Θέλω να ρθει ο Φλεβάρης

Είμαι σε μία φάση άρνησης να ακούω το οτιδήποτε, νιώθω πως καίγεται ο εγκέφαλος μου με άχρηστες πληροφορίες. Εδώ και μέρες αποφεύγω το fb, δεν διαβάζω τα περισσότερα από τα emails μου, δεν ανοίγω την τηλεόραση κι η μόνη τάση που έχω είναι να διαβάζω βιβλία.

Θέλω να κλείσω τα αυτιά μου και να μην ακούω τίποτα και κανένα. Στόματα παντού, τόσα πολλά στόματα σε όλα αυτά τα social media που ακόμη κι αν όλα αυτά που λένε διαβάζονται εσύ νιώθεις τις φωνές τους τόσο δυνατά, σαν ηχορύπανση.

Βασικά περνάω κατάθλιψη, το νιώθω, φοβάμαι, κλαίω. Μόνο όταν έχω δίπλα μου το Θοδωρή ηρεμώ. Κλείνομαι σπίτι, ξεφυσώ όλη την ώρα. Πριν λίγο γύρισα από το γυναικολόγο μου και μου πρότεινε να μιλήσω με κάποιον ειδικό. Δεν χρειάστηκε να του πω πολλά με κατάλαβε πριν καν πω το οτιδήποτε. Πιέζομαι, νιώθω ένα σφίξιμο συνέχεια στην καρδιά μου και στο λαρύγγι μου. Οι μέρες περνούν βασανιστικά αργά. Θέλω να έρθει γρήγορα χειμώνας, δεν αντέχω να αναπνέω καν αυτό το καλοκαιρινό αεράκι. Έχω γίνει σπαστική και γκρινιάρα. Δεν είμαι εγώ αυτή. Όλα μου βρωμάνε κι όλα μου φταίνε, δεν ησυχάζω με τίποτα, μόνο το παγωμένο νερό μου κάνει καλό. Βασανιστικό!

Θα τολμήσω να το πω και τώρα όπως το είχα πει και τότε όσο βαρύγδουπο κι αν ακουστεί. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου, είναι σαν να είμαι άρρωστη σχεδόν 8 μήνες κι είναι τόσο κουραστικό. Σε εξαντλεί, σε συρρικνώνει, σε μικραίνει. Δεν γίνεται να νιώθεις πως είσαι συνέχεια σε μια βάρκα, δεν γίνεται να κάνεις εμετούς μετά από κάθε γεύμα και να πεινάς συνέχεια, δεν νιώθεις καλά όταν δεν έχεις δυνάμεις και θες να είσαι συνέχεια ξάπλα, δεν γίνεται γιατί έχεις κι ένα παιδί έξω από τη  κοιλιά σου που σε χρειάζεται ρε γαμώτο. Που κλαις ακόμη και για αυτό και φοβάσαι τι θα γίνει όταν μπει το άλλο παιδάκι ανάμεσα μας.  

Συγχωρέστε με αν έχω χαθεί, αν απομονώνομαι και δεν σηκώνω τηλέφωνα.


Σχόλια

  1. πάρε ανάσες και ηρέμησε..Να σκέφτεσαι θετικά..Άλλωστε κάθε μέρα που περνάει σε φέρνει πιο κοντά στο Φλεβάρη!! πολλά φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωργάκι μου ...;;;; Λίγη υπομονή μικρή μου..... τόση δα λιγάκι.... Θα σταματήσουν όλα αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα και μετά θα έχεις το μικράκι σου αγκαλιά. Αυτό που τόσο ήθελες κι εσύ και ο Θοδωρής και ο Παυλάκος.... Μακάρι να είχα ένα μαγικό ραβδάκι, να έκανα ένα "τσαφ" και να ερχόταν η στιγμή! Κι ας έχανα ένα καλοκαίρι.... χαλάλι σου!!!!!!!!!!!! Μήπως όμως μέχρι να έρθει η άτιμη η νεράιδα, να χτυπήσεις καμία γρανίτα φράουλα;;;;; Μήπως να κάνεις καμιά βουτίτσα στην θάλασσα όποτε μπορείς;;;;;;;; Έλα μωρέ Γεωργίααααα ...... Είμαστε και μακρυά ρε γμτ και ακόμα δουλεύω, δεν έχω πάρει άδεια! Στις 22 ξεκινάει η άδειά μου, μέχρι τις 12 Αυγούστου. Πάρε τον Παυλίτο κι ελάτε όποτε θέλετε! (και τον Θοδωρή αν δεν δουλεύει και θέλει, εννοείται ε;;;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ θα τα διαβαζεις αυτα αργοτερα και θα γελας!
    Καταρχην οποια ειπε οτι η εγκυμοσυνη ειναι ευκολη υποθεση ή ήταν τρομερα τυχερή ή είχε διάφορους παρατρεχάμενους και την ειχαν βασίλισσα! Φυσικά και δεν ειναι εύκολη! Και μη ξεχνάς ότι όλες την αναπολούμε και λέμε τι ωραία που ήταν αφού έχουμε γεννήσει και έχει περάσει και αρκετός καιρός! Και ως γνωστο, η αποσταση του χρόνου δειχνει τα παντα πι ομορφα!
    Οι ορμονες σου κάνουν παρτυ τωρα γι αυτο και αισθάνεσαι έτσι! δεν εισαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία! νομίζεις ότι εγώ ήμουν καλύτερα στο 1ο τρίμηνο; και επειδή δεν το είχα ανακοινώσει πάλευα και μόνη μου με τις σκέψεις μου! Και τώρα είναι στιγμές που τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, γιατί τώρα δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου υπερ μου! τώρα δεν λέω ''οκ θα μαζέψουμε λεφτά και γι αυτο το έξοδο'' ή ''θα μάθω στην κατερίνα μέχρι την γέννα να είναι λίγο πιο ανεξάρτητη''.Τώρα πια πρέπει όλα να γίνουν...χθές! να τα είχα κάνει ήδη όλα!

    Είμαι σίγουρη όμως, 10000% σίγουρη ότι μόλις τον πάρω αγκαλιά τον μικρούλη όλα θα φτιάξουν! και φυσικά θα περάσω δύσκολα, και τα πιο δυσκολα ειναι μετα...ξέρω όμως ότι αξίζει τον κόπο, και ξέρω και άλλες γυναίκες που παρακαλάνε να είναι στη θεση μου γιατί μέχρι πρότινος υπηρξα μια απο αυτες!

    Είμαι σίγουρη ότι έτσι θα συμβεί και με σενα! κάνε λίγο -μονο λίγο- υπομονή. Να δεις που απο Σεπτεμβρη θα νιωθεις πολυ καλυτερα! Πάντως αν όντως νιωθεις τοσο ασχημα δεν ειναι κακο να μιλησεις σε ειδικο. Οι γυναικολογοι συνεργαζονται με εξειδικευμενους γι αυτο το θεμα ειδικους. Αν έχει ο δικος σου καποιον να ζητησεις να μιλησεις μαζι του! αν οχι, να ψαχτουμε να βρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαχαμα ήμουν σίγουρη πως εσύ θα με καταλάβαινες καθώς εγκυμονεις. Ναι θα γελάω μετά και φυσικά θα άξιζαν όλα αυτά που περνάω μπροστά στη θέα του νέου μωρού! Μέχρι τότε όμως δεν μπορώ να κρύβω τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθω στην παρούσα φάση, δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να τα ελέγξω. Θα περάσει κι αυτή η δύσκολη φάση, υπομονή θέλει,ηρεμία και ξεκούραση.

      Διαγραφή
  4. Έλα βρε Γεωργία μου..υπομονή κάνε, θα περάσει η ανακατωσούρα και θα'ρθει χαρά ανείπωτη! Κάνε ότι σε ευχαριστεί και σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα..και τι μας νοιάζει για τα social media..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεωργία μου, υπομονή θα πω και εγώ τι άλλο. Θα συμφωνήσω με τους άλλους αν νιώθεις ότι πρέπει να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό , να το κάνεις. Όλα θα φτιάξουν κοριτσάκι μου, θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα που τα οικονομικά μου δεν μου τι επιτρέπουν :-(

      Διαγραφή
  6. Γιωργίτσα χρειάζεσαι διακοπές! Κάνε διακοπές οπωσδήποτε από ο,τιδήποτε σε αγχώνει και σε στεναχωρεί. Εγώ έχω επίσης απαίσια συμπτώματα στην εγκυμοσύνη, τουλάχιστον στην πρώτη, ελπίζω αν ξανασυμβεί να μην είναι το ίδιο, γιατί ακριβώς όπως εσύ δεν σταμάτησαν ποτέ οι ναυτίες, οι καούρες, η κούραση, οι εμετοί και οι υπερφαγίες, είχα μάλιστα πάθει και 3 κολικούς νεφρού και στην αρχή της εγκυμοσύνης έκανα διάνοιξη κύστης κόκκυγος που είχε υποτροπιάσει. Και μη χειρότερα όταν τα θυμάμαι. Αλλά η ψυχολογία μου ήταν στο απόγειό της. Όλα αυτά που πριν με ενοχλούσαν ξαφνικά έμοιαζαν ασήμαντες λεπτομέρειες και μιζέριες. Μόνο ομορφιά γύρευα και τρυφερότητα. Και πήρα πολλή κι από τα δύο. Αν πρέπει να το δεις με ειδικό μην χάνεις χρόνο, εσύ ξέρεις πως νιώθεις, εμείς εδώ μόνο ανησυχούμε δυστυχώς με τέτοια νέα. Είναι όμορφη περίοδος η εγκυμοσύνη ακόμα και η δύσκολη. Αγκαλιά κοριτσάκι μου!
    Όλα καλά θα πάνε και τσιρ απ μπέιμπι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου δυστυχώς ούτε για διακοπές μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου :-( . Κάθε άνθρωπος ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του αντέχει κι αντιμετωπίζει καταστάσεις, δυστυχώς εγώ σε αυτήν την περίπτωση δεν είμαι δυνατή, γίνομαι υπερβολικά ευάλωτη και δυστυχώς δεν μπορώ να το κοντρολάρω εύκολα. Μια φάση είναι θα περάσει, σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
  7. Καρδιά μου υπομονή. Ολα θα γινουν καλυτερα. Και όταν λείπει ο Θοδωρής να παίρνεις τον Παυλο αγκαλιά και να του λες ''Η μανουλα χρειαζεται μια αγκαλίτσα'' .Θα νιωσεις σίγουρα καλυτερα. Αν χρειαστεις να μιλησεις σε ειδικό καντο αλλα και αν χρειαστεις να μιλήσεις σε φιλους ξέρεις που να μας βρεις.Σε αγαπάμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σας αγαπώ πολύ.
      O γιος μου με βλέπει έτσι και λέει μαμά άντε βγάλε επιτέλους το μωρό από την κοιλιά σου να γινεις επιτέλους καλά!

      Διαγραφή
  8. Τι διαβάζουν τα ματάκια μου??? Να θυμηθω εκεινη τη μερα στο αμαξι τι μου ελεγες??? Ποσο περιμενες αυτο το μπεμπε? Ενταξει, επειδη δηλαδη λιγακι ειναι ζορικη (γιατι τα στοιχηματα εχουν ηδη καταληξει πως θα ειναι μια γερή κοράκλα) κατευθείαν "πέφτουμε";;; Δηλαδή αν έπρεπε να εισαι καθηλωμενη στο κρεβατι 9 μηνες δεν θα ήταν χειρότερα; Καλυτερα δεν ειναι τώρα που μπορείς και βόλτες να πας, να κολυμπήσεις, να βγεις εξω βρε αδελφέ:) Μέχρι και σούπερ creepy παρτάρα έκανες στον Παυλιτο σου. Το ξεχνάς αυτό??
    Βρε μπας και θες να πας στο Ρέμο και μας κάνεις νάζια για να σου κλείσουμε πρωτο τραπέζι πίστα;;;; Κάτσε να πάρω τον Αντωνάκη ενα τηλ!!!

    Συμφωνω με τα κοριτσια παραπανω. Κανεις δεν ειπε πως η εγκυμοσυνη ειναι ευκολη. Γι'αυτο αλλωστε την βιωνουμε εμεις οι γυναικες που ειμαστε πιο δυνατές απο τους άντρες:). Λενε πως αυτες οι εγκυμοσύνες με ναυτιες ειναι οι πιο γερές. Πως τα μωρά αυτά ειναι τα πιο υγιή και το έχω διαπιστώσει απο την κορη μου. Ειναι 7 ετων και εχει πάρει μια φορά αντιβιωση στη ζωη της. Σαν και σενα και εγω μεχρι να κλεισω και τον τέταρτο ημουν με μια σακουλα παντα μαζί γιατι εκανα παντου και παντα εμετο. Οταν ανοιγα το ψυγειο, οταν μαγειρευα, οταν περπατουσα στο δρομο και καποιος αλλος μαγειρευε, οταν εργαζομουν ειχα τον καδο αγκαλια, οταν οδηγουσα την σακουλα στα ποδια μου, στο κρεβατι διπλα την λεκανη, κλπ κλπ κλπ
    Σκέψουν πως παντρευτηκα έγκυος τριων μηνων με υποθετο vomex για να μην περιλούσω τον παπά:) Τη γλύτωσε στο τσακ!!!
    Δεν αφηνα ομως να με παρει απο κατω. Φροντιζα να κανω πραγματα για να ξεχνιεμαι. Οσο εμενα σπιτι και το σκεφτομουν, γινομουν χειροτερα. Αν σου ειναι πιο ευκολο, μιλα σε καποιο ειδικο, αλλιως παρε Παυλο και Θεοδωρο και βουρ βολτες και παραλιες. Οποτε θες παμε μαζι. Εδω ειμαστε και το ξέρεις.
    Αντε κοριτσάκι μου. Ελα να βλέπω χαρούμενες φατσούλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρουλα μου είμαι πανευτυχής για τον ερχομό του νέου μέλους, αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που περνάω τώρα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο κι ηρεμία. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κι ειλικρινά θα επανέλθω δριμύτερη αυτό το υπόσχομαι!

      Διαγραφή
  9. ΝΙΩΘΩ ΟΣΑ ΛΕΣ...ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ...ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥ...4 ΧΡΟΝΩΝ...ΕΝΙΩΣΑ ΥΑ ΙΔΙΑ....ΔΕΝ ΗΘΕΛΆ ΑΛΛΟ....ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΚΟΙΛΙΕΣ ΚΤΛ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΒΑΖΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΕΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ...ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑΙ...ΜΙΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!!!!!

    ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ...ΔΕΞΟΥ ΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και τις συμβουλές, τις έχω πραγματικά ανάγκη...

      Διαγραφή
  10. Όλγα Χατζηχρίστου12/7/13, 2:10 μ.μ.

    Αχ βρε Γεωργία! Έχεις δίκιο. Τουλάχιστον όμως δεν έχει καύσωνες ...
    Καλά θα κάνεις να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό. Καλοί είναι οι φίλοι και χρειάζονται, μερικές φορές όμως δεν αρκούν γιατί δεν έχουν και τις απαιτούμενες γνώσεις και η αγάπη πολλές φορές δεν είναι αρκετή. Θα νιώσεις καλύτερα, αυτό είναι σίγουρο!
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα περάσουν.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεωργία μου, κάνε υπομονή κοριτσάκι μου. Άσχημη φάση είναι, θα περάσει. Σκέψου το μουτράκι τον Παυλίτο σου που σε αγαπάει τόσο πολύ και είναι τόσο τρυφερούλης και το άλλο το μουτράκι που είναι εντός της κοιλίτσας και πάρε δύναμη από αυτά. Σκέψου ότι σε έχουν ανάγκη και σε χρειάζονται και τα δυο τους.

    Και να πας οπωσδήποτε σε κάποιον ειδικό. Βγάλτα από μέσα σου όλα αυτά τα άσχημα να τα ξορκίσεις. Σίγουρα θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Μην το αναβάλλεις άλλο. Να κλείσεις ραντεβού άμεσα.

    Φιλιά πολλά και κουράγιο. Όλα γίνονται για καλό.
    Ασπασία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειναι ισως η δευτερη φορα που σου στελνω εμαιλ.σε ειχα δει στις ψηφιακες γειτονιες αλλα δεν συστηθηκαμε.ηξερα απο αναρτηση σου οτι θελεις και δευτερο παιδι και χαρηκα πολυ με τα νεα σου.θα συμφωνησω με τα κοριτσια..υπομονη οσο μπορεις.δεν ξαταλαβαινω την φαση με εμετους και ζαλαδες γιατι εγω ημουν πολυ τυχερη και στην εγκυμοσυνη μου δεν ειχα κανενα σχεδον ενοχλητικο συμπτωμα σε σημειο που φοβουμουν αν το παιδι ειναι καλα...εχω μια κορουλα σαν τον δικο σου περιπου(3.5 χρονων)και θα ηθελα και εγω ενα δευτερο μπεμπε γιατι και εμενα το ζηταει πολυ αλλα τα οικονομικα μας δεν το επιτρεπουν.αν θελεις ρωτα και τον γυναικολογο σου τη γνωμη για ομοιοπαθητικη...το ξερω οτι πολλοι δεν εμπιστευονται αλλα θα σου μειωσει τα συμπτωματα που αισθανεσαι.θα χαρω να διαβασω νεα σου και ευχομαι να ειναι μονο με θετικα λογια...κουραγιο και σκεψου τον χειμωνα με 2 παιδακια στην αγκαλια σου....σε χαιρετω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρούλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβουλή κι ειλικρινά με συγκινεί το ενδιαφέρον σου. Η αλήθεια είναι πως κι εμείς οικονομικά είμαστε σχεδόν χάλια αλλά το θέλαμε πολύ αυτό το παιδί κι είμαι σίγουρη πως ο θεος θα μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε, εύχομαι ότι καλύτερο σε σένα και στην οικογένεια σου, φιλιά πολλά

      Διαγραφή
    2. καλημερα γεωργια μου...σε ευχαριστω και εγω για τις ευχες σου...ευχομαι καθε μερα να ειναι εστω λιγο καλυτερη για σενα και απο πλευρας συμπτωματων και απο πλευρας ψυχολογιας...φιλια πολλα και θα περιμενω καινουργια αναρτηση οποτε θα εχεις χρονο,ηρεμια.σε φιλω και σε καλημεριζω και μια μεγαλη αγκαλια απο μια καινουργια *ψηφιακη*φίλη.

      Διαγραφή
  14. Γεωργιτσα γλυκιά! δεν θα μπω σε λεπτομέρειες άλλα συμπάσχουμε. Εγω θέλω να έρθει Οκτώβρης. Τα συναισθήματα ίδια. Υπομονή κοριτσάκι. Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το γεγονός χαρμόσυνο αλλά η αναμονή καθόλου γλυκιά.... έτσι ένιωθα κι' εγώ στις εγκυμοσύνες μου! Με το καλό και μ' ένα πόνο που έλεγε κι' η γιαγιά μου και....... τι άλλο; ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
    Εύχομαι να "κοπούν" σύντομα οι ναυτίες τουλάχιστον!!!!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πω πω φιλενάδα σε καταλαβαίνω απόλυτα... Ετσι ένιωθα και εγώ στη δική μου εγκυμοσύνη. Μέχρι τον Σεπτέμβρη που γέννησα είχα γονατίσει... Η ζέστη αφόρητη, τα νεύρα χάλια και κάτι οικογενειακές παρεξηγήσεις που με έκαναν να κλαίω κάθε μέρα... Τώρα βέβαια τα θυμάμαι σαν κακό όνειρο. Μου είχε προτείνει και εμένα ο γυναικολόγος μου να πάω σε ειδικό αλλά τελικά δεν πήγα, αποφάσισα οτι θα το αντιμετωπίσω μόνη μου.
    Ελπίζω να βελτιωθεί σύντομα η κατάσταση και να μπορέσεις να απολαύσεις έστω και λίγο την εγκυμοσύνη σου και το καλοκαιράκι.
    Σου στέλνω και ένα βραβειάκι μπας και σου φτιάξει λίγο το κέφι!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για την εγκυμοσύνη δεν θα σχολιάσω γιατί κάθε γυναίκα έχει τα δικά της συμπτώματα άλλα έντονα κι άλλα όχι για πολύ ή λίγο καιρό. Αυτό που θέλω περισσότερο να σου πω είναι να μη κλαις για το μωρό που θα "μπει" ανάμεσά σας!!!! όταν έμεινα έγκυος κι εγώ έκλαιγα αλλά τα δικά μου έχουν 22 μήνες διαφορά. Που σημαίνει πως η μεγάλη μου ήταν πολύ μικρή και τότε νόμιζα πως δεν θα μπορώ να την φροντίζω κλπ κλπ Όμως με τα πρώτα σκυρτήματα του μωρού όλα τα ξέχασα. Κι ένα θα σου πω! Η αγάπη σου και η αγκαλιά σου θα μεγαλώσει και δεν θα μοιραστεί!!! Θα χωράει και τα δύο παιδιά και θα αγαπάς και τα δύο παιδιά με την ίδια δύναμη. Να το θυμάσαι πάντα! Η αδερφή μου μου το είχε πει τότε και δεν έκανε λάθος!! Να σκέφτεσαι θετικά κι όλα θα πάνε καλά!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεωργία μου, εύχομαι να έχει περάσει αυτή η δύσκολη φάση στην ψυχολογία σου. Περνάς μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής σου, αυτό μην το ξεχνάς, και μην αφήνεις καμιά κακή ψυχολογία να σου κλέβει τις στιγμές αυτές. Το χρωστάς στον εαυτό σου, και στους αγαπημένους σου.
    Σου εύχομαι Γεωργία μου, να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους. Δροσερό και χαρούμενο. Σ΄το εύχομαι ειλικρινά, ΟΛΟΨΥΧΑ!!!! Και.. είπαμε, μη μασάς.
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου