Πειρατικό πάρτι


Ο Παύλος έγινε 8! Πω πω πως περνούν τα χρόνια... Ο Παύλος μεγάλωσε, ψήλωσε, άλλαξε. Πηγαίνει τρίτη δημοτικού, αγγλικά και κολυμβητήριο ενώ διαθέτει το δικό του κανάλι στο YTUBE το οποίο διαχειρίζομαι εγώ προς το παρόν 😉




Για τα όγδοα γενέθλια του λοιπόν ζήτησε πάρτι με θέμα τους πειρατές κι εμείς μετά από πολλά χρόνια αποφασίσαμε να τα κάνουμε στο σπίτι μας. Πέρα από το οικονομικό κομμάτι ήταν κάτι που μας ζητούσε εδώ και πολύ καιρό, ήθελε να βρίσκεται στο σπίτι του την ημέρα αυτή.


Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το τραπέζι του μπουφέ διακοσμώντας το με διάφορα πραγματάκια που βρήκαμε με αυτό το θέμα. Αναλώσιμα, photobooth κι έναν παπαγάλο!



Ακριβώς την τελευταία στιγμή ζωγραφίσαμε κι έναν χάρτη που τοποθετήσαμε πάνω από το τραπέζι του μπουφέ που έδειχνε πως μπορείς να φτάσεις στο νησί που βρίσκεται ο θησαυρός ο οποίος ήταν τελικά τα χρυσά σοκολατένια νομίσματα που τσάκισαν τα παιδιά.


Στην διακόσμηση συμπεριλάβαμε και το ξύλινο 3D παζλ που είχαμε φτιάξει λίγες μέρες νωρίτερα από τις εκδόσεις Διόπτρα το οποίο έδωσε μια έξτρα τσαχπινιά.






ΚΛΟΟΥΝ

Όσο μεγαλώνει ο Παύλος αυξάνονται και οι απαιτήσεις του σε ό,τι αφορά την διασκέδαση  για αυτό κι εγώ φέτος κάλεσα στην παρέα μας τον Μαρουλή, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο γεμάτο θετική ενέργεια και αύρα που διασκεδάζει πέρα από μικρούς και μεγάλους. Κουβαλά μαζί του ένα σωρό πράγματα, ντύνεται όπως εσύ επιθυμείς και διαθέτει δικό του ηχοσύστημα με μουσικές επιλογές της εποχής (πολύ σημαντικό αυτό για μένα που δεν διαθέτω). Για τις δικές μας ανάγκες ο Μαρουλής ήρθε ως Jack Sparrow και ο Παύλος ξετρελάθηκε! 


Αυτό που λάτρεψα ήταν πως πέρα από τα παιδιά παίζει και με εμάς τους μεγάλους. Ποτέ δεν μου άρεσε στα παιδικά πάρτι οι γονείς να ενδιαφέρονται περισσότερο για το πως θα ευχαριστήσουν τους γονείς. Τα πάρτι γίνονται για τα παιδιά μας κι αυτά πρέπει να μείνουν ευχαριστημένα. Μου αρέσει όταν όλοι γίνονται μια παρέα και διασκεδάζουν. Για αυτό γέμισαν με αφρούς δυο μπαμπάδες και αργότερα παίξαμε μούμιες σε ζευγαράκια τυλίγοντας με ρολά χαρτί υγείας (που έφερε ο ίδιος!) ο καθένας το ταίρι του. Εννοείται πως μέσα σε όλα υπήρχαν μπαλονοκατασκευές και face painting, σταθερή αξία.



ΠΙΝΙΑΤΑ

Κάθε πάρτι μας φυσικά διαθέτει και την πινιάτα του και κάπως έτσι ολοκληρώνεται με αγωνία για το ποιος θα καταφέρει να την σπάσει ενώ συνεχίζεται με γέλια και φωνές για όλα αυτά που μαζεύουν από το σπάσιμο της. Φέτος επιλέξαμε την πινιάτα μας από το We Love Pinatas που δημιούργησαν οι αδερφές Κατερίνα και Κάλη από το γνωστό Ανθομέλι. Πέρα από το πολύ όμορφο σχέδιο με αυτόν τον γλυκό πειρατή με προσεγμένες λεπτομέρειες αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η ανθεκτικότητα της. Την χτύπησαν όλα τα παιδάκια από δύο φορές και συνεχίσαμε το παιχνίδι και με αρκετούς ενήλικες. Μέχρι κι ο κλόουν μπήκε σε αυτή την διαδικασία και το χαρήκαμε τόσο πολύ! Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι πως μαζί με την πινιάτα μας έστειλαν ιδέες για παιχνίδια για να παίξουμε μαζί με τα παιδιά. Ενθουσιαστήκαμε! Μπορείτε να τις βρείτε και στο Jamjar ΕΔΩ.






ΤΟΥΡΤΑ

Για τα όγδοα γενέθλια του Παύλου δεν παραγγείλαμε τούρτα καθώς ήταν η πρώτη φορά που ο Παύλος μας ζήτησε κάτι διαφορετικό. Μας ζήτησε pancakes! Ευτυχώς τα καλύτερα pancakes φτιάχνονται στην περιοχή μας, στο Brooklyn, και μαζί με τον Παύλο φτιάξαμε αυτό το αυτοσχέδιο σημαιάκι με χρώματα που επέλεξε ο ίδιος και το στολίσαμε. Ήταν πραγματικά μια πολύ εντυπωσιακή αλλαγή αυτή για εμάς γιατί τα pancakes ήταν πεντανόστιμα κι ήταν η πρώτη φορά που πολλοί καλεσμένοι μας ζητούσαν δεύτερο κομμάτι. Ας μην αναλύσω και το οικονομικό αφού γλιτώσαμε πολλά λεφτά, πιστέψτε με.





Μαζί με τα γενέθλια του πρώτου μας παιδιού πάντα γιορτάζουμε κι εμείς τα γενέθλια μας ως μαμάδες οπότε για φέτος 8 χρόνια μαμά. Χαρήκαμε, γελάσαμε, χορέψαμε και τραγουδήσαμε με όλη μας την καρδιά.


Σ' αγαπώ τόσο πολύ Παύλο! 
Είμαι τριπλάσια ευτυχισμένη όταν εσύ είσαι χαρούμενος.

Σχόλια

  1. πολύχρονος ο Παυλιτος σας Γεωργια μου!! Να ειναι γερός και τυχερός και ολα τα ονειρα του να τα κανει πραγματικότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφα που περάσατε! Εμείς είμαστε φαν των πάρτυ στο σπίτι! Τα παιδιά μου δεν ήθελαν με τίποτε να πάμε κάπου έξω. Γιατί στο κάτω κάτω τι έλειπε από το πάρτυ σας! Όλα τα είχε! Και πινιάτα, και ανιματέρ και photoprops... Η τούρτα,δε, νομίζω ότι ξεχώριζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύχρονο το παιδί και ό,τι επιθυμεί!! Γερός και δυνατός να είναι!! Το πάρτι είναι υπέροχο με τα όλα του και φαίνεται ότι διασκεδάσατε, μικροί μεγάλοι!! Και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου