Επιτέλους αλλαγή!


Ήρθε επιτέλους η ώρα να αλλάξουμε το σπίτι μας. Ζούμε πέντε χρόνια εδώ και δεν έχουμε κάνει ούτε μια αλλαγή, δεν έχουν αλλάξει θέση ούτε καν τα έπιπλα. Πήρα το θάρρος να ζητήσω τη γνώμη της Ολγας Χατζηχρίστου κι έτσι μέσω Fb αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις και γνώμες, ενώ φυσικά προηγουμένως της είχα στείλει δυο τρεις φωτογραφίες του σπιτιού μου. Άρχισα έτσι σιγά σιγά να κάνω δοκιμές και να αλλάζω θέση σε διάφορα είδη του σπιτιού. Τα έσπρωχνα από δω, τα έσπρωχνα από κει ώσπου τελικά καταλήξαμε το σαλόνι να περιτριγυρίζει το τζάκι (συμβουλή της Όλγας) και η τραπεζαρία να βγει από την κουζίνα και να μπει κι αυτή μπροστά στη μπαλκονόπορτα του σαλονιού. Μου άρεσε πολύ σαν αλλαγή αλλά είπαμε να αφήσουμε τα έπιπλα για μερικές μέρες έτσι να δούμε αν θα μας βολεύουν, αν είναι λειτουργικός ο χώρος κλπ και μετά να συνεχίσουμε. Κι όντως ήταν!

Επόμενο βήμα οι τοίχοι και το χρώμα τους. Είχα ήδη φανταστεί τους τοίχους γκρι μα σε όποιον κι αν το έλεγα με έλεγε τρελή, θα σκοτεινιάσει ο χώρος, είναι μουντό, είναι ψυχρό μπλα μπλα μπλα. Ήμουν όμως αποφασισμένη να μην αλλάξω γνώμη κι ευτυχώς έπεισα και το Θοδωρή! Επισκεφθήκαμε μερικά χρωματοπωλεία, πήραμε τιμές κι είδαμε κωδικούς κι αποχρώσεις. Η αντίθεση που θα κάνει το άσπρο μας σαλόνι, οι λευκές πόρτες, τα καλοριφέρ, τα αλουμίνια και φυσικά το λευκό ταβάνι νομίζω πως έφθαναν για να φωτίσουν το σπίτι. 

Οι τοίχοι μου είχαν ένα σημαντικό λάθος που δεν γνώριζα. Είχαν πάνω κρεμασμένους πίνακες και καδράκια με φωτογραφίες σε λάθος ύψος. Όπως μου είπε η Όλγα θα πρέπει να κρέμονται περίπου στο ύψος των ματιών. Με βάση αυτό άρχισα να κατεβάζω ότι είχα στους τοίχους, να βγάζω καρφιά (καλά ντε ο Θοδωρής το έκανε αυτό) και να κάνω πάλι δοκιμές στο που θα κρεμάσω τι, αλλά και στον τρόπο. Η Όλγα μου έστειλε μια φωτογραφία με συνθέσεις κρεμαστών κι έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα κολάζ με λευκά καδράκια. Πάνω στον γκρι τοίχο θα κάνουν φοβερή διαφορά. 

Μικρές πινελιές όπως φούξια και μωβ μαξιλάρια στον καναπέ, ροζ λουλουδάκια σε γλαστρούλες, λευκά αγγελάκια και μια υπέροχη ζωγραφιά πάνω στο τζάκι από τον κουνιάδο μου ήταν ότι έπρεπε για τσαχπινιά.

Κι έτσι ξεκινήσαμε Παρασκεύη. Η χαρά μου ήταν μεγάλη γιατί είχαμε μεγάλη ανταπόκριση και βοήθεια απο συγγενείς και φίλους μέχρι που μου κόπηκε το γέλιο όταν άνοιξαν το κουτί με την κύρια μπογιά...ήταν μωβ! Οχι πείτε μου εσείς τι χρώμα βλέπετε;





Επιλέξαμε χρώματα της Βιβεχρωμ απο το νέο κατάλογο της χρωματικές τάσεις 2013-2014 "Πέρα απο τα συνηθισμένα" κι ειλικρινά ότι περιλάμβανε αυτός ο κατάλογος με ενθουσίασε. Τις προτείνω ανεπιφύλακτα, στεγνώνουν γρήγορα, δεν μυρίζουν ιδιαίτερα κι όσο κι αν καθαρίσεις τον τοίχο το χρώμα δεν βγαίνει με τίποτα. Όμως ο συγκεκριμένος κωδικός είναι λίγο περίεργος γιατί ενώ φαίνεται γκρι τελικά μωβίζει! 
Δείτε εδώ 


Και δείτε κι εδώ, είναι γκρι έτσι δεν είναι; 



Κι όμως με ενα μαγικό τρόπο όποτε θέλει γίνεται μωβ. Anyway το ξεπέρασα γιατί για καλή μου τύχη και το μωβ είναι ένα απο τα χρώματα που αγαπώ αλλά και γιατί το πράσινο χρώμα που επιλέξαμε για την κρεβατοκάμαρα ήταν έτσι ακριβώς όπως το ήθελα, σοφιστικέ!




Κουράστηκα εννοείται σωματικά, αφού ένα σπίτι για να βαφεί ξεστήνεται ολοκληρωτικά και ξαναστήνεται απο την αρχή, όμως σου δίνει τόση χαρά το σπίτι σου που το ζεις απο την αρχή! Ο Θοδωρής φώναζε γαμάτο κι ο Παύλος έκανε συνέχεια ουάου...αυτό νομίζω φτάνει. Το πιο σπαστικό απο όλα ήταν οτι αυτές τις δύο μέρες όσοι περνούσαν απο το σπίτι μας υποδυόντουσαν τον "ντεκορατέρ". Απαπα καλέ τι χρώμα είναι αυτό; Πολύ σκούρο, σκοτείνιασε εδω μέσα, ρίξτε μέσα λευκό να αραιώσει. Τι πράσινο θα το βάψετε το δωμάτιο; Ο Χριστός κι η Παναγία! Το σαλόνι θα μείνει εδώ; Καλύτερα να κρεμάσετε την τηλεόραση σε αυτόν τον τοίχο κι ότι μπορείτε να φανταστείτε... στην αρχή γελούσα, σφιγγόμουν μετά άρχισα να εκνευρίζομαι, ώσπου στο τέλος πήρα πιο πέρα το Θοδωρή και του είπα. Μη μασάς, θα τα καταφέρουμε, μόνο κάνε μου μια χάρη, μην υποκύψεις! Γέλασε και μου είπε "Εννοείται!"

Κι αφού τελειώσαμε, καθώς πήγαινα στο μπαλκόνι να μαζέψω τα τελευταία τενεκεδάκια μπύρας, είδα τον Πέτρο και στεναχωρήθηκα πολύ. 




Σε ένα πανηγύρι του δήμου μας πριν περίπου δύο εβδομάδες, ο Παύλος επέλεξε αντί για παιχνίδι να αγοράσει ένα ψαράκι. Αυτό θέλω μαμά, αυτό το μαύρο με τα μεγάλα μάτια.

-Κύριε θα μας δώσετε ένα μαύρο ψαράκι;
-Καλή μου κυρία μαύρο; Τόσα πολύχρωμα ψαράκια έχω, το μαύρο επιλέξατε για τον μικρό;
-Μα του αρέσει, αυτός το ήθελε, το διάλεξε ο ίδιος...
-Ε τότε εντάξει φίλε, έλα πάρτο!
Μμμμ ναι δεν έχει κι άδικο, σκέφτηκα τότε και ζήτησα αμέσως να μας δώσει κι ένα χρυσόψαρο.
-Τώρα Παύλο ο φίλος μας θα έχει και παρέα, δεν είναι καλύτερα έτσι;

Κι όταν γυρίσαμε σπίτι και του είπα να του δώσεις απο ένα όνομα μου είπε πολύ σταθερά κι επιβλητικά πως το μαύρο ψάρι το λένε Πέτρο. Κι όταν τον ρώτησα για το άλλο, μου είπε αδιάφορα Νέμο.



Περνούσαν οι μέρες και τα δυο ψαράκια φαινόντουσαν να περνάνε πολύ καλά μαζί, κολυμπούσαν συνέχεια και γενικά έβλεπες πως υπήρχε μία δράση. Δυστυχώς ένα πρωινό βρήκαμε με τον Παύλο το Νέμο "πεθαμένο" κι ο γιος μου θέλησε εκείνη τη μέρα να τον κρατήσει σε ένα μπολάκι. Την άλλη μέρα είπε πως θα τον πετούσαμε και με ρώτησε με ένα τόσο γλυκό τρόπο αν θα τον ξαναέβλεπε ποτέ...
Απο εκείνη τη μέρα λοιπόν ο Πέτρος σχεδόν δεν κολυμπά και γενικά κινείται πολύ λίγο. Είναι θλιμμένος κι είναι ολοφάνερο αυτό για εμάς σε σχέση με πριν...



Υγ: Η αλλαγή αν παρατηρήσατε δεν αφορούσε μόνο το σπίτι μου αλλά και το url του blog μου. Απόκτησα το δικό μου domain name κι εννοείται πως δεν έχασα την ευκαιρία να το μοστράρω πάνω στις φωτογραφίες που έβγαλα :') Οπότε φίλοι μου όποιος θέλει μπορεί πλέον να με βρίσκει κι απο εδώ www.4seasonswithgeo.com

Σχόλια

  1. Καλορίζικο το καινούριο url και καλολέρωτο και το σπιτικό σου. Πολύ μου άρεσαν οι χρωματικές σου επιλογές. Οι αλλαγές χρειάζονται και μας ανανεώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλορίζικα όλα!! Να το χαρείς το σπιτάκι σου!! Αυτές είναι ευχαριστες αλλαγές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλγα Χατζηχρίστου / Μικροί Μεγάλοι26/5/13, 12:17 π.μ.

    Πρώτα να πω "ευχαριστώ" που με εμπιστεύτηκες χωρίς να έχουμε καν την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά. Επίσης να πω ότι το γκρι αυτό έχει μέσα μωβ και πράγματι δίπλα στα μωβ θα φαίνεται γκρι και δίπλα στα γκρι θα δείχνει πιο μωβ!
    Τελικά αναρωτιέμαι, πώς και γιατί παγιώθηκαν τέτοιες απόψεις περί χρώματος και φωτισμού που κάνει τους ανθρώπους σχεδόν να τα φοβούνται. Νομίζω ότι θα το ψάξω και θα κάνω νέο ποστ στη στήλη!
    Όταν γεμίσουν και οι τοίχοι θα δείξει πιο ολοκληρωμένο και ακόμη καλύτερο. Περιμένουμε και εκείνες τις φωτογραφίες λοιπόν!
    Είμαι και παραμένω στη διάθεσή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σε ευχαριστώ για τις συμβουλές,ειλικρινά με βοήθησες πολύ και με έκανες να δω με άλλη οπτική τα πράγματα. Άλλαξε όλη η ψυχολογία μου, να σαι καλά! ;-)

      Διαγραφή
  4. καλοριζικα και τα δυο σου τα σπιτακια!
    το κανονικο σου σπιτακι πολυ μου αρεσε,λες και εβλεπα φωτογραφιση περιοδικου κατοικιας και διακοσμησης ειναι! βεβαια καλο θα ήταν να είχαμε δει και το πριν για να φαινεται η διαφορα!

    να το χαρείτε Γεωργία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρα πολύ ωραίο τελικά το γκρι!!
    Μου άρεσε το αποτέλεσμα και σίγουρα μαζί με την Όλγα κάνατε καλή δουλειά!
    Τώρα εύχομαι να το χαίρεστε!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελεια η ανακαινιση. Και για να μην βαριεστε αλλαζει χρωμα απο μονο του! Οσο για το πρασινο ιδανικο για χαλαρωση αρα για κρεβατοκαμαρα. Και φυσικα το αλλου σου σπιτακι δεν επρεπε να μεινει παραπονεμενο. Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλορίζικο το όνομα, αλλά κυρίως καλορίζικο το νέο σου σπίτι!
    Να το χαρείς και να είσαι πάντα γεμάτη ενέργεια και να το αλλάζεις έτσι χωρίς λόγο! Και όταν το blog γίνει γνωστό στα πέρατα του κόσμου να μετακομίσεις και σε μία έπαυλη και να βάλεις την Όλγα να στην διακοσμήσει! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλγα Χατζηχρίστου26/5/13, 12:58 μ.μ.

      Dear philos, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά θα σε παραπέμψω στο τελευταίο ποστ της στήλης! Δεν είναι απαραίτητο να ζεις σε έπαυλη για να ζεις καλά!! Μια καλή μονοκατοικία ωστόσο αφήνει περιθώρια για δημιουργία και όσο να'ναι εξασφαλίζει στα σίγουρα χώρο για κάρβουνα, τσιμπούσι και ... σουβλάκια (aka "καλαμάκια") !!!!!! ;)

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα γεια σου Χρήστο!
      Νομίζω πως η Όλγα με έβγαλε απο τη δύσκολη θέση να σου απαντήσω...(θα σε φτιάξω εγώ!)

      Διαγραφή
  8. Τέλειο το γκρι και δεν του το'χα ούτε κι εγώ!
    Η αλλαγή πάντα ανανεώνει και τη ψυχή!
    Αν κι εγώ 10 χρόνια έχω στο ίδιο σημείο και τα ίδια χρώματα στο σαλόνι μου. Οι μόνες αλλαγές που κάνω είναι στα μικροαντικείμενα ! Δηλαδή παίζω! αχαχα!
    Να ζήσετε να το χαρείτε Γεωργία μου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια Αριστέα μου; Επειγόντως βάψε το σπίτι σου τότε, δεν ξέρεις πόσο πολύ θα αλλάξει η ψυχολογία σου!

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραίες οι αλλαγές!! Να τις χαρείτε!!
    Πως άντεξες 5 χρόνια χωρίς να αλλάξεις θέση στα έπιπλα,εκεί απόρησα!! ;) Γέλασα πολύ με τους "ειδικούς", καλά έκανες που δεν άκουσες κανέναν εσείς ζείτε εξάλλου εκεί!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ χαίρομαι που σου έφτιαξε η ψυχολογία! Νομίζω είναι το σημαντικότερο! :) να τα χαρείς όλα! Μου αρέσουν τα χρώματα! Έχω βαρεθεί να βλέπω τα κλασσικά παστέλ χρώματα.....φιλια ΓΕΩΡΓΙΑ μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλορίζικα όλα.. και το σπίτι και το url του μπλογκ σου..
    Προσωπικά το μωβ μου αρέσει εξίσου πολύ...
    Τέλεια είναι όλα να είστε γεροί να το χαρείτε.
    Φιλιά πολλά κοριτσάρα μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΕΙΟ το σπίτι Γιωργία μου!! Μην ακους κανέναν!! Τα χρώματα είναι υπεροχα. Κι εμείς έχουμε γκρι το σαλόνι κι όλοι έλεγαν οτι είναι σκούρο και τετοια.. Δεν τους ακούσαμε και μας αρέσει πολυ!! Που και που χρειάζεται και η ανανέωση..πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές σας Γεωργία μου και κυρίως η επιλογή χρωμάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ ωραία, με 'γειά!!! Αν ρωτούσες εμένα θα σου έλεγα αμέσως ναι στο γκρι, μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεωργία μου σούπερ το αποτέλεσμα... αλλά θα ήθελα να δω και το πριν... ξέρεις για να μπορώ να συγκρίνω!!! Πάντως κρίμα για το ψαράκι σας. Εγώ λέω να πάτε γρήγορα να αγοράσετε ένα καινούργιο μπας και σωθεί κι ο Πέτρος, το ψάρι!!! Καλή ξεκούραση σήμερα... φαντάζομαι την κούραση αλλά και την ευχαρίστησή σας!!! Μπράβο. Φιλιά. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάλη μου η αλήθεια είναι πως έχω αρκετές φωτογραφίες αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν ήθελα να βγάλω τα άπλυτα μου στη φόρα!

      Ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν οι επιλογές μας!

      Διαγραφή
  16. Καλορίζικο! Τι όμορφες που είναι αυτές οι συνεργασίες! Συγχαρητήρια και σε σας και στην Όλγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλγα Χατζηχρίστου26/5/13, 10:13 μ.μ.

      ευχαριστούμε Φλώρα μου!

      Διαγραφή
  17. Πολλά συγχαρητήρια για τις αλλαγές και στο μπλογκ και στο σπίτι.Φανταστικό το αποτέλεσμα του σπιτιούμε ενθουσίασε! Μπράβο σε εσένα και στο Ολγάκι!
    Αλλά και το μπλογκ έγινε αυτό που λες κι εσύ πιο σοφιστικές.Αντε με γεια τώρα μικρή μου.Οσο για τον Πέτρο που έμεινε μόνος...τι κρίμα.Τα ψαράκια είναι πολύ αυαίσθητα η αλήθεια.Ο Παυλίνος...με συγκίνησε.Αν θα τον ξαναδεί...αχ το αγόρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα να δεις πως με συγκίνησε εκείνη τη στιγμή... Χάρηκα πολύ που σας άρεσε το αποτέλεσμα, όσο για το domain στάθηκα τυχερή και κέρδισα στο διαγωνισμό της Nestle στις Ψηφιακές Γειτονιές!

      Διαγραφή
  18. Πολύ μου άρεσε η αλλαγή! Πράσινη ήταν και η δική μου κρεβατοκάμαρα, αυτό το σοφιστικέ... και είναι το κατάλληλο χρώμα για το κατάλληλο δωμάτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυο ανακαινίσεις σπιτιών;;; Κανονικό και μπλογκ;;; Μπράβο μπράβο μπράβο!!!
    Συγχαρητήρια για το domain. Και εις ανώτερα Γιωργία μου!!!
    Για τα χρώματα έχω να πω τα καλύτερα!!! Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό, φωτεινό και μοντέρνο. Προσωπικά δεν φοβάμαι το χρώμα. Το λατρεύω. Και εμεις μένουμε 7 χρόνια κ δεν έχουμε βάψει το σπίτι ακόμα. Σκέφτομαι να κάνω ένα τοίχο κόκκινο ή μπλε.
    Ευτυχώς που μίλησες με την Όλγα και σε έπεισε γιατί θα έμενες στο λευκό όπως το βλέπω. Και για τις αλλαγές των επίπλων. Εμείς 1 φορά το χρόνο τα αλλάζουμε για πλάκα:)
    Κρίμα για τα ψαράκια σας. Είναι τα άτιμα ευαίσθητα. Να πάρετε άλλα. Μην μείνει η γυάλα άδεια κ γεμίζει στεναχώρια τον Παυλίτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι το ουράνιο τόξο μας, μας πλημυρίζεις χαρά και χρώμα! Τώρα σοβαρά ένας μπλε τοίχος θα ήταν φοβερός, ρίξε μια ματιά στον κατάλογο που πρότεινα, έχει κάτι φοβερά μπλε!

      Διαγραφή
  20. Καλορίζικα όλα!
    Φως και ανανέωση παντού!
    Και εγώ είμαι στην ίδια διαδικασία-ανάγκη αλλαγών στο σπίτι, αλλά περιμένω να φύγει η μικρή για παππουδοδιακοπές για να ξεκινήσει!!

    Να τα χαίρεσαι (σπίτι και domain)! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ εμπνεύστρια μου!
      Αντε με το καλό να γίνουν οι αλλαγές, μόνο χαρά φέρνουν (ε και λίγη κούραση)...

      Διαγραφή
  21. Πολυ μου άρεσαν τα χρώματα.... Καλά έκανες και το τόλμησες! Αν και εγώ πιστεύω πως ο καναπές πρέπει να μπει....
    χαχαχαχαχαχα...

    Ναι είμαι από αυτούς... Στα νέα σπίτια των φίλων μου λέω συνεχώς γιατί δε βάζετε εδώ έναν πίνακα? Ή γιατί δε βάζετε εδώ το τραπζάκι.. για πολύ ξύλο ξέρω...

    Μόνοι σας το βάψατε? Χαράς το κουράγιο σας. Εάν θες παρέα για τον Πέτρο έχω έναν μονομάχο. Πολύ καλό ψαράκι , παίζει συνεχώς τα υπόλοιπα καθώς τα κυνηγάει γύρω γύρω ενώ φροντίζει και τις στυλιστικές επιλογές των άλλων ψαριών. Αν για παράδειγμα δεν του αρέσει κάτι φροντίζει να το κουρέψει καταλλήλα... Έχει ειδικότητα στις κοντοκουρεμένες ουρές... Να σας το στείλω??? Να δεις για πότε ο πέτρος θα τραγουδήσει πιο καλή η μοναξιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Χριστινάκι με το που κουδούνισε το κινητό μου πως ήρθε email κι είδα το όνομα σου, χωρίς καν να διαβάσω το σχόλιο σου γελούσα γιατί ήμουν σίγουρη πως θα έγραφες κάτι εκεντρικ! Χαχαχα ωστε απο αυτές είσαι ε; Ξύλο που θα το φας!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος27/5/13, 8:01 μ.μ.

    Καλώς σε βρήκα!!Υπέροχη η αλλάγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σούπερ (ντούπερ) την πάω με χίλια την αλλαγή! Τα έφτιαξες (με οσους συνέβαλαν) τέλεια! Να πέρνουμε και εμείς θάρρος που θέλουμε να κάνουμε την ίδια δουλειά και σκεφτόμαστε το βάψιμο μόνοι μας...Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην το σκέφτεστε καθόλου!!!! Εγώ απορώ γιατι δεν το είχα κάνει νωρίτερα...

      Διαγραφή
  24. Με γεια σας, με γεια σας! Τι ωραία τα χρώματα που επιλέξατε, πολύ χαρούμενα, νεανικά, φωτεινά, πολύ μου άρεσαν! Το γκρι-μωβ ειδικά είναι άπαιχτο με τον ασπρόμαυρο καναπέ!!!!!!!!!!! Αχ και τα δικά μας ψαράκια "ταξίδεψαν".... Τώρα μου ζητάνε παπαγαλάκι και έτοιμη είμαι να το τολμήσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και να το τολμησεις, τα παπαγαλάκια είναι τέλεια! Χάρηκα που σου άρεσε το αποτέλεσμα Μαρία

      Διαγραφή
  25. Σας παρακαλώ πείτε μου το χρώμα είναι το τουίντ που μωβίζει και μετά γίνετε γκρί του πάγου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντήστε μου σύντομα διάλεξα χρώμα τουίντ από vectro και ο μπογιατζής μου πήρε αυτόν τον κωδικό και πήρε το ίδιο σε vivechrome πείτε θα αλλάξει όταν στεγνώσει τι ακριβώς συμβαίνει ???

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι πολύ μα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Έψαξα στο google να βρω πως ακριβώς λεγόταν το χρώμα μα δεν τα κατάφερα. Πάντως το δικό μας περισσότερο μωβ φαίνεται παρά γκρι. Επίσης βρισκόταν στον κατάλογο "πέρα από τα συνηθισμένα" του 2013-2014 φαντάζομαι θα έχουν βγει καινούρια χρώματα τώρα.

      Διαγραφή
    3. Diamond beauty ήρθε ο άντρας μυ από την δουλειά μόλις τώρα και είχε σημειώσει τον κωδικό του χρώματος! Είναι λέει το 5707Η :) πιο πολύ μωβίζει όμως να ξέρεις, αν θες να γκριζάρει περισσότερο διάλεξε άλλο τόνο. Καλή επιτυχία :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου