Βόλτα στο Λούνα Πάρκ


Συνηθίζω να σας προτείνω πράγματα που κάνουμε και περνάμε πραγματικά υπέροχα. Εννοείται πως έχουμε πάει σε πάρκα που απογοητευτήκαμε ή σε θεατρικές παραστάσεις που βαρεθήκαμε και για αυτό τον λόγο ακριβώς θέλω να ξέρετε πως ότι γράφω εδώ για τις βόλτες που κάναμε, για τα βιβλία που διαβάσαμε, για θεατρικές παραστάσεις που παρακολουθήσαμε ή για μέρη της Ελλάδας που επισκεφθήκαμε είναι η πραγματική ευχάριστη εμπειρία μας.


Λούνα Παρκ λοιπόν! Και σε ποιον δεν αρέσει; Μικροί Μεγάλοι ενθουσιαζόμαστε, γελάμε κι ανεβάζουμε την αδρεναλίνη στα ύψη! Επισκεφθήκαμε τα Αηδονάκια μετά από χρόνια να σας πω την αλήθεια και χαρήκαμε το οικείο και όχι χαώδες περιβάλλον αφού δεν περιμέναμε σε ουρές για να μπούμε σε όλα τα κλασικά παιχνίδια του Λούνα Παρκ αλλά και στα παιχνίδια δράσης κι αυτό για μένα μετράει πολύ.

Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν παιχνίδι! 





Ο Πύργος Αναρρίχησης μας ξετρέλανε τόσο πολύ! Να σας πω την αλήθεια ήθελα τόσο πολύ να ανέβω κι εγώ αλλά ήταν μόνο για παιδιά (θα ψάξω όμως να βρω μέρη που μπορούν να κάνουν αναρρίχηση κι οι μεγάλοι). Ο Παύλος στην αρχή ήταν κάπως διστακτικός.

-Μαμά θα τα καταφέρω;
-Αν δεν προσπαθήσεις Παύλο μου ποτέ δεν θα μάθουμε

Ε, ήταν να μην ανέβει γιατί μετά δεν ήθελε να κατεβεί και φυσικά ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την αποδοτικότητα του αφού κατάφερε να ανέβει σχεδόν στην κορυφή.


Στο κλασσικό roller-coaster "Σκουλήκι ο Αλέξανδρος" είχα κάνει ως παιδί πολλούς πολλούς γύρους και είναι το αγαπημένο μου, το λατρεύω! Ομολογώ όμως πως ο Ραφαήλ στο δεύτερο γύρο είπε "μαμά κατέβω κάτω, ατό τένο εν είναι καλό" κι έτσι δεν ξανανέβηκα μαζί του, τι κρίμα :)


Στο Safari με ιπτάμενα Ζώα όμως το καταευχαριστήθηκε!


Αυτό που μας άρεσε ιδιαίτερα ήταν το εργαστήρι δημιουργικότητας με χιλιάδες τουβλάκια lego "brick by brick".



Τώρα ειδικά που ανοίγει κι ο καιρός για μένα είναι από τις ιδανικές βόλτες αφού με ένα βραχιολάκι το παιδί μπορεί να παίξει όλη μέρα και να ξεφύγει από τις καθημερινές του κλασικές δραστηριότητες. 

Σύντομα θα ξανά πάμε πάλι :)

Σχόλια

  1. Δεν το έχουμε επισκεφτεί ποτέ και πολύ το ζαχαρώνω τώρα που ανοίγει ο καιρός! Ευχαριστούμε για την βόλτα, πήραμε μια καλή ιδέα! Υπέροχες φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου