράδυ;
-Ναι το ξέρω.
-Το κάνεις εσύ αυτό;
-Όχι.
-Γιατί;
-Γιατί δεν με αφήνει η μαμά μου κυρία Κατερίνα!!! Κάθε βράδυ όταν πάω να τα πλύνω μου φωνάζει γιατί δεν θέλει να τελειώσει η οδοντόκρεμα!!!

Σχόλια

  1. Χαχαχαχα!!!! Τι να πρωτοσχολιασω!!!! Εμ θα σου καλεσει στην αστυνομια εμ σε καρφωσε στην κα. Κατερινα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχαχα δεν υπάρχει αυτό το παιδί ρε συ!!! Πρέπει να το γνωρίσω οπωσδήποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπω δικαιολογία για τα δόντια...Σε αγαπά τρελά πάντως. Πολλά φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Πήγαινε για παϊδάκια!!!" Ακουσον, άκουσον! Σε μια κόλλα χαρτί μας έχουν τυλιγμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου