Δες τα καινούρια προιόντα που δοκίμασα για το μωρό και τα ρούχα του

Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν συνηθίζω να κάνω αγορές μέσω internet, πρέπει να είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να αγοράσω κάτι χωρίς πριν να μπορέσω να το κρατήσω στα χέρια μου, να το γευτώ, να το μυρίσω, να το αγγίξω. Ευτυχώς όμως μέχρι τώρα έχω σταθεί τυχερή σε όλες αυτές τις αγορές και σήμερα θα σας παρουσιάσω 5 προϊόντα που δοκίμασα από το E-YUP.COM

Αρχικά για όσους δεν γνωρίζουν το E-YUP είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με βρεφικά προϊόντα, καλλυντικά, καθαριστικά, χαρτικά κι απορρυπαντικά. Το πρώτο πράγματα που σίγουρα θα σου φανεί ενδιαφέρον είναι οι πολύ προσιτές τιμές και (ειδικά σε περίοδο προσφορών πραγματικά αξίζει να κάνεις πολλά ψώνια!) το δεύτερο φυσικά η καλή ποιότητα τους.

1. Εγώ ήθελα να δοκιμάσω κυρίως σαμπουάν κι αφρόλουτρο για τα παιδιά μου κι έτσι επέλεξα τα Teo bebe. Έχουν ένα διακριτικό ευχάριστο άρωμα, είναι υποαλλεργικά και κλινικά ελεγμένα. Διάλεξα με εκχύλισμα ρυζιού αλλά και με αμυγδαλέλαιο συν βιταμίνη Ε κι αυτό που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν πως δεν έκανε πολύ αφρό όπως συνηθίζουν άλλα παρόμοια προϊόντα. Τα παιδιά πλύθηκαν με γεμισμένη την μπανιέρα κι όταν βγήκαν το νερό δεν είχε καθόλου αφρό μέσα. Η αρχική τιμή δύο συσκευασιών είναι 8,40 ευρώ και τώρα με την έκπτωση κοστίζουν μόλις 4,20 ευρώ!



2. Κι αφού παρήγγειλα τα αφρόλουτρα-σαμπουάν είπα να δοκιμάσω και τις παιδικές κρέμες σώματος Teo bebe καθώς ήξερα πως με τον ήλιο και τη θάλασσα θα χρειαζόντουσαν σίγουρα μια έξτρα ενυδάτωση. Μια απαλή βρεφική λοσιόν με αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε και αλλαντοϊνη χωρίς προσθήκη parabens, παραφίνης και χρωστικών ουσιών. Αυτήν την περίοδο την χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα μετά το ντους. Η αρχική τιμή δυο συσκευασιών είναι 6.30 ευρώ και τώρα με την έκπτωση κοστίζουν 5,04 ευρώ!

3. Τέλος για τα παιδιά δοκίμασα και μωρομάντηλα Teo bebe με αλόη καθώς δεν χρησιμοποιούν χαρτί υγείας στην τουαλέτα αλλά φυσικά και για όλες τις χρήσεις πάντα υπάρχουν στην τσάντα μου. Έχουν ένα απαλό ευχάριστο άρωμα κι είναι αρκετά μεγάλα. Η αρχική τιμή τριών πακέτων είναι 6.27 ευρώ ενώ τώρα με την προσφορά κοστίζουν μόλις 4.18 ευρώ. Αυτήν την περίοδο τρέχει και μια προσφορά τα 12 πακέτα 16,80 ευρώ που σημαίνει πως δεν βγαίνει ούτε καν 1,5 ευρώ το πακέτο.



4. Κι αφού τελείωσα με τα δικά τους απαραίτητα λέω ας κοιτάξω λίγο και τα απορρυπαντικά κι έτσι δοκίμασα την σκόνη Savex για χρωματιστά ρούχα με άρωμα ορχιδέας το οποίο είναι κατάλληλο και για πλύσεις όχι μόνο στο πλυντήριο αλλά και στο χέρι. Το άρωμα του είναι μια μίξη λευκού και κόκκινου τριαντάφυλλου, πράσινου μήλου, βιολέτα και πεόνια! Είναι καλό για να το προτείνω αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας αλλά αυτό είναι ένα δικό μου θέμα που έχω να προτιμώ κυρίως τα υγρά απορρυπαντικά για το πλυντήριο. Η συσκευασία 2 κιλών/20 μεζούρες κοστίζει 5.99 ευρώ.

5. Τέλος με τράβηξαν τα μαλακτικά ρούχων Semana κι είπα να τα δοκιμάσω. Πωλούνται τρία διαφορετικά αρώματα αλλά με τράβηξε η μωβ συσκευασία Violet Kiss που κοστίζει 3.99 ευρώ και διαρκεί για 40 πλύσεις. Αφού τελείωσε το πλυντήριο λοιπόν, βγάζω τα ρούχα και μια υπέροχη μυρωδιά απλώθηκε στο χώρο, λέω οκ, θα φύγει σύντομα μέχρι να έχουν στεγνώσει. Προς έκπληξη μου τα ρούχα συνέχιζαν να μυρίζουν και μετά καθώς τα σιδέρωνα. Αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση και θα σκάσω αν δεν σας το πω είναι η διάρκεια του αρώματος στα μαξιλαράκια των παιδιών μου τα οποία παίρνουν αγκαλιά και κοιμούνται. Τα πλένω σχετικά συχνά ειδικά τώρα το καλοκαίρι και με το μαλακτικό αυτό είναι σαν να αρωματίζεται κάθε χώρος στον οποίο βρίσκονται! Δηλαδή πέρα από τα ρούχα που κλασικά πάντα βάζουμε μαλακτικό για άρωμα κι ευκολότερο σιδέρωμα με τα μαξιλάρια γίνεται κάτι άλλο μαγικό! Θέλω σίγουρα να το δοκιμάσω και με τα μαξιλαράκια που έχω στους καναπέδες μου. Κάντε το κι εσείς, θα με θυμηθείτε!



Μπείτε να δείτε τις φθινοπωρινές προσφορές! Θα βγείτε κερδισμένοι :)

Να σας ενημερώσω επίσης πως για τους νέους πελάτες το EYUP προσφέρει δωρεάν μεταφορικά και για τους νέους πελάτες αναγνώστες του 4 Seasons δίνει και έκπτωση 15% στις παραγγελίες του με τον κωδικό 4SEASONS15. Yes!

Σχόλια

  1. Και να σου πω έψαχνα αφρόλουτρο για τη μικρή :-) Δοκιμάσαμε κι εμείς απορρυπαντικά από το e-yup και έμεινα ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρθε η ώρα τότε να δοκιμάσεις κι αφρόλουτρο από το E-YUP!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν την έχω ξανα-ακούσει αυτή τη μάρκα. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα υγρά μωρομάντηλα είναι στην λίστα για δοκιμή! Τα απορρυπαντικά αλλά και τα μαλακτικά που τα δοκίμασα ήταν εκπληκτικά!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα παω να κοιταξω. Τώρα με την μπουμπού θα χρειαστούμε πολλά τέτοια προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα παω να κοιταξω. Τώρα με την μπουμπού θα χρειαστούμε πολλά τέτοια προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/16, 6:52 μ.μ.

    Koritsia kalispera i skoni savex kai to malaktiko semana kanoun gia mora i mono ta teo mpempe einai gia mora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ προσωπικά, επειδή ο μικρός μου είναι 3 ετών, τα χρησιμοποιώ για όλων τα ρούχα και ήδη από τότε που ήταν 1 μισή ετών δεν έβαζα ξεχωριστό πλυντήριο. Για πολύ μικρές ηλικίες πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την σειρά Teo Bebe.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/16, 10:30 μ.μ.

    Ευχαριστω για την απαντηση!!η αληθεια μου φανηκαν λιγο εντονες οι μυρωδιες για τοσο μωρα!!me ta teo bebe ειστε ευχαριστιμενες ετσι?επισης τα μωρομαντηλα δεν αλοιωνουν το ph του μωρου?τα ρωταω γιατι περιμενω το πρωτο παιδακι μου και ειμαι απειρη σαυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου