Συνεχίζουμε! (Μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς;)

Και παρόλο που οι αναποδιές συνεχίζονται (μάλλον μας έχουν μουτζώσει, δεν εξηγείται αλλιώς) δεν το βάζω κάτω και συνεχίζω με όση δύναμη μου έχει απομείνει. Πως θα μπορούσα άλλωστε με αυτούς τους δυο γιους; Με αυτούς που αγαπιούνται ήδη τόσο πολύ;


Αρχικά είδα το συγκεκριμένο DIY  και μου φάνηκε παιχνιδάκι, τρομάρα μου. Αφού δεν το χεις κουκλίτσα μου τι κάθεσαι και παιδεύεσαι; Πάλι καλά που είπα να φτιάξω αρχικά μόνο ένα χιονάνθρωπο να δω αν θα μου πετύχει, οπότε δεν συνέχισα. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον φαγώθηκε κι ας μην ήταν ωραίος. Είχε πλάκα παρόλα αυτά... 



 Λοιπόν αυτές τις μέρες στολίσαμε κι εμείς. Αρχικά ξεκίνησα με το γράμμα που έφτιαξε η Σίνα από το eimaipaidi.gr , το τύπωσα κι είπα στον Παύλο που πλέον ξέρει να γράφει να γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη να του πει τι δώρο θέλει να του φέρει. Οπότε το έγραψε, το έκοψε και μετά το κρέμασε στο δέντρο.


Λοιπόν έγραψε το παρακάτω κείμενο και μη μου πείτε πως δεν καταλαβαίνετε τι λέει !!!


Επειδή λοιπόν ούτε εγώ κατάλαβα τι είχε γράψει τον ρώτησα να μου πει.
Μετάφραση: "Άγιε μου Βασίλη θέλω να μου φέρεις μία νταλίκα και να έχουμε πολύ φαγητό!" Με συγκίνησε το θηρίο γιατί μπορεί να μην συζητάμε μαζί του θέματα για τα οικονομικά αλλά έχει πάρει γραμμή τι συμβαίνει γενικώς κι ας είναι ακόμη 4 ετών.

Ναι έγινε 4 το αγόρι μου αλλά δυστυχώς εγώ αρρώστησα κι έτσι δεν μπόρεσα να του κάνω το πάρτι που του είχα υποσχεθεί. Πάλι καλά όμως είχα προλάβει να φτιάξω κάποια πραγματάκια όπως τα δωράκια για τους συμμαθητές του. Μπλοκάκια με μολυβάκια και γλειφιτζούρια.



Βέβαια αυτός αμφιβάλλω αν θα κατάλαβε την απουσία μου... Την πρώτη τούρτα την έκοψε στο σχολείο του με τους συμμαθητές του. Όταν την έφερε ο μπαμπάς του από το μαγαζί κι άνοιξε το κουτί το χαμόγελο έφτασε στα αυτιά και κατευθείαν είπε με τσιριχτή φωνή : "Καλά μαμά οι φίλοι μου θα ξετρελαθούν μόλις την δουν" 

pasarella.gr


Η δεύτερη τούρτα κόπηκε στης γιαγιάς Μαρίας με ξαδέρφια, θείες και θείους κι εγώ η δόλια καθόμουν σπίτι μόνη σαν το λεμόνι, πηγαινοερχόμουν στο μπάνιο με αναγούλες και ζαλάδες γιατί αυτή η γαστρεντερίτιδα με τάραξε τελείως, με βρήκε ευάλωτη πιθανά λόγω εγκυμοσύνης και με ξετίναξε. 

Παρεμπιπτόντως για να δείτε πόσο τρυφερό είναι το αγόρι μου του ανέφερα πως πήγα στο νοσοκομείο να με δει ο γιατρός κι εμένα και το μωράκι κι ο γιατρός πρότεινε να μείνω μέσα για ένα 24ωρο για να παρακολουθήσει την πορεία μου και φυσικά να μου βάλει ορό γιατί ήμουν ήδη ένα 24ωρο χωρίς νερό. Επίσης του είπα πως εγώ αρνήθηκα να μείνω γιατί ήθελα να είμαι κοντά του ειδικά την ημέρα των γενεθλίων του (να του ετοιμάσω τι ρούχα θα βάλει, να ετοιμάσω τα πράγματα για το πάρτι του, να του δώσω ένα φιλί ρε γαμώτο εκείνη την συγκεκριμένη μέρα), αυτός βουρκώνει και μου απαντά : " Γιατί ρε μαμάααααα το έκανες αυτό; Έπρεπε να μείνεις εκεί να γίνεις καλά! "
Αν έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα...;;;


Σχόλια

  1. Να τα εκατοστήσει!!
    Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις ευτυχισμένο!

    Μπορεί να μην σου έχω γράψει τον τελευταίο καιρό, αλλά να ξέρεις, σε διαβάζω και επιβεβαιώνομαι για τη δύναμη της ψυχής σου.

    Να είσαι δυνατή, να κοιτάς ψηλά και να είσαι ευτυχισμένη! Μόνο!! :)

    Σε φιλώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα αν πω σε αγαπώ θα φανεί βαρύ; Θα φανεί ουτοπικό; Κι όμως έτσι νιώθω για σένα...αγάπη! Σε ευχαριστώ για ολα.

      Διαγραφή
  2. Να τα χιλιάσει το τρυφερό αντράκι σου! να ναι γερό και δυνατό! και δεξια να πανε όλα Γεωργια μου! Θαύματα γίνονται μόνο αν τα πιστευεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι τρυφερή φώτο των δύο αδελφών! Πιο όμορφη δεν θα μπορούσε! Να τον χαίρεσε Γεωργία μου, να τα εκατοστησει. Να είναι πάντα τυχερός και ευτυχισμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να το χαίρεσαι το αστεράκι σου Γιωργία μου!! Να φωτίζει πάντα όμορφα τη ζωή σας!! πολύχρονος και τυχερός!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να το χαίρεσαι το αγοράκι σου!Θεική η φώτο που αγκαλιάζει το μωρό!Να είστε πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι όλοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφη φωτογραφία!!
    Να τον χαίρεσαι!...να είναι πολύχρονος, γερός και τυχερός!
    Με το καλό να υποδεχτείτε και το αδερφάκι του..
    Τα λόγια του με συγκίνησαν όσο και η φωτογραφία!
    Να είστε καλά....φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αγόρι σου το μεγάλο, ο μεγάλος αδελφός είναι έτοιμος να δώσει ατέλειωτη αγάπη στο αδελφάκι του. Εχει ήδη εισπράξει τόση που έχει αποθέματα μεγάλα.
    Μωρέ τι γλυκό παιδί είναι αυτό!!! Πολύ με συγκίνησε ο ατιμούλης. Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα τόσο ώριμος και δοτικός.
    Τα έφτιαξες όλα πολύ όμορφα και η τούρτα ήταν πολύ πολύ αστεία!!
    Τα παιδιά θέλουν λίγα πράγματα. Εμείς αγχωνόμαστε να τα κάνουμε όλα τέλεια. Να προσέχεις την υγεία σου εσύ καημένη μου και μην στεναχωριέσαι για ασήμαντα πράγματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεωργία,έρχονται Χριστούγεννα!Ελα να πάρεις το δωράκι σου!
    http://stvassoyahoogr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι γλυκο και καλο παιδι!!!Να τον χαιρεσαι!!!!Περαστικα σου,ελπιζω να εισαι καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. περαστικά σου εύχομαι!!!Τι γλυκιά φωτογραφία!Τι απίστευτο γράμμα!!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τί γλυκός.... Περαστικά κοριτσάκι και να τον χαίρεσαι.... Πολλά φιλιά σε σένα και στους γιους σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να τον χαίρεσαι Γεωργία μου! Να είναι γερός, τρυφερός και ευτυχισμένος!
    Εύχομαι τα καλύτερα για όλους σας :)
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να τα εκατοστήσει το αντράκι σου και να τον καμαρώνεις.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά και να τον καμαρώνεις. Δύναμη και κουράγιο σε εσένα και όλα θα πάνε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να το χαίρεσαι αυτό το γλυκό αγόρι!! Πάντα χαρούμενος να είναι κι αυτός και όλοι σας!

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να χαίρεσαι τον Παυλάκη Γεωργία μου! Να είναι υγιές και καλότυχο το αντράκι σου. Αν και στα έγραψα και αλλού, να σου γράψω και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε τις οικογενειες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου