Διαγωνισμός Λούνα Πάρκ Αηδονάκια!


Όταν ήμουν μικρή θυμάμαι που ο μπαμπάς μου μας "φόρτωνε", εμένα και τα άλλα 4 αδέρφια μου, στο αμάξι και μας πήγαινε στο λούνα παρκ στα Αηδονάκια! Οι αναμνήσεις μου για εκείνο το μέρος είναι πέρα από ζεστές και τρυφερές. Τώρα που ο καιρός άνοιξε για τα καλά, ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, ο μαγευτικός κόσμος του Λούνα Παρκ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ, περιμένει τους φίλους του, να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους!

Σήμερα λοιπόν θέλω να χαρίσω 2 διπλά ημερήσια βραχιόλια (που ισχύουν για 1 παιδί και 1 συνοδό/ καθένα) για το διήμερο 2/3 Μαϊου.Τα ημερήσια βραχιόλια τα φορούν τα παιδιά και μπορούν να συμμετέχουν και στα 12 παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα: Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος και στα Συγκρουόμενα- τα παιχνίδια αυτά δεν περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι ούτως ή άλλως)


Η περιπέτεια φθάνει και φέτος το Πάσχα αποκλειστικά στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια, με τον ένα και μοναδικό Πο! Τη δημοφιλή, αυθεντική μασκότ της ταινίας Kung Fu Panda 3! Ελάτε 2,3,7 και 8 Μαΐου να τον δείτε από κοντά, να φωτογραφηθείτε μαζί του και να μεταδώσετε το πιο υπέροχο μήνυμα στον κόσμο: οι φίλοι και η οικογένεια είναι η δύναμη του καλού!

Οι ταινίες του Κung Fu Panda και ο Πο έχουν κατακτήσει τις καρδιές παιδιών και ενηλίκων δίνοντας μαθήματα αυτό-ενίσχυσης και οικογενειακής αγάπης. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιραζόμαστε χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια μας, ειδικότερα τις γιορτινές μέρες! Στα Αηδονάκια ο Πο δίνει το σύνθημα και όλοι, μικροί και μεγάλοι, γίνονται μια αγαπημένη παρέα.

Καλούμε τους μικρούς μας φίλους να έρθουν, να παίξουν, να ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ με την αυθεντική μασκότ που θα βρίσκεται στα Αηδονάκια για 6 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ εμφανίσεις. 
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εμφανίσεων του:


Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου: 17:00 - 21:00
Τρίτη του Πάσχα 3 Μαΐου: 17:00 - 21:00
Σάββατο 7 Μαΐου: 17:00 - 21:00
Κυριακή 8 Μαΐου: 11:00 - 15:00
(Το πρόγραμμα θα ισχύσει εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες)

Στα Αηδονάκια θα υπάρχουν επίσης δημιουργικά εργαστήρια, πασχαλινές λαμπάδες, αυγά, ανοιξιάτικες κατασκευές με λουλούδια, face painting καθώς και εργαστήρι με χιλιάδες τουβλάκια Lego®.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 61 96 948
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι
Ώρες λειτουργίας κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών:
Δευτέρα έως Κυριακή: 10:00 - 23:00
ΑΝΟΙΧΤΑ και την Κυριακή του Πάσχα: 16:00 – 23:00
www.aidonakia.gr
Δείτε και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο https://www.facebook.com/Aidonakia

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μόνο ένα 24ωρο, ξεκινά σήμερα τα μεσάνυχτα 27 Απριλίου και λήγει αύριο 28 Απριλίου τα μεσάνυχτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοινοποιήσετε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρείτε ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!

Σχόλια

  1. Και ποιος δεν έχει αναμνήσεις από τα Αηδονάκια. Ειτε ως παιδι είτε ως γονιος. Κάθε φορά περνάμε υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος δεν έχει αναμνήσεις από τα Αηδονάκια. Ειτε ως παιδι είτε ως γονιος. Κάθε φορά περνάμε υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα.
    Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου