Έρως...




     
Πάλι τα ίδια... η μελαγχολία, η θλίψη και η μοναξιά  σε έχουν κυριεύσει. Μόνο η μουσική και το τσιγάρο σου κάνουν παρέα.Η αγάπη είναι δίκοπο μαχαίρι. Όσο σε κάνει να πετάς στα σύννεφα τρισευτυχισμένος άλλο τόσο σε ρίχνει στο βούρκο της κολάσεως, σαν δαίμονας τρυπάει την καρδιά σου και σε αναστατώνει. Η μόνη αρρώστια που δεν έχει θεραπεία. Δεν υπάρχει αγωγή με χάπια και σιρόπια, βασανίζεσαι χωρίς λύτρωση. Η χειρότερη πλέον ψυχοσωματική πάθηση, ο έρωτας. Δεν έχεις όρεξη για τίποτα και για κανέναν, δεν τρως, δεν κοιμάσαι, βρίσκεσαι συνέχεια σε ανησυχία, τίποτα δεν σε ηρεμεί, καπνίζεις, πίνεις, τα βάζεις με τον εαυτό σου για την κατάντια, βουρκώνεις, ξεσπάς, βρίζεις.  

Νιώθεις ανάπηρος, σου λείπει κάποιο σημείο του κορμιού και της ψυχής σου, δεν αντέχεις αυτό το βασανιστήριο και θες έντονα να πεθάνεις, παρακαλάς να σε πυροβολήσει κάποιος αφού δεν έχεις (παρόλα αυτά) τα κότσια να βάλεις τέλος μόνη σου, φοβάσαι, χάνεις όλη τη δύναμη που σου έχει απομείνει. 

Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις πως ο άνθρωπος που λατρεύεις δεν θα ξαναβρεθεί δίπλα σου, δεν θα σε αγγίξει ποτέ ξανά και να μην νιώσεις βαθιές  μαχαιριές σε όλο σου το κορμί; 

Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις πως ο άνθρωπος που λατρεύεις φιλάει, αγκαλιάζει, κάνει έρωτα με κάποια άλλη και να μην νιώσεις βαθιές τσεκουριές σε όλο το κορμί σου; 

Πώς είναι δυνατόν να μην νιώσεις το ξερίζωμα της καρδιάς και των σωθικών σου; Δεν υπάρχει χειρότερο από τη γνώση της απιστίας. Κι αν δεν σου έχει συμβεί μέχρι τώρα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το ζήσεις και αυτό! (99% λυπάμαι). Θα σου έρχονται στο μυαλό φανταστικές (αλλά πολύ αληθινές σκηνές) του αγαπητικού σου με την νέα του φιλενάδα και θα πετάγεσαι με τον νέο εφιάλτη κάθε φορά, χαλώντας τις λίγες ώρες ύπνου που με δυσκολία κατάφερες να αποκτήσεις. 

Δεν θα ξέρεις αν έχεις τρελαθεί και θα αναρωτιέσαι συνέχεια: «Τι μου συμβαίνει;» 


Σχόλια

  1. μετά θα κοιταχτείς στον καθρέφτη, θα πας κομμωτήριο, θα φροντίσεις επιτέλους τον εαυτό σου και θα βρεις κάτι σαφώς καλύτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου