Σχολικό Κέρασμα


Η ιδέα αυτή είναι πολύ πρακτική, στις γιορτές των παιδιών μας, για σχολικό κέρασμα αλλά και για δωράκι σε ένα παιδί φεύγοντας από το πάρτι μας. Η γέμιση τροποποιείται ανάλογα με την προτίμηση του καθενός και φυσικά το οικονομικό μπάτζετ.



Τι θα χρειαστούμε:


Διάφανα ή χάρτινα σακουλάκια
Κορδέλες
Γλυφιτζούρια
Μπαλόνια
Φουρφούρια



Οδηγίες δεν νομίζω πως χρειάζεστε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τα σακουλάκια και να τα κλείσετε με έναν φιόγκο χρησιμοποιώντας την κορδέλα. Είναι παιχνιδιάρικα, όμορφα, χαριτωμένα και χρωματιστά κι εγώ όσες φορές τα έχω μοιράσει μόνο χαμόγελα έχω δεχτεί 😊



Για το μοίρασμα μπορεί να σας βοηθήσει το καλάθι του πικ νικ σας ή ένα όμορφο χρωματιστό κουτί το οποίο θα μεταφέρει με άνεση το παιδί σας. Εγώ για την ονομαστική γιορτή του Άγγελου πρόσθεσα σε κάθε σακουλάκι κι από ένα καρτελάκι που τύπωσα με το όνομα του. Πολύ ωραία εναλλακτική είναι το όνομα του παιδιού τυπωμένο σε αυτοκόλλητο το οποίο μπορείτε να κολλήσετε στα σακουλάκια αν είναι χάρτινα. Νομίζω πως δίνει μια έξτρα ομορφιά στο κέρασμα.

Χρόνια Πολλά Άγγελε-Ραφαήλ,
Σε λατρεύω 💖

Σχόλια

  1. Γεωργία μου να χαίρεστε τον Αγγελό σας και πάντα να έχει στο πλευρό του τον δικό του άγγελο! Τα φιλιά μου. Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσια του Ανθομέλι σας ευχαριστούμε πολύ ! <3

      Διαγραφή
  2. να τον χαίρεστε Γεωργία μου!! Γερός και τυχερός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελπίδα,να χαίρεσαι κι εσύ τον Νικόλα σου <3

      Διαγραφή
  3. Να. Τον χαίρεσαι κορίτσι μου. Να καμαρωνεις τα αγοράκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου