Διαγωνισμός Magdalena's Art - Αποτελέσματα

Μπήκε ο Δεκέμβρης κι εγώ, όπως κάθε χρόνο, θέλω να σας χαρίσω όσο το δυνατόν περισσότερα δώρα! Για αυτό δεν είναι άλλωστε οι γιορτές; Με αφορμή το νέο κατάστημα Magdalena's Art που ανοίγει στη Θεσσαλονίκη το γιορτάζουμε! 

Τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά κοσμήματα της συλλογής Magdalena's Art είναι εμπνευσμένα από πολύτιμες στιγμές που γίνονται κόσμημα γεμάτα αναμνήσεις, κάθε κόσμημα κλείνει μέσα του ένα όμορφο κομμάτι της ζωής , μια μοναδική στιγμή, ένα συναίσθημα οπως..την ένωση δυό ανθρώπων ,την γέννηση και την βάφτιση ενός παιδιού,την συμβολική χειρονομία αγάπης στη μαμά, νονά, γιαγιά, φίλη, μπαμπά.

Δύο τυχεροί λοιπόν θα κερδίσουν το δώρο της επιλογής τους από τις παρακάτω δημιουργίες!


Δυο λόγια για τα υλικά: Η ταυτότητα είναι με μέταλλο αλουμινίου, δεν μαυρίζει, δεν σκουριάζει και δεν προκαλεί αλλεργίες. Τα υπόλοιπα στοιχεία και συνδετικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην κατηγορία faux, πρόσφατα στη συλλογή προστέθηκαν και κοσμήματα χειροποίητα με ασήμι 925. 
Και φυσικά δέχονται ειδικές παραγγελίες για κάθε περίσταση !

Τι πρέπει να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή;
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, να μας χαρίσετε ένα Like μέσα από το παρακάτω σύστημα του Rafflecopter και να κοινοποιήσετε τον διαγωνισμό. Προσοχή! Μόνο αν επισκεφθείτε τις σελίδες μας μέσα από το σύστημα μπορεί να καταχωρηθεί η συμμετοχή σας.

a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και λήγει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα. Οι δύο τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στις σελίδες μας στο facebook.

Χορηγοί επικοινωνίας
saveandwin.gr
kerdiseto.gr

Σχόλια