Διαγωνισμός Συν+Πλην, Δώρο 2 αντίτυπα. Αποτελέσματα


Άλλο ένα εκπαιδευτικό βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη βρίσκεται στη παιδική μας βιβλιοθήκη. Αυτή τη φορά μας βοηθά στα μαθηματικά, στις πράξεις Συν και Πλην, στην πρόσθεση και στην αφαίρεση με όμορφο παιδικό κι απλό τρόπο βοηθώντας το παιδί προσχολικής ηλικίας να κατανοήσει τι σημαίνει προσθέτω και αφαιρώ! 

Καθόμαστε με τον Παύλο στο σαλόνι αγκαλίτσα και ξεκινάμε το διάβασμα. Μετά συνήθως του βάζω μερικές απλές ασκήσεις στο τετράδιο εργασιών που έχουμε κι αυτός έχοντας στο μυαλό του την έννοια των πράξεων αρχίζει και μετρά. Πότε ψιθυριστά, πότε δυνατά! Και πάντα τα βρίσκει όλα κι εγώ χαίρομαι πολύ και του βάζω έναν μεγάλο χαμογελαστό ήλιο δίπλα κι αυτός καμαρώνει :)


Ναι, μέσα σε όλα αυτά τα παιδάκια είναι κι ο Παύλος! Και κάνει χαρές όταν τον βλέπει, είναι ο τελευταίος στη δεξιά σελίδα, ο δέκατος :) Κι έτσι μέσα από το παιχνίδι βγαίνει κάτι δημιουργικό και χρήσιμο. Πρέπει να προετοιμαστούμε άλλωστε, του χρόνου πάμε πρώτη θεέ μου!


Κι επειδή είναι πολύ χρήσιμο, όμορφο και χρωματιστό αποφάσισα να σας χαρίσω 2 αντίτυπα σε συνεργασία φυσικά με τις εκδόσεις Λιβάνη. 2 τυχεροί νικητές λοιπόν!

Αυτή τη φορά ο διαγωνισμός δεν χρειάζεται λογαριασμό στο facebook. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Αν πάλι σας αρέσει η σελίδα μας και θέλετε να ενημερώνεστε για όλους τους διαγωνισμούς και τα άρθρα μας μπορείτε φυσικά να μας χαρίσετε το Like σας ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 2 Ιουνίου και λήγει στις 9 Ιουνίου τα μεσάνυχτα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook καθώς και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό email (αν δεν απαντήσουν μέσα σε 3 ημέρες η κλήρωση θα επαναληφθεί.)

Καλή επιτυχία σε όλους!

Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας
kerdiseto.gr


Ο διαγωνισμός έληξε και νικήτριες αναδείχθηκαν η Μαρία Κωσταντά και η Μαρία Καλοπίτα. Συγχαρητήρια!


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου