Το πρωινό μας!


Αγαπημένο, κλασικό, γρήγορο, θρεπτικό, υγιεινό και διαίτης! Ναι αυτό τρώμε για πρωινό χρόνια τώρα, γάλα με δημητριακά. Ένα πρωινό που σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια και σε κρατάει σε φόρμα. Ειδικά τώρα που έπιασαν οι ζέστες νομίζω πως δεν υπάρχει καλύτερη δροσερή και χορταστική επιλογή.

Για την επιλογή των παιδιών μας σας είχα μιλήσει παλαιότερα ΕΔΩ , ναι για τα Cheerios σας είχα μιλήσει και για την μελένια γεύση τους. Μα πραγματικά τα δημητριακά δεν είναι από τις καλύτερες επιλογές; Όχι μόνο για πρωινό αλλά για σνακ ή για βραδινό. Ειδικά αν προσέχεις τα κιλά σου τότε σίγουρα είναι η καλύτερη βραδινή επιλογή με γάλα χαμηλό σε λιπαρά. 

Εμείς επιλέγουμε τα Fitness της Nestle. Ειδικά τώρα που έχουν 30% λιγότερη ζάχαρη! Μα δεν είναι απίθανο; Εφοδιάζεις τον οργανισμό σου με φυτικές ίνες, με ασβέστιο και σίδηρο, βιταμίνη Β2 και Β6, νιασίνη, φολικό και παντοθενικό οξύ, χορταίνεις, δροσίζεσαι και παράλληλα χάνεις και βάρος. Ε, τι άλλο να θες;


Ακόμη να τα δοκιμάσετε;

Σχόλια

  1. Αυτά τρώω, όταν τρώω πρωινό Γεωργία μου!
    Είμαι της άποψης ότι τα δημητριακά είναι το καλύτερο πρωινό για όλους μας και ειδικά για τα παιδιά. Εγώ βέβαια, ειδικά το Καλοκαίρι που δεν πολύ τρώω τα τρώω και για βραδινό. Πάντως πλέον δεν μπορώ να φάω καθόλου δημητριακά με καλαμπόκι παρά μόνο αν είναι ολικής και με λιγότερη ζάχαρη.
    Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ fitness αλλά με αποξηραμένα φρούτα σε συνδιασμό με γιαούρτι! Φέτος ξεκίνησα και είναι πεντανόστιμα! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ αυτά τρώω! Συνήθως με κουάκερ το πρωί ή γιαούρτι για βραδινό. Πολύ ωραία επίσης είναι τα fitness με μέλι! Σκέτη γλύκα!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/6/15, 11:10 μ.μ.

    Eγω αυτά δεν τα βρίσκω εδώ πάνω. Παίρνω τα all bran ή καμμιά φορά τα special K ολικής.
    Τελευταία βρήκα κάτι δημητριακά της Quaker με flakes και granola. Έτσι για ποικιλία στην ολική άλεση και στη σωστή διατροφή.
    Μόλις έρθω Ελλάδα θα ορθοποδίσουν οι ταβέρνες ωστόσο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου