Τι σας έχω; Διαγωνισμός Tatoo! Αποτελέσματα


Αχ δεν ξέρω αν σας αρέσουν τα τατουάζ, αν έχετε κάνει ή αν το σκέφτεστε ακόμη. Εγώ πάντως τα λατρεύω! Το πρώτο τατουάζ το έκανα όταν τελείωσα το λύκειο. Στην αρχή ένιωσα ένα μικρό πόνο, μετά ένα μούδιασμα κι ύστερα τίποτα απολύτως. Μόνο ο ήχος ακουγόταν στα αυτιά μου, αυτό το βζζζ και χάζευα τον τύπο όλο έκσταση.

Λένε πως αν κάνεις ένα τατουάζ κολλάς και θέλεις κι άλλα. Νομίζω πως ισχύει. Μετά από δέκα χρόνια όταν γέννησα τον Παύλο αποφάσισα να κάνω το δεύτερο τατουάζ μου μαζί με το τρίτο. Κι αργότερα όταν γέννησα τον Άγγελο Ραφαήλ έκανα άλλα δυο. Σύνολο 5. Είναι μικρά όμως, διακριτικά και χαριτωμένα :) Στα τελευταία δύο δε, δεν σας κρύβω πως πέθανα από τον πόνο! Μάλλον μεγάλωσα, δεν εξηγείται αλλιώς. Όχι καλέ δεν τα παραλέω, αλήθεια είναι! Οι άσπρες τρίχες στο κεφάλι μου έχουν αρχίσει να κάνουν γλέντι, ξεφυτρώνουν καθημερινά, στα καλά καθούμενα, οδεύουμε στα δεύτερα άντα :(

Αν σου αρέσουν λοιπόν κι εσένα τα τατουάζ και σκέφτεσαι να κάνεις ένα τότε είσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Το Xtra vipes tatoo στο Μπουρνάζι προσφέρει ένα τατουάζ γραμματοσειρά αξίας 100 ευρώ εντελώς δωρεάν στον πρώτο νικητή! Έτσι θα μπορέσεις να γράψεις το όνομα του παιδιού σου, ενός αγαπημένου σου ή μια φράση που σε αντιπροσωπεύει, το μότο σου :)


Μπες και δες πλούσιο φωτογραφικό υλικό της δουλειάς του.
Επειδή όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε περισσότερο κόσμο ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει έκπτωση 60% στο σχέδιο της επιλογής του και άλλοι 5 τυχεροί κερδίζουν έκπτωση 50%. Μη μου πεις πως δεν σας έφτιαξα; 


Κι αν ακόμη δεν σου αρέσουν τα τατουάζ ή σου αρέσουν αλλά δεν θες πάνω σου ένα τότε μπορείς να συμμετέχεις κι αν κερδίσεις να το κάνεις δώρο. Είμαι σίγουρη πως θα ξετρελάνει τον παραλήπτη!



Οι όροι του διαγωνισμού:
  1.   like στην σελίδα xtra vipes ΕΔΩ
  2.  like στην σελίδα 4Seasons ΕΔΩ
  3.  like και κοινοποίηση την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook

 Στείλε το σχέδιο της επιλογής σου με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα xtra vipes. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη στις 21:00 κι οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα 4 Seasons στο Facebook αλλά κι εδώ στο Blog. Επίσης οι τυχεροί θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με το Xtra Vipes εντός 3 ημερών.

Καλή επιτυχία!


Ο διαγωνισμος εληξε και οι νικητες ειναι οι εξης : Ο πρωτος νικητης με 100 ευρω ειναι η ποπη τσαβε , ο δευτερος νικητης με 60% εκπτωση ειναι η Χρυσούλα Ελευθερίου, και οι υπολοιποι με 50% ειναι η Dora Michailidou, Δόμνα Γεωργιου, Eleni Chrisanthidou, Γιάννης τσακ ,και Zoi Skarmoutsou !! Oι νικητες να επικοινωνησουν με το studio εντος 3 ημερων για την καταχωρηση του δωρου τους!

Σχόλια

  1. Θέλω να δω αυτά τα μικρά tatoo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίος διαγωνισμός! Θα ήθελα να λάβω μέρος για να κάνω ένα δεύτερο αλλά δυστυχώς μου πέφτει λίγο μακρυά.... Και εγώ θα ήθελα να δω τα μικρά και χαριτωμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μου αρέσουν τα τατού
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ αγαπώ τα τατουάζ όταν γίνονται συνειδητά, με μετρο και όχι γιατί είναι μόδα.
    Μιας και δεν εχω ΦΒ, θα λαβει μερος η αδελφουλα μου και αν κερδίσει θα μου το κανει δώρο:)))
    Καλη μας επιτυχια λοιπον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου