Η ευχη μου πραγματοποιηθηκε!


Δεν υπάρχουν φορές που θα ήθελες να συμβεί κάτι πολύ; Δεν λένε πως όταν κάτι το θες έντονα, όλο το σύμπαν συνωμοτεί; Ε, λοιπόν, αυτό μου συνέβη! Άκου πώς έχουν τα πράγματα.

Κάθε φορά που φτάνει το καλοκαιράκι τρώγομαι σχεδόν κάθε βράδυ με τον Θοδωρή για το ποιος θα βάλει παστίλιες για τα κουνούπια στα δωμάτια, ΕΙΔΙΚΑ αν έχει προηγηθεί τσίμπημα σε κάποιο από τα παιδιά μας.

«Αχ βρε γυναίκα, αν δεν βάλω εγώ παστίλιες δεν λες να βάλεις εσύ...»

Βασικά για να είμαι ειλικρινής αυτός τσακώνεται μόνος του και γκρινιάζει γιατί θέλει λέει να έχω πρόγραμμα ΚΑΙ σε αυτό! Να είμαι τυπική στο ραντεβού μου με τα κουνούπια εγώ που τρέχω από το πρωί σε γοργούς ρυθμούς με δυο μικρά παιδιά και συνήθως εκείνες τις ώρες -κουρασμένη- ή θα σερβίρω βραδινό ή θα τους κάνω μπάνιο ή κάτι θα κάνω τελοσπάντων που θα με κάνει να λέω συνέχεια:

«Θα βάλω παστίλιες σε λίγο».

Το σε λίγο αργεί, τα κουνούπια χορεύουν μέσα στο σπίτι, τσιμπάνε τα παιδιά, γκρινιάζει ο Θοδωρής.

Αλυσίδα πάνε όλα αυτά 😝

Και ναι, έγινε το θαύμα που περίμενα κι ευτυχώς τα καλοκαιρινά μας βράδια θα είναι πιο ξέγνοιαστα από κουνούπια (και από την γκρίνια του Θοδωρή), γιατί κυκλοφόρησε το θαυματουργό προϊόν, η νέα αυτόματη συσκευή Raid Liquid που αγαπώ ήδη. Το νέο αυτό υγρό ηλεκτρικό αντικουνουπικό σού επιτρέπει να ρυθμίσεις τόσο τον χρόνο λειτουργίας της συσκευής (8 ή 12 ώρες), όσο και την ένταση (χαμηλή, μέτρια και υψηλή).



Χάρη στην αυτόματη λειτουργία της συσκευής, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τη ρυθμίσεις, επιλέγοντας τη διάρκεια της προστασίας (σε 8, 12 ή και 24 ώρες) και να το τοποθετήσεις στην πρίζα! Μα δεν είναι υπέροχο;


Μετά τον χρόνο αυτό, η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ενεργοποιηθεί ξανά την επόμενη ημέρα την ίδια ώρα! Δεν χρειάζεται να θυμάσαι να τοποθετείς τη συσκευή στην πρίζα κάθε νύχτα. Η συσκευή λειτουργεί μόνο για όσο χρειάζεται, εξοικονομώντας προϊόν, ενέργεια και κατ’ επέκταση χρήματα.

Εντάξει Raid, νομίζω το τερμάτισες.

Μου έφτιαξες τα καλοκαίρια.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γιατί το Raid είναι η μάρκα που βοηθά εμένα αλλά και τις υπόλοιπες μαμάδες να μην συμβιβαζόμαστε μπροστά στην φροντίδα της οικογένεια μας. Μας βοηθά να κοιμόμαστε ήρεμες καθώς τα παιδιά μας προστατεύονται. Γιατί για την προστασία της οικογένειας σου είναι καλό να είσαι σκληρός.


Κι επειδή πάντα σας αγαπώ και σας νοιάζομαι αλλά κι επειδή θέλω πάντα να σας χαρίζω τα καλύτερα μείνετε συντονισμένοι γιατί σε λίγες μέρες στη σελίδα του 4 Seasons στο facebook 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πακέτο με τα εξής προϊόντα:

Raid Liquid Αυτόματη Συσκευή 40Nύχτες
Raid Eucalyptus Κατσαριδοκτόνο 400ml
Raid Gel Σκοροκτόνο 2τεμαχίων
Raid Φιδάκι 10 τεμαχίων
Raid Food Moth Παγίδες για το Σκόρο Τροφίμων
Raid Mat με Άρωμα Λουλουδιών 15+15 Δώρο


Θέλω να βάλω παντού θαυμαστικά !!!

Σχόλια

  1. Αυτή η αυτόματη συσκευή έχει γίνει και η δικιά μου αγαπημένη! Πάντα είχα πρόβλημα να βγάζω τη συσκευή από την πρίζα το πρωί! Τώρα με αυτή κάνω και οικονομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακάρι να την αποκτήσω και την αγαπήσω όσο εσείς θα είναι η σωτηρία μου μιας και δεν έχουμε σίτες στο σπίτι :( 🍦🤘🍦🤘🍦🤘✨🦄✨🦄✨🦄🍦🤘🍦🤘🍦🤘✨🦄✨🦄✨🦄🍦🤘🍦🤘🍦🤘μακαρι να σταθω τυχερη στον διαγωνισμο σας μακαρι να μου χαμογελασει η τυχη 🍦🤘🍦🤘🍦🤘✨🦄✨🦄✨🦄🍦🤘🍦🤘🍦🤘✨🦄✨🦄✨🦄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου