Hatcimal, Αυγό Έκπληξη και Διαγωνισμός


Τα ερωτευτήκαμε ήδη από την συσκευασία, ξετρελαθήκαμε από τον τρόπο που έγινε η εκκόλαψη και τα λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν από το αυγό τους και τα πήραμε αγκαλιά! Ειλικρινά είναι ένα από τα παιχνίδια που μπορούν να ενθουσιάσουν κι έναν μεγάλο.

Τα Hatchimals είναι μαγικά πλασματάκια που ζουν μέσα σε αυγά και εισάγονται στην Ελλάδα από την εταιρία Giochi Preziosi Hellas. Μόνο με τη δική σας αγάπη και φροντίδα το Hatchimal θα καταφέρει να βγει από το αβγό του. Κάθε αυγό μπορεί να περιέχει ένα από δύο Hatchimals διαφορετικού χρώματος. Ποτέ δεν μπορεί να ξέρετε σίγουρα ποιο από τα δύο έχετε!

Η δική σας αγάπη και φροντίδα το κάνουν να ανάψει τα μάτια του μέσα στο αυγό, καθώς κάνει χαριτωμένους ήχους, που σας λένε πώς αισθάνεται! Αν παίξετε μαζί του αρκετά τα μάτια του φωτίζουν πολύχρωμα και είναι ώρα για να το εκκολάψετε! Η αφή σας το ενθαρρύνει να βγει από το αυγό! Είναι μια μοναδική εμπειρία!

Αφότου βγει από το αβγό του, μπορείτε να μεγαλώσετε το Hatchimal σας σε 3 στάδια, από μωρό σε νήπιο και ύστερα σε παιδί. Το Hatchimal τραγουδάει "Birthday Hatchy" κάθε φορά που μπαίνει σε νέο στάδιο! Μάθετε στο δικό σας να χορεύει, να παίζει παιχνίδια και να μιλά! Θα επαναλάβει ακόμη και αυτό που λέτε με τη δική του φωνή!




Τα παιδιά μου φυσικά και έκαναν το βιντεάκι τους στο ytube στο παιδικό κανάλι GEO ΕΔΩ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να σας χαρίσουμε ένα Hatcimal!!! 


Ο διαγωνισμός λήγει στις 17 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα και θα κληρωθεί ένας τυχερός νικητής. Συμμετοχές δεχόμαστε στο ytube κάνοντας εγγραφή+αφήνοντας ως σχόλιο την λέξη συμμετέχω, στο Instagram κάνοντας follow+tag 2 φίλους σου αλλά και στο facebook κάνοντας like+tag δυο φίλους σου.   


Καλη επιτυχίαααααα! 💖💖💖

Χορηγός επικοινωνίας
saveandwin.gr

Σχόλια