Το σκισμένο τζιν


Όταν ήμουν έγκυος στον πρώτο μου γιο είχα αγοράσει ένα καινούριο τζιν καθώς τα κιλά που αυξάνονταν δεν με άφηναν να μπω στα παλιά μου. Τα χρόνια περνούσαν κι ήταν αυτό που με έκανε να νιώθω άνετα ανά πάσα στιγμή, με ξελάσπωνε από δύσκολες αποφάσεις τύπου τι φοράνε τώρα κι ήταν αυτό που κάθε φορά που έπαιρνα μερικά κιλά με συντρόφευε μέχρι να τα χάσω. 

Φυσικά και στην εγκυμοσύνη του δεύτερου γιου μου φορέθηκε πολύ ώσπου μια μέρα μπαίνοντας στο ασανσέρ της πολυκατοικίας μου, καθώς γυρνούσα από επίσκεψη, συνειδητοποιώ πως η μισή πίσω πλευρά έχει σκιστεί! Κι όχι δεν γύρισα να κοιτάξω τον κώλο μου στον καθρέφτη, απλά το ασανσέρ μας έχει παντού καθρέφτες. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "ωχ αμάν" φαντάζεσαι να ήμουν έτσι τόση ώρα στο σπίτι των φίλων μου και το δεύτερο πως πρέπει επειγόντως να το πάω στη μοδίστρα να μου το μπαλώσει.

Φτάνω στην μοδίστρα το επόμενο πρωί, ενώ όλο το βράδυ δεν μπορώ να κρύψω τη στεναχώρια μου, της δείχνω το τζιν. Το σηκώνει ψηλά και το παρατηρεί...

"Δεν μπαλώνεται αυτό κορίτσι μου, δεν το βλέπεις; Έχει ξεφτίσει κι από την άλλη πλευρά, για πέταμα είναι..." και το πετά ξανά μέσα στην χάρτινη τσάντα που βρισκόταν πάνω στον πάγκο εργασίας της "Μα είναι το αγαπημένο μου..." πρόλαβα να ξεστομίσω
"Όλα κάποτε τελειώνουν κορίτσι μου... όλα έχουν ένα τέλος."

Σχόλια

  1. αντε καλέεεε.... οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν!!! έτσι να πεις στη μοδίστρα σου!! Βάλε υφασμα απο μέσα για να καλύψεις το σκίσιμο.. που είναι και της μόδας.. εεεε και στη χειρότερη κάν' το σουπερ σεξι σορτσάκι...χεχεχεχε φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ Ελπίδα πως δεν το ειχα σκεφτεί; Νταξει με έφτιαξες! Φιλί! Ουδεμία σχέση το κείμενο με τα προσωπικά μου, απλά το αναφέρω :)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/14, 9:13 μ.μ.

    Η αγάπη δεν τελειώνει Γωγουλινάκι μου... αλλάζει! Κάνε το αγαπημένο σου παντελόνι μια τσάντα καλοκαιρινή, μια θήκη για τα προϊόντα του μακιγιάζ σου ή κάτι τέτοιο, αν με τίποτα δεν διορθώνεται... Τράβα το και σε καμιά άλλη μοδίστρα πρώτα. Σας φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως ρε συ πόσο μεγάλη η δύναμη της συνήθειας, πόσο δενόμαστε με κάποια αντικείμενα..

      Διαγραφή
  3. Μόνο η αγάπη, ευτυχώς, δεν τελειώνει!!! Θα συμφωνήσω με τις κυρίες άνωθεν, το παντελόνι σου δεν τελείωσε, κάνε του μια μετατροπή :)) Φιλάκια Γεωργία μου, και αγκαλίτσες στα ζουζούνια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντου μια μετατροπή θα πω και εγώ.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τι είναι η αγάπη για να τελειώσει; Ζάχαρη για να πας να ζητήσεις δανεική από τον γείτονα; Η αγάπη αλλάζει, ωριμάζει, μεστώνει και σε κάνει να χαμογελάς όταν την έχεις. Το τζιν άνετα γίνεται τσάντα και κρατάει τις αναμνήσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου