Καλή Πρωτοχρονιά με Γευστικό Διαγωνισμό - Αποτελέσματα

Πάει, περνάει κι αυτός ο χρόνος...πώς περνάει έτσι ο καιρός; 
Κλείσαμε δυο χρόνια και κάτι μέσα απο αυτό εδώ το blog, η παρέα μεγαλώνει συνεχώς κι η συγκίνηση μου είναι μεγάλη. Θέλω να σε ευχαριστήσω! Αλήθεια, για όλα αυτά τα συναισθήματα που μου προσφέρεις απλόχερα κι ας μην το ξέρεις. Για αυτήν την όμορφη παρέα που κάνουμε και για όλες τις αλληλεπιδράσεις εδώ με τα σχόλια σας, τα like και τα share στη σελίδα του 4 seasons στο facebook. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο χαίρομαι όταν κάνω διαγωνισμούς και μοιράζω δώρα, γιατί σου αξίζουν! 

Όπως ανέφερα και σε κάποιo Post ως διατροφολόγος δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με το φαγητό, ειδικά αυτόν τον μήνα τον γιορτινό, με διάθεση να το ρίξουμε λίγο "έξω"... Κι επειδή η πρωτοχρονιά πλησιάζει θα ήθελα να με νιώσεις κοντά σου και εκείνη την ημέρα, να βρίσκεται κάτι στο πρωτοχρονιάτικο σου τραπέζι που να με θυμίζει και τι θα μπορούσε να ήταν αυτό;  
Μα φυσικά η βασιλόπιτα σου!

Αφου ξέρεις πως δεν μου αρέσουν τα συνηθισμένα, πως ψάχνω πάντα κάτι ιδιαίτερο και πρωτότυπο, κάτι που θα σου μείνει αξέχαστο, βρήκα την καλύτερη βασιλόπιτα που έχεις φάει ποτέ σου. 
Καλύτερη και σε γεύση και σε εμφάνιση! 

βασιλόπιτα τύπου κέικ γλασαρισμένη με σοκολάτα και επικάλυψη ζαχαρόπαστας!

Η αγαπημένη μου φίλη Ελένη απο το My Cake - My Hobby, που έφτιαξε και την τρομερή τούρτα δεινοσαύρου, θα φτιάξει την παραπάνω βασιλόπιτα κι ένας απο εσάς θα την κερδίσει. Δεν είναι τέλεια; Καλέ σας λέω, θα λυπηθείτε να την κόψετε!

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και λήγει την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα. Οι όροι είναι απλοί. Like στη σελίδα 4 seasons και My Cakes-My Hobby στο facebook πατώντας την παρακάτω φόρμα. Προσοχή! Για να καταχωρηθεί η συμμετοχή σας, πατήστε μέχρι να αποχρωματιστεί. Ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ, στο facebook, αλλά και με προσωπικό email. Μπείτε, περιηγηθείτε στη σελίδα της, δείτε τα αριστουργήματα της κι αν θέλετε κοινοποιήστε την.

Καλή επιτυχία! 

a Rafflecopter giveaway

Σχόλια