" Και μετά " Διαγωνισμός - Αποτελέσματα

Τον τελευταίο καιρό έχω ανάγκη να βγω, να ξεσκάσω, να ξεφύγω, να πω δυο κουβέντες με αγαπημένους φίλους, να πιώ λίγο κρασί. Ξέρω πως τα οικονομικά μας δεν βοηθάνε τις συχνές εξόδους, όμως μια-δυο φορές το μήνα επιβάλλεται! Το προηγούμενο Σάββατο βγήκαμε για φαγητό με τους κουμπάρους μας κι ανακαλύψαμε ένα εστιατόριο που σίγουρα θα γίνει το στέκι μας. 
Ονομάζεται " Και μετά " και βρίσκεται στο Ίλιον, στην οδό Ναυσικάς 36.


Είναι ένα παλιό αρχοντικό που υπήρξε ιταλικό στρατηγείο, αναπαλαιώθηκε και μυρίζει ακομα περίοδο μεσοπολεμου. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έχει ζωντανή μουσική στον πρώτο όροφο. Η διασκέδαση είναι σίγουρη όταν η έντεχη και λαϊκή μουσική συνοδεύει το κρασί και τους μεζέδες σου. Φυσικά έχεις και την επιλογή να καθίσεις στο ισόγειο αν θες ησυχία.

Μα δεν σας έχω πει το πιο ωραίο! Παραγγέλνεις ό,τι θες απο τον κατάλογο και πληρώνεις μόνο 13 ευρώ το άτομο. Κουφάθηκες ε; Πάμε άλλη μια. Παραγγέλνεις όοοοο,τι θες και πληρώνεις μόνο 13 ευρώ! Όταν μας ενημέρωσε ο σερβιτόρος νομίζαμε πως μας έκανε πλάκα! Παραγγείλαμε τόσα πιάτα που δεν χωρούσαν στο τραπέζι κι άλλο τόσο κρασί που μας έκανε να χασκογελάμε. Το φαγητό ήταν άψογο! Ειλικρινά το κρέας ήταν τόσο μαλακό που έλιωνε στο στόμα και το κρασί υπέροχο!

Σαν κλασική blogger ξεκίνησα να τραβάω φωτογραφίες τα πιάτα και το χώρο αλλά οι ματιές των πελατών με έκαναν να σταματήσω :) Πρόλαβα όμως να απαθανατίσω την υπέροχη σαλάτα ρόκα, παρμεζάνα, ρόδι και το πεντανόστιμο κότσι. Γενικά όλα τα κρεατικά που παραγγείλαμε ήταν λουκούμια (μου τρέχουν ήδη τα σάλια)


Τώρα θα μου πεις τι στα λέω όλα αυτά. Να, ξέρεις, επειδή πλησιάζουν Χριστούγεννα σκέφτηκα να σου κάνω δώρο μια γιορτινή βραδινή έξοδο!!! Για αυτό εξασφάλισα ένα τραπέζι για 4 άτομα, να πας με παρέα κι ένα τραπέζι για δυο, να πας με το αμόρε. Για να μπεις στην κλήρωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι like στις σελίδες του fb πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο αλλά και να αφήσεις το email σου για να μπορέσω να σε ειδοποιήσω αν είσαι εσύ ένας απο τους δύο τυχερούς.

a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και λήγει την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα. Οι νικητές θα είναι δύο. Ο πρώτος θα κερδίσει το τραπέζι για 4 άτομα κι ο δεύτερος το τραπέζι για 2. Στη συνέχεια θα πρέπει να καλέσετε το " Και Μετά " στο τηλέφωνο 2102632100 για να κάνετε την κράτηση σας.
Καλή επιτυχία! 

Χορηγοί επικοινωνίας
kerdise-to.gr
ediagonismoi.gr
saveandwin.gr 

Ο διαγωνισμός έληξε και νικητές είναι ο Χρήστος Γαλατσάνος που κερδίζει ένα δωρεάν γεύμα για 4 άτομα και ο Τριαντάφυλλος Σουρλίγκας για 2 άτομα. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το "Και μετά" για την κράτηση σας και δείξτε την ταυτότητα σας για ταυτοποίηση.
 

Σχόλια

  1. Καλά με έφτιαξες τώρα! Σούπερ!!! Καλή μας επιτυχία!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εχω τόσο αναγκη μία εξοδο τώρα τελευταία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο το δώρο σου! Ότι πρέπει για μια έξοδο για φαγητό! την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοο! Καλή επιτυχία σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ στο διαγωνισμό, δεν θα πάρω μέρος, (θεϊκό το δώρο σου by the way!), αλλά την όρεξη μου την άνοιξες!!!
    ;-) χαχα!
    Φιλάκια, κούκλα!
    Missed you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/14, 11:14 μ.μ.

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ααα στην κατάσταση μου τρώω είπαμε ε...???χι!χι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελειοοο καλη μας επιτυχία....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/12/14, 2:28 μ.μ.

    Τέλειο το δώρο σου για μέξοδο για φαγητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φανταστικό το δώρο σου Γεωργία μου, σ'ευχαριστούμε πολύ! Αν το κερδίσω, αν λέω....ελπίζω να υπάρχει ανοιχτή ημερομηνία κράτησης, διότι από τώρα μέχρι και το Μάρτιο δεν μας βλέπω να βγαίνουμε βράδυ με τον άντρα μου (που να αφήσω τα ζουζούνια οεεεεεο)! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/12/14, 2:27 π.μ.

    Τελειο δωρο. Καλη μας τυχη!!! aspakat808@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να βγαίνεις πιο συχνά βρε κορίτσι μου αν είναι να κερδιζουμε κι εμείς τέτοια ωραία δωράκια. Εύχομαι να κερδίσω. yiotamar@gmail.com
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/12/14, 4:31 μ.μ.

    Ευχαριστούμε!Μ Α Κ Α Ρ Ι να είμαι η τυχερή! lilian187@gmail.com. Ευαγγελία Ανερούση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/12/14, 10:13 μ.μ.

    ως τις 12/12 τα μεσανυχτα και εχει ληξει ηδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκαιο, στη φόρμα συμμετοχής πάτησα το Friday 12 December 00:00 AM και μετά όταν κατάλαβα το λάθος δεν μπορούσα να το αλλάξω.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου