Διαγωνισμός Piniata.gr ! Αποτελέσματα



Θα έχεις καταλάβει αν με διαβάζεις καιρό πως λατρεύω τα πάρτυ. Αλήθεια! Τα λατρεύω από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτή η όλη διαδικασία να προσπαθείς να υλοποιήσεις όλες τις ιδέες που κατέβασε το μυαλό σου κι άλλες τόσες που έχεις βρει στο διαδίκτυο μου ανεβάζει την αδρεναλίνη. Με κάνει να θέλω να προσπαθώ πιο πολύ όταν βλέπω το παιδί μου πανευτυχή. Όταν μου λέει:"μαμά είσαι η καλύτερη στα πάρτυ" κι όταν με κοιτά με θαυμασμό, τύπου "ουάου! πως τα κατάφερες όλα αυτά μαμά;"

Σας έχω δείξει κάποια από τα πάρτυ μας ΕΔΩ κι αν ρίξεις μια ματιά θα δεις πως κάθε πάρτυ είναι και καλύτερο :) Μαμά πρωτάρα στην αρχή, δεν έπιαναν τα χέρια μου, δεν είχα πολύ φαντασία αλλά μετά το βρήκα! Όλες οι μαμάδες το βρίσκουν. Κι αν έχεις την ευχέρεια να απευθυνθείς και σε ειδικούς, εκεί να δεις κάνεις υπερπαραγωγές!

Σας έξω ξαναπει πως ψάχνω αφορμές για πάρτυ για αυτό σε κάθε γιορτή του Παύλου, που πέφτει μέσα στο καλοκαίρι, κάνω πάρτι στον κήπο. Για φέτος ήδη έχω ξεκινήσει κι ετοιμάζω πράγματα με πρώτο και καλύτερο την πινιάτα του. Τι; Μη μου πεις πως δεν σπάτε πινιάτες στα πάρτυ; Για μένα το καλύτερο ίσως σημείο του πάρτυ είναι αυτό! Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού τα παιδιά ξετρελαίνονται στην κυριολεξία στην προσπάθεια να την σπάσουν και μετά αφού τα καταφέρει κάποιος να ορμήξουν όλοι στα καλούδια που έχει μέσα!!! Υπέροχη στιγμή πραγματικά.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ήθελα να χαρίσω μια πινιάτα, για να εμφανιστούν κι άλλα παιδικά χαμόγελα, για να ξετρελαθεί ο μικρός εορταζόμενος, για να ομορφύνει κι άλλο το πάρτι σας :) 
Κι αυτό θα γίνει από το πρώτο και καλύτερο e-shop αποκλειστικά για πινιάτες στην Ελλάδα το Piniata.gr .Διαθέτει μεγάλη ποικιλία με πάνω από 90 σχέδια σε πινιάτες και όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστείτε για το παιχνίδι της πινιάτας. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί όποια χειροποίητη πινιάτα επιθυμεί ο πελάτης, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Κάθε εβδομάδα το site ανανεώνεται με νέα και επίκαιρα σχέδια, έτσι ώστε και ο πιο απαιτητικός να βρει την πινιάτα που ονειρεύεται. 
Το Piniata.gr είναι ιδιοκτησία του Poly party, μια εταιρεία που ειδικεύεται στα παιδικά πάρτυ, τις βαπτίσεις και τις παιδικές εκδηλώσεις.

Πάμε λοιπόν και στον διαγωνισμό μας. Το 4 Seasons With Geo σε συνεργασία με το Piniata.gr διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο μία χειροποίητη πινιάτα 3D τούρτα XL αξίας 45 ευρώ.

Για να την διεκδικήσετε επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook μέσω του συστήματος rafflecopter (μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί και ο τυχερός), κάντε Like στις σελίδες μας και κοινοποιήστε την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε ΕΔΩ δημόσια. (Επειδή το σύστημα δεν δέχεται ελληνικά αν το όνομα προφίλ σας είναι με ελληνικούς χαρακτήρες απλά συμπληρώστε το στα λατινικά)



Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου και λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 30 Απριλίου. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό email και θα ανακοινωθεί εδώ αλλά και στις σελίδες 4 Seasons και Piniata.gr στο facebook.

*Τα μεταφορικά έξοδα τα επιβαρύνεται ο νικητής.
*Η πινιάτα δεν είναι γεμισμένη.

Καλή επιτυχία!

Χορηγοί επικοινωνίας:
kerdiseto.gr
saveandwin.gr

Ο διαγωνισμός έληξε και νικήτρια αναδείχθηκε η Chrisoula Karakatsani. Συγχαρητήρια!




a Rafflecopter giveaway

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου