Κυνηγώντας τα όνειρα της!

Αγαπάμε πολύ το θέατρο κι όπως φαίνεται το αγαπάτε κι εσείς. Στον διαγωνισμό που είχαμε κάνει για τα δωρεάν διπλά εισιτήρια για την υπέροχη παράσταση Βατραπουνζέλ η νικήτρια μας έστειλε την κριτική της.

"Σήμερα χάρη στο 4 seasons with geo εγώ, η μεγάλη μου κόρη η Κατερίνα, μια φίλη μου και η κόρη της πήγαμε θέατρο. Ήμουν απογευματινή και γενικά είναι δύσκολο να αλλάξεις βάρδια τελευταία στιγμή αλλά να είναι καλά η φίλη μου Κων/να που με χαρά με άλλαξε. Η Κατερίνα μου δεν έχει ξαναμπεί σε ηλεκτρικό τρένο οπότε ήταν μια ακόμη εμπειρία η οποία θα την ζούσε μαζί μου για πρώτη φορά.Ο βασικός λόγος που ήθελα να δω αυτή την παράσταση δεν είναι μόνο η αγάπη μου για το θέατρο αλλά η μια από τις δυο πρωταγωνίστριες.


Με την Αγγελική Φράγκου ήμασταν συμφοιτήτριες στη σχολή νοσηλευτικής. Δεν κάναμε παρέα κολλητή και ίσως να μην με θυμήθηκε αλλά εγώ την θυμάμαι . Ενώ ερχόταν στη νοσηλευτική ήταν και σε μια θεατρική ομάδα. Ερχόταν και μας έλεγε ότι καινούργιο έκαναν. Έκανε πως λιποθυμάει μου έδειχνε πως μπορείς να βαρέσεις κάποιον υποκριτικά. Επίσης θυμάμαι ότι αναλάμβανε παιδικά πάρτι. Μια μέρα της ζητήσαμε να μας κάνει ένα παιχνίδι και μας έβαλε στη σειρά και μας έριξε κάτω με έναν μαγικό-παιχνιδιάρικο τρόπο. Όταν είδα λοιπόν ότι παίζει σε αυτή την παράσταση χάρηκα πάρα πολύ και να σας πω γιατί.

Η Αγγελική σπούδαζε ένα εξασφαλισμένο επάγγελμα. Είναι ένας κλάδος απορροφήσιμος. Θα μπορούσε να έχει μια σίγουρη δουλειά και ένα σταθερό μηνιάτικο. Αλλά επέλεξε να κυνηγήσει το όνειρο της σε ένα δύσκολο επάγγελμα και σε μια ακόμη πιο δύσκολη εποχή. Και τα κατάφερε! !!! Ήταν υπέροχη !!! Η ερμηνεία της με συνεπήρε. Η Αγγελική και η συμπρωταγωνίστρια της μας ταξίδεψαν μαγικά σε δυο υπέροχα παραμύθια. Είμαι πολύ χαρούμενη για την Αγγελική φαινόταν τόσο ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη όπως τότε πριν περίπου δέκα χρόνια.

Αυτό είναι που συζήτησα με την κόρη μου. Το μήνυμα που ήθελα να πάρει από την σημερινή ημέρα ήταν αυτό. Για να είσαι ευτυχισμένη πρέπει να κάνεις αυτό που πραγματικά σε ευχαριστεί της είπα και ας είναι η δύσκολη επιλογή. Εύχομαι στην Αγγελική πολλές δημιουργικές δουλειές έτσι όπως τις έχει ονειρευτεί!!!!!

Κυνήγησε κι εσύ το όνειρο σου, μπορείς!


Υπογράφει η Α.Τ

Η ενότητα "Μιλάς; Σ'ακούω" φτιάχτηκε για σένα που θες να εκφράσεις δημόσια κάποιες σου κρυφές ή όχι σκέψεις. Μπορείς να τις στείλεις στο email lamprianidi@gmail.com ή στη σελίδα του 4 seasons inbox. Μίλησε μας, θα σε ακούσουμε!

Σχόλια