Διαγωνισμός Craftland, δώρο 1 χειροποίητη κούκλα! Αποτελέσματα


Την Αλεξάνδρα την γνώρισα όταν άρχισα να ψάχνω δώρο για τις δασκάλες μας τα Χριστούγεννα. Ήθελα να τους χαρίσω κάτι συμβολικό και παράλληλα πρακτικό που να κρύβει όμως όλη την αγάπη ενός χειροποίητου και να μυρίζει Χριστούγεννα. Έτσι διάλεξα από ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι και έναν γλυκό κι αγαπησιάρικο σελιδοδείκτη.





Αργότερα θέλησα να χαρίσω στα παιδιά μου από μια κούκλα που θα τους αντιπροσώπευε την οποία θα ήθελα να φυλάξουν για ενθύμιο στο μπαούλο των αναμνήσεων (για το οποίο θα σας μιλήσω κάποια άλλη φορά) κι έτσι διάλεξα έναν άγγελο για τον μικρό μου Άγγελο Ραφαήλ κι έναν ιππότη για τον Παύλο μου. 



Στο προσωπικό της blog Craftland  με σήμα το ελεφαντάκι μπορείτε να δείτε όλα όσα φτιάχνει με αγάπη και μεράκι από τσόχα. Κάποια από αυτά είναι banner/σημαιάκια για πάρτι ή βάπτιση, τσόχινα τσαντάκια, κορδέλες για μαλλιά...



Κορωνίτσες, μαξιλαράκια αλλά και κούκλες...





Κι επειδή εγώ τις κούκλες τις λάτρεψα θέλησα να σας χαρίσω μία μέσα από το 4 Seasons κι έτσι η Αλεξάνδρα έραψε για εσάς δυο κούκλες σούπερ ήρωες!!! Ο νικητής της κλήρωσης αυτής θα αποφασίσει ποια από τις δύο θέλει, αν έχει κόρη το πιο πιθανό είναι να διαλέξει την σούπερ ηρωίδα κι αν έχει γιο τον σούπερ ήρωα.



Για να δηλώσετε συμμετοχή αυτό που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα του rafflecopter επισκέπτοντας τις σελίδες μας στο facebook, κάνοντας Like αν σας αρέσουν :) κοινοποιώντας την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε στις σελίδες μας και γράφοντας το όνομα προφίλ σας στο facebook. 

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 11 Μαϊου και λήγει την Κυριακή 24 Μαϊου τα μεσάνυχτα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ στην ανάρτηση αυτή αλλά και στις σελίδες μας στο facebook.

Καλή επιτυχία!

Χορηγοί επικοινωνίας
kerdiseto.gr
saveandwin.gr
luckyduck.gr
paredoraki.gr/
diagonismos.gr

Ο διαγωνισμός έληξε και νικήτρια αναδείχθηκε η Ζωή Χασιώτη, πολλά συγχαρητήρια!

a Rafflecopter giveaway

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/5/15, 5:37 μ.μ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!! ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο δωράκι, αγοράκια εχω κι εγώ , τι ωραία αν κέρδιζα το αγοράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασφαλή και ποιοτικά παιχνίδια ...' σας ευχαριστουμε ( email georgiavetsou@yahoo.gr, fc -georgiavetsou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/5/15, 10:59 π.μ.

    Πολυ ωραιο....θελω το τζεικ ο πειρατης για το μικρό μου Γεράσιμος....ευχαριστούμε-.-
    Μαιλ ειναι: stella56d@ymail.com.....Στελλα Δημητρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. teleiooooooo th mikrh hrwida thelwww gia thn mikroula mou anhpsoula!!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου