Διαγωνισμός The Graphic Designer - Αποτελέσματα

Αν παρακολουθείς καιρό το Blog μου θα έχεις καταλάβει πως στην βάπτιση του μικρού μου γιου ΕΔΩ αλλά και στα τελευταία πάρτι μας ΕΔΩ κι ΕΔΩ ήθελα ιδιαίτερα και ξεχωριστά διακοσμητικά στοιχεία. Για να πραγματοποιηθούν όμως αυτά θα πρέπει ή να πιάνει το χέρι σου ή να απευθυνθείς σε έναν ειδικό, σε ένα γραφίστα.

Η Νάντια απο το The Graphic Designer λοιπόν είναι η γραφίστρια που έχω συνεργαστεί κι έχει καταφέρει με απόλυτη ακρίβεια ό,τι είχα φανταστεί. Με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει, μπορεί να υλοποιήσει σε γραφικό επίπεδο ό,τι της ζητήσει κανείς!

Από πού να αρχίσω;
Απο τα πρωτότυπα χειροποίητα προσκλητήρια;


Απο τα φανταστικά χειροποίητα χωνάκια για πάρτι; 


Απο τις personalized συσκευασίες σοκολάτας κι ό,τι άλλο θες;


Απο τα banners και toppers;


Ή από τα φανταστικά παιδικά καδράκια της; 
Με ήρωες κι άβαταρ της επιλογής σου, με το όνομα του παιδιού σου, με μία ευχή!





Αλλά και με την πιο μοντέρνα και νεανική σειρά που εύκολα μπορεί να διακοσμήσει ένα εφηβικό δωμάτιο, ένα φοιτητικό σπίτι και γιατί όχι και το δικό μας :)





Ήθελα πολύ νας σας χαρίσω κάτι από τα χεράκια της, το λέγαμε καιρό κι όλο το αμελούσαμε ώσπου ήρθε επιτέλους η ώρα! Η Νάντια λοιπόν θα φτιάξει ένα κάδρο με σχέδιο της προτίμησης σας και θα το χαρίσει σε έναν τυχερό νικητή! Η αξία του είναι 25 ευρώ κι έχει διαστάσεις Α4.

Για να διεκδικήσετε το δώρο αυτό θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του blog 4 seasons για να ενημερώνεστε για όλα τα άρθρα και τους διαγωνισμούς αλλά και στη σελίδα The Graphic Designer για να βλέπετε τι φτιάχνει η χρυσοχέρα Νάντια. Τέλος share την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε στο facebook.



Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου και λήγει τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook. 
Καλή επιτυχία!

a Rafflecopter giveaway



Ο διαγωνισμός έληξε και νικήτρια αναδείχθηκε η Ολυμπία Αντωνοπούλου. Συγχαρητήρια! Στείλε μας inbox ή email για να ενημερωθείς για την παραλαβή του δώρου σου :)

Σχόλια

  1. ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να'μαι κι εγώ, ελπίζω να φανώ τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/15, 1:25 μ.μ.

    teleio dwro!!! eyxaristoyme!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/15, 1:46 μ.μ.

    ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΟΥ.ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΛΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τέλεια!ευχαριστούμε!
    fb:Flora Ger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/2/15, 4:25 μ.μ.

    eyxaristoyme poly flora doukeri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου