Βόλτα στο Santa Claus Kingdom! Διαγωνισμός - Αποτελέσματα


Είναι η τρίτη χρονιά που πηγαίνουμε και για εμάς πλέον έχει γίνει ένα από τα Χριστουγεννιάτικα έθιμα μας. Στο Santa Claus Kingdom στο Mec Παιανίας κι εμείς οι μεγάλοι γινόμαστε παιδιά. Πέρα από την τεράστια χαρά που νιώθουν τα παιδιά μου όταν βρισκόμαστε εκεί, πέρα από την ζεστασιά στην καρδιά μου που νιώθω εγώ, το βλέπω και στο τεράστιο χαμόγελο του Θοδωρή και στις ατελείωτες ώρες που βρισκόμαστε εκεί (το λιγότερο μας είναι 5 ώρες).





Σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο 13.000 τ.μ. που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πολλά πολλά παιχνίδια αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μαγικά κόλπα, face painting και τόσα άλλα που δεν θυμάμαι να περιγράψω. Σε κάθε γωνιά μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι διαφορετικό!



Για τρίτη χρονιά ο αληθινός Αϊ Βασίλης από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας βρίσκεται στο πάρκο και φέτος για πρώτη φορά φέρνει μαζί του τον FRODI, τον παγοκολλητό του :) ο οποίος μας περίμενε στη είσοδο για να μας καλωσορίσει! Δες ενθουσιασμό στη φάτσα του γιου μου.




Στον χώρο υπάρχουν φυσικά και χώροι εστίασης για καφέ, μεγάλη ποικιλία σε φαγητό και γλυκό, ενώ εμείς φάγαμε και το παγωτό μας, κι ύστερα πήγαμε και στο παγοδρόμιο!



Θα ήθελα όμως να μπείτε στην ιστοσελίδα πατώντας εδώ Santaclauskingdom.com  για να ενημερωθείτε καλύτερα για όλες τις δράσεις και το πρόγραμμα καθώς εγώ μπορώ να σας μιλάω ώρες για όλα αυτά που κάνουμε εκεί κάθε χρόνο. Κι όπως είπαμε τα Χριστούγεννα είναι κυρίως για τα παιδιά για αυτό βρείτε τρόπους να τα κάνετε ακόμη πιο χαρούμενα αυτές τις ημέρες. 



Εγώ έχω την χαρά λοιπόν να χαρίσω σε 3 τυχερούς νικητές 3 διπλές προσκλήσεις (που ισχύουν για 1 παιδί και 1 συνοδό η κάθε μία) από 12/12 έως 18/12. Για να τις διεκδικήσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι like στη σελίδα του Santa Claus Kingdom αλλά και του 4 Seasons για να ενημερώνεστε και να μας κρατάτε παρέα κι ένα share την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε στο facebook. Προσοχή όμως! Για να καταχωρηθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει αυτό να γίνει μέσα από το παρακάτω σύστημα.



a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός ξεκινά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου και λήγει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook. Δεν έχετε και πολύ χρόνο για αυτό βιαστείτε!


Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας. Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα) με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ) Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας, σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, από τον οποίο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom.

Σχόλια

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την ιδέα αλλά και για το δωράκι Γεωργία! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά μόνο εμάς δεν ενθουσίασε ο συγκεκριμένος χώρος. Τί να πώ.. Ίσως είναι μικρή ακόμα η Δώρα;; Μόνο στα φουσκωτά μπορούσε να παίξει!
    Οπότε Γεωργία μου θα μου επιτρέψεις να μην δηλώσω συμμετοχή μιας και είναι κρίμα αν τυχόν κερδίσω να στερήσω την ευκαιρία από κάποιον που πραγματικά θέλει να πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα μου γιατί μπορούσε μόνο στα φουσκωτά; Εμάς φαντάσου ο Άγγελος Ραφαήλ που δεν έχει κλείσει ακόμη τα δυο πέρα από τα φουσκωτά έκανε κι εκείνες τις κούνιες που γυρνούν, καρουζέλ και μπήκαμε και μαζί του κι εμείς σε πολλά από τα υπόλοιπα του λουνα παρκ και κατενθουσιάστηκε!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/12/15, 11:34 μ.μ.

    Ειναι υπεροχα για τα παιδακια μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου