Η αγάπη ποτέ δεν έσβησε... Διαγωνισμός-Αποτελέσματα

Σε ένα χωριό της Κρήτης η Μάρθα μεγαλώνει κοντά στη γιαγιά της κι ονειρεύεται τον γυρισμό των γονιών της. Αυτό το όνειρο όμως ποτέ δεν θα γίνει πραγματικότητα. Η γιαγιά τής δίνει αγάπη αλλά φυλάει καλά κρυμμένα μυστικά.

Μεγαλώνοντας, η Μάρθα παίρνει τη ζωή στα χέρια της και μετακομίζει στο Ηράκλειο. Βιώνει το μεγαλείο της φιλίας και συναντά των έρωτα αλλά και τον πόνο στο πρόσωπο του Αντρέα. Απογοητευμένη και πληγωμένη γνωρίζει τον Μιχάλη. Είναι περίπου μοιραίο να αγαπηθούν και να αποκτήσουν οικογένεια. Ζει μετρημένα και μέτρια μέχρι τη στιγμή που αρχίζουν να αποκαλύπτονται μυστικά. Όταν όλα μοιάζουν ιδανικά η προδοσία του Μιχάλη αλλά ζει τα δεδομένα. Μόνη πια, αφοσιώνεται στα παιδιά και τη δουλειά της, ώσπου ανακαλύπτει πως η αγάπη ποτέ δεν έσβησε...

Ένα υπέροχο μυθιστόρημα της Μαρίας Πρινάρη-Καρκαβατσάκη, από τις εκδόσεις Μιχάλη-Σιδέρη που θα σας συντροφεύσει αυτό το καλοκαίρι, έχω τη χαρά να κρατώ στα χέρια μου και δύο τυχεροί αναγνώστες του 4 Seasons With Geo θα το κερδίσουν ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1) Κάνε Like στη σελίδα του 4 Seasons εδώ https://www.facebook.com/4seasonsblogspot?fref=ts

2) Κοινοποίησε την παρακάτω φωτογραφία που θα βρεις στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook.




Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.





Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου και λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21 Ιουνίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook.

Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας
kerdiseto.gr

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι συμμετοχές ήταν 224 από τις οποίες έγκυρες οι 209. Νικήτριες αναδείχθηκαν η Παναγιώτα Γκουτζουρέλα και η Ευδοκία Τσογ. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν μαζί μας.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου