Super Wings Διαγωνισμός με 5 τυχερούς!!!

Τι;;; 5 τυχεροί;;;

Super Wings λοιπόν! Μια υπέροχη παιδική σειρά με πρωταγωνιστή ένα αξιολάτρευτο αεριωθούμενο αεροπλάνο, που ονομάζεται Τζετ, θα σας παρουσιάσουμε σήμερα και θα σας χαρίσουμε και πολλά δώρα!!!

Ο Τζετ καθημερινά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και παραδίδει πακέτα αποκλειστικά σε παιδιά. Σε κάθε παράδοση ο Τζετ συναντά ένα καινούριο πρόβλημα, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει και να βρει λύση πάντα μαζί με τους αγαπημένους του φίλους, τους Super Wings! Καθώς οι Super Wings γυρνούν όλο τον κόσμο βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη, η σειρά προσφέρει στα μικρά παιδιά μια εισαγωγή στην πολιτιστική πολυμορφία και παίρνουν μια γεύση από τα τοπία, τις γλώσσες, τα ζώα, τα τρόφιμα, τα ρούχα, τα παιχνίδια, τη μουσική και τις παραδόσεις, που χαρακτηρίζουν διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο! 


Κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που όχι μόνο εγκρίνω την προβολή της σειράς αυτής αλλά και προτρέπω τα παιδιά μου να την δούνε. Προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις οθόνες μέσα από το κανάλι STAR ενώ τα παιχνίδια της ομώνυμης σειράς εισάγονται στην Ελλάδα από την εταιρία Giochi Preziosi Hellas και φυσικά τα έχουμε προμηθευτεί 💓


Τα SUPER WINGS δεν είναι απλά συνηθισμένα αεροπλάνα. Μεταμορφώνονται σε απίθανους ήρωες που έχουν την ικανότητα να τρέχουν, να σκαρφαλώνουν, να σκάβουν… ακόμα και να βουτάνε βαθιά κάτω από τη θάλασσα. Φαντάζεστε οπότε τι παιχνίδι κάνουν με τις φιγούρες τους τα παιδιά μου!


Για όσους επίσης μας παρακολουθούν στο παιδικό κανάλι μας στο YTUBE έχουμε ήδη ανεβάσει ένα βίντεο με τα super wings και μέσα από αυτό θα διαγωνιστείτε 😉 Κάντε μας εγγραφή για να μην χάνετε κανένα βίντεο, για να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και φυσικά να διασκεδάζετε και να μαθαίνετε μαζί μας. Ο Παύλος κι ο Άγγελος Ραφαήλ είναι εκεί για να σας καλωσορίσουν! 

Διαγωνισμός! 

5 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από μία deluxe φιγούρα Super Wings αξίας 19,99 ευρώ η καθεμία και θα κληρωθούν με διαφορετικούς τρόπους ( 3 άτομα από την παρακάτω φόρμα, 1 από το facebook κι 1 από το Instagram )

Πώς:

Δείτε το βίντεο κι απαντήστε στην φόρμα συμμετοχής συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και την απάντηση στην εξής ερώτηση: "Πώς λέγεται το πρώτο αεροπλανάκι στη συσκευασία που ανοίγει ο Άγγελος Ραφαήλ; " 



Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και λήγει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα. Συμμετοχές μόνο από Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram γιατί θα κληρώσω από εκεί 2 από τους 5 τυχερούς νικητές 😍 Για συμμετοχή στο facebook κάνε κλικ ΕΔΩ 
Για συμμετοχή στο instagram κάνε κλικ ΕΔΩ


Καλή επιτυχία σε όλους!
χορηγός επικοινωνίας saveandwin.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου