Μουστάκι Baby Shower Party


Όταν έμαθα πως η ξαδέρφη μου Κατερίνα έμεινε έγκυος, δεν ξέρω γιατί, κατευθείαν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να της κάνουμε ένα πάρτι έκπληξη! Η πορεία της ίσως έως τώρα ήταν αυτή που με έκανε να χαρώ υπερβολικά, να ενθουσιαστώ και να θέλω να το γιορτάσω.

Κι αφού μάθαμε το φύλο του μωρού τότε επέλεξα και το θέμα. Μουστάκι, little man! Όλα τα εκτυπώσιμα τα βρήκα στο prettypartyideas και το προτείνω ανεπιφύλακτα αν έχετε εκτυπωτή στο σπίτι. Μαζί λοιπόν με το πάρτι δεινοσαύρου του γιου μου που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες, άρχισα τον ελεύθερο μου χρόνο να τυπώνω, να κόβω και να κολλάω. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και με χαλαρώνει. Άλλωστε ξέρω πως κάποιος θα χαρεί πολύ κι αυτό με κάνει διπλά δραστήρια.





Μετά από πολλά τηλέφωνα και μια δυο αναποδιές τελικά καταφέραμε και μπήκαμε στο σπίτι της για να ετοιμάσουμε το χώρο και να πούμε επιτέλους Surpriseeeee!!! Είχε πολύ πλάκα και μετάνιωσα που δεν τράβηξα βίντεο, ειδικά την ώρα που άλλοι μπαίναμε στο ασανσέρ κι άλλοι ανέβαιναν τις σκάλες με τσάντες γεμάτες πράγματα και γέλια με την αγωνία να κορυφώνεται. 


Πάνες, ζιπουνάκια και καλτσάκια γίνανε τούρτες και τα υπόλοιπα δώρα συμπλήρωσαν το τραπέζι με ένα τόνο παιχνιδιάρικο και μωρουδιακό. 



Ενώ πάνω στα μπαλόνια γράψαμε ευχές


Η Κατερίνα έλαμπε από χαρά, το ίδιο κι εμείς. Χαμόγελα παντού και γέλια από τα παιχνίδια που παίζαμε στο φακό. Ψεύτικες εγκυούλες βάζοντας μπαλόνια μέσα από τις μπλούζες μας αλλά και με το photo booth που μας θύμισε πως είμαστε ακόμη παιδιά.



Α, ναι! Τραβήξαμε και selfie κάνοντας γκριμάτσες

Εγώ κι οι αδερφές μου
Μιλάμε για τρέλα, όχι αστεία


Να τι κάνει ένα μωρό, να τι κάνει μια ψυχούλα που έρχεται στη ζωή μας και την κάνει άνω κάτω. Ευτυχία. Αυτό κάνει, τόσο απλά.

Σχόλια

  1. Με το καλό το μωράκι που περιμένετε. Οσο για το παρτι τα οργάνωσες όλα τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτική η έκπληξή σας! πανέμορφο το θέμα και ο σχεδιασμός! με το καλό να σκάσει μύτη ο little man!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Γεωργια!!! Ενα τεραστιο μπραβο! Τυχερη η ξαδελφη και το ανηψακι!! Εγω βασικα χαιρομαι πολυ περισσότερο για αλλο λογο... :) :) :) :) ♡♡♡♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου