Θα Χάσω Βάρος - Η παρουσίαση


Η παρουσίαση του βιβλίου μου "Θα Χάσω Βάρος!" πραγματοποιήθηκε κι εγώ λίγες μέρες μετά είμαι ακόμα χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Βασικά είμαι ευγνώμων, είμαι γεμάτη συναισθήματα, είμαι ακόμα στο δικό μου μικρό συννεφάκι κι όσα κι αν κάτσω να γράψω οι λέξεις δυστυχώς δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που ακριβώς νιώθω.


Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω κι από εδώ όλους εσάς που καταφέρατε και παρευρεθήκατε στον πολυχώρο Αίτιον εκείνο το βροχερό απόγευμα, που με τιμήσατε με την παρουσία σας και ειλικρινά μου μεταφέρατε όλη σας την θετική ενέργεια κι αγάπη. Αυτό που ένιωθα εκείνες τις στιγμές ήταν πως κάτσαμε όλοι μαζί, άνθρωποι που αγαπιόμαστε μεταξύ μας, σε ένα μεγάλο ζεστό σαλόνι και μιλήσαμε λίγο πιο προσωπικά για τις απόψεις και τα συναισθήματα μας καθώς το βάρος από πίσω του κρύβει κυρίως συναίσθημα, αρνητικό και δυσάρεστο πολλές φορές, που οι περισσότεροι δυσκολεύονται να εκφράσουν ανοιχτά και συχνά το κρύβουν και το σκεπάζουν. Κι αν δεν μίλησαν κάποιοι δυνατά, είμαι σίγουρη πως μίλησαν από μέσα τους, πως ταυτίστηκαν με κάποια από εκείνα τα ακούσματα και βοηθήθηκαν κατά κάποιον τρόπο λαμβάνοντας ένα ερέθισμα στο να ξεκινήσουν κάτι που μόνο καλό θα τους κάνει, σε σώμα και ψυχή ταυτόγχρονα. Να ευχαριστήσω κι όλους εσάς που θέλατε να έρθετε μα δεν τα καταφέρατε. Μου αρκεί και μόνο που με σκεφτήκατε. 


Να ευχαριστήσω κυρίως τις εισηγήτριες, την blogger Βέρα Λεβέντη από το owlmommy.gr και την Νικολέττα Παπαδάτου Ψυχολόγο και Ψυχοθεραπεύτρια που δέχτηκαν αμέσως την πρόταση μου να μιλήσουν εκεί για τις εμπειρίες και την γνώση τους. Για όλα αυτά που είπατε και με συγκίνησαν, για όλα όσα ήθελα να πω ακούγοντας σας μα ο χρόνος ήταν περιορισμένος, άλλωστε πόσο πολύπλευρο είναι αυτό θέμα του βάρους και της διαχείρισης του, θα μπορούσαμε ώρες ατελείωτες να μιλούσαμε, να ανοίγαμε την καρδιά μας και σίγουρα να κλαίγαμε στο τέλος. Κάπως έτσι νομίζω τελειώνει και μια καλή ψυχοθεραπεία γιατί μέσα από το κλάμα πολλές φορές έρχεται η λύτρωση. Κι αυτό, το κλάμα, ήθελα να το αποφύγω (κλαψιάρα ούσα 😊 κι ευσυγκίνητη)


Να ευχαριστήσω φυσικά και τον εκδοτικό μου οίκο, τις εκδόσεις Iwrite.gr που πίστεψε σε μένα και στην ιδέα αυτή. Να γίνει βιβλίο στην ουσία ένα επαγγελματικό ραντεβού μου μαζί σας. Αυτό είναι το "Θα Χάσω Βάρος!" οι οδηγίες, οι συμβουλές και η ψυχολογική στήριξη που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις τον στόχο σου κι έτσι να αλλάξεις την ζωή σου.


Να ευχαριστήσω την μισή μου καρδιά, τον μεγάλο μου γιο, τον Παύλο που ήθελε οπωσδήποτε να είναι εκεί μαζί μου κι έκανε για πρώτη φορά τόσο γρήγορα τα μαθήματα της επόμενης μέρας, που τράβηξε χωρίς να του το ζητήσω και χωρίς να το ξέρω όλη σχεδόν την παρουσίαση στο κινητό του μπαμπά του, που ήταν εκστασιασμένος από χαρά και που αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο κατά τον γυρισμό στο σπίτι.


Επίσης να ευχαριστήσω την Σοφία του shareyourlikes.gr που δεν μου αρνήθηκε και τράβηξε πολλές φωτογραφίες στην εκδήλωση αυτή, την Κατερίνα Δανδουλάκη του mamagiaspiti.gr που με βοήθησε κι αυτή με τον αόρατο αλλά μαγικό τρόπο της και φυσικά όλους εσάς που με στηρίζεται τόσο καιρό, που έγινε χαμός στα social media από τις κοινοποιήσεις σας και τις αναφορές σας, σε όλους όσους μου στέλνετε μηνύματα αγάπης 💗 Όχι δεν πήρα κανένα βραβείο ούτε περπάτησα σε κόκκινο χαλί, ήθελα απλά να εκφράσω κάποια από αυτά που λέει η καρδιά μου, κι είναι τόσα πολλά...


Τέλος επειδή με ρωτάτε πολλοί από που μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο σας παραθέτω τα links από όπου μπορείτε να το παραγγείλετε διαδικτυακά κι εννοείται και από τον φυσικό τους χώρο (θα το ανανεώνω αν χρειαστεί 😉).




Σχόλια

  1. Έλα δεν ξέρω τώρα τι να σου πω... Καλοτάξιδο γλυκειά μου, εγώ σ' ευχαριστώ! Να είσαι καλά και στα επόμενα με επιτυχίες! Η πρώτη παρουσίαση είναι πάντα κάτι μαγικό και να ξέρεις, πως όσος καιρός κι αν περάσει από αυτή την υπέροχη βραδιά, το συννεφάκι θα το έχεις πάντα εκεί.
    Να είσαι καλά και πάντα με επιτυχίες! Σε καμαρώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου!!!! ξανά και ξανά!!!!
    Χαίρομαι αν βλέπω ανθρώπους να πραγματοποιούν τα όνειρα τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αλλη μια φορα.. Μπραβο Γεωργιτσα!!! Εννοειται πως σε περιμενω Θεσσαλονικη!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλοτάξιδο κορίτσι μου. Ηθελα τόσο να ήμουν εκει. ειναι ενα υπέροχο, ευαναγνωστο βιβλίο και εχει όλο σου το είναι. Λατρευω τις συνταγές σου, γιατι δινεις γευστικες λυσεις με λίγες θερμίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου