Φιστίκιος ο Αιγινήτης - Διαγωνισμός Λιβάνη. Αποτελέσματα



Σας έχω ξαναπει πόσο πολύ αγαπάω τα βιβλία. Απο μικρή με θυμάμαι να βάζω στη σειρά τα παραμύθια μου και τα φύλαγα σαν θησαυρό. Το ίδιο κάνω και με τον γιο μου. Είναι 5 ετών, που σημαίνει πως δεν ξέρει να διαβάζει ακόμη, κι ήδη έχουμε ένα σωρό βιβλία. Σε λίγο θα χρειαστούμε δεύτερη βιβλιοθήκη οπωσδήποτε. Όσο ήταν μοναχοπαίδι δεν υπήρχε βράδυ που να μην του διαβάσω ένα παραμύθι για καληνύχτα. Τώρα με το δεύτερο παιδί δυστυχώς αυτό το καθημερινό κόπηκε όμως δεν παύουμε να διαβάζουμε κάποια μεσημέρια ή το Σαββατοκύριακο κι έτσι αναπληρώνουμε το κενό.


Τον τελευταίο καιρό προτιμώ να μην αγοράζω άλλα παραμύθια με πολλές μεγάλες εικόνες και λίγα λόγια αλλά κάτι πιο λογοτεχνικό. Στην τελευταία μου βόλτα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα βιβλίο του Μάνου Γαβρά "Φιστίκιος ο Αιγινήτης". Τον Μάνο Γαβρά τον θαυμάζω ως ηθοποιό (καλά εντάξει, μου αρέσει κι ως άντρας) κι ήμουν σίγουρη πως θα είχε το ίδιο ταλέντο και στη συγγραφή κι όντως δεν έπεσα έξω. Όταν γύρισα σπίτι με τα βιβλία του εγώ η ίδια φώναξα τον Παύλο στον καναπέ και δεν κρατιόμουν να αρχίσω την ανάγνωση!

Ειλικρινά δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο. Δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι που να με κάνει να γελάσω τόσο πολύ! Δεν σταματούσαμε να γελάμε με το γιο μου! Εντωμεταξύ πέρα από τα αστεία και την πλάκα ο τρόπος που γράφει ο διηγηματικός είναι τόσο ενδιαφέρον και χρήσιμος για ένα παιδί, το μαθαίνει να περιγράφει όλα αυτά που νιώθει και σκέφτεται. Φυσικά αυτό που με έκανε να θέλω να το διαβάζω δυνατά στον γιο μου ήταν ο εκπαιδευτικός του χαρακτήρας. Αναφέρει τόσες συμβουλές και θεωρίες που του έχουν πει οι γονείς του (του Φιστίκιου ντε) με έναν τόσο άμεσο τρόπο, πραγματικά με κέρδισε από την πρώτη σελίδα.


Η εικονογράφιση από την Μαργαρίτα Ζαβελάκη είναι εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα κι έχει κι αυτή πολύ πλάκα. Και πίστεψε με, εγώ προσωπικά, δεν γελάω εύκολα. Είναι υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο!




Να είσαι σίγουρος για αυτό, αν δεν μου αρέσει κάτι δεν κάνω διαγωνισμό.
Να το ξέρεις φίλε αναγνώστη του 4 Seasons, αν κάτι μου αρέσει πολύ θέλω να το χαρίσω και σε εσένα! Θέλω να μπει και στο δικό σου σπίτι! 

Για αυτό το λόγο σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη θα χαρίσουμε σε δύο τυχερούς νικητές απο ένα αντίτυπο "Φιστίκιος ο Αγινήτης 2". Α ναι δεν σου είπα! Υπάρχει και νούμερο 1 κι έτσι όπως πάει βλέπω να βγαίνουν κι άλλα στη σειρά γιατί ο Φιστίκιος μπαίνει συνέχεια σε νέες περιπέτειες!



Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 21/2/15 και λήγει στις 28/2/15 τα μεσάνυχτα. Μετά από κλήρωση θα αναδειχθούν οι δύο νικητές και θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook.

Για να δηλώσεις συμμετοχή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και κοινοποίησε τη φωτογραφία που θα βρεις στη σελίδα του 4 Seasons δημόσια στο Facebook ΕΔΩ. Κάνε και Like αν σου αρέσει η παρέα μας κι αν θες να ενημερώνεσαι για τους διαγωνισμούς μας. 

Συντονίσου φίλε μου :)

Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας
kerdiseto.gr

# Ο διαγωνισμός έληξε και νικητές αναδείχθηκαν η Λευκοθέα Ζερβά (Lena Zafiri) κι ο Ιωσήφ Γρηγορίου (Iosif Grigoriou). Συγχαρητήρια! #



Σχόλια

  1. Τέλειος διαγωνισμός ρε Τζόρτζια και καταπληκτικό το βιβλίο!!!! Σίγουρα θα αρέσει και στα παιδιά μου όπως το περιγράφεις.
    Μιας και δεν μπορώ να συμμετάσχω λόγω ΦΒ, θα πάω να τα αγοράσω:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής και στο πεδίο που γράφει όνομα προφίλ στο facebook συμπλήρωσε "ΔΕΝ ΕΧΩ". Η συμμετοχή σου θα θεωρηθεί έγκυρη!

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια μου το λες;;;;; Ωωωω πολύ σ'ευχαριστώ Τζορτζιάκι μου:)))

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε Γεωργία μου! Αρέσουν και σε μας τα βιβλία! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο ακούγεται και δεν πειράζει αν δεν το κερδίσουμε θα το αγοράσουμε!Ευχαριστούμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έχω δει και εγώ!! Φαίνεται πολύ καλό !! Συμμετείχα με μεγάλη χαρά !! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/2/15, 12:52 μ.μ.

    Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε για την προσφορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου