Καλώς ήρθες!

Με λένε Γεωργία και κάποιοι φίλοι μου με φωνάζουν Geo (Τζo). Είμαι Διατροφολόγος-Διαιτολόγος απόφοιτη του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και μαμά δύο αγοριών, του Παύλου και του Άγγελου Ραφαήλ. Έχω εργαστεί ως διατροφολόγος στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο τμήμα καταλοίπων. 

Η πρώτη blogger Που διάβασα και γνώρισα στην πορεία ήταν η Μαμά Μαμαδοπούλου ή αλλιώς kidscloud.gr κι η ανάρτηση αυτή σφράγισε την επιθυμία μου να γίνω blogger! Άνοιξα το δικό μου blog τον Οκτώβριο του 2012 έτσι ξαφνικά! Μια μέρα πάτησα στην αναζήτηση στο google "πώς μπορώ να φτιάξω ένα blog", ακολούθησα σιγά σιγά τις οδηγίες και να που βρέθηκα! 

Ο τίτλος του blog, 4 Seasons, δόθηκε από την αδερφή μου αφού θεώρησε πως τα κείμενα μου κάλυπταν όλων των ειδών τα συναισθήματα, όπως και οι 4 εποχές, πότε κρύο πότε ζέστη. Εγώ από την άλλη μόλις γέννησα το δεύτερο παιδί μου και γίναμε τέσσερις το ταύτισα μαζί του :)


Πάντα μου άρεσε να γράφω, από μικρή κρατούσα ημερολόγιο κι αυτό εδώ το σημείο έγινε το δεύτερο σπίτι μου. Χαρούμενη ή λυπημένη είμαι εδώ και γράφω. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μπορείτε να στείλετε email στο lamprianidi@gmail.com ή να στείλετε μήνυμα στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook.Αυτή η μικρή ιντερνετική γωνιά μου έχει χαρίσει απίστευτη χαρά αλλά και δάκρυα συγκίνησης από ανθρώπους που γνώρισα μέσα από αυτό και συνάμα μεγάλη τιμή με αποκορύφωμα το 2013 να συμμετέχω ως ομιλήτρια στο συνέδριο ΨηφιακέςΓειτονιές, ως ανερχόμενη blogger. Παράλληλα περιμένω με μεγάλη χαρά κι αγωνία να εκδοθεί και το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο "Θα Χάσω Βάρος".


***Τα κείμενα του ιστολογίου αυτού με εξαίρεση αυτά που φέρουν υπογραφή και όλες οι φωτογραφίες που φέρουν τον τίτλο 4 seasons ή www.4seasonswithgeo.com υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Για αναδημοσίευση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.