Club Agia Anna - Οι ιδανικοτερες διακοπες με παιδια ειναι εδω!


Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι! Έχουμε ταξιδέψει πολύ τα καλοκαίρια μα ιδίως ως γονείς δεν έχουμε ξαναβρεί μέρος σαν αυτό. Πιο family friendly δεν υπάρχει! To Club Agia Anna, που πρώτη φορά επισκεφτήκαμε, είναι για εμάς το πιο όμορφο camping για ενηλίκους 😃 Είναι μια τεράστια έκταση, μέσα στη φύση, δίπλα στη θάλασσα, με πισίνες και κυρίως ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια, σχεδόν τρεις ώρες από την Αθήνα.




Καθώς φτάνεις στην reception το ευγενικό προσωπικό- ειλικρινά πάντα χαμογελαστό- σου παρέχει χαρτογραφημένη όλη την έκταση καθώς επίσης και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα των παιδιών με συγκεκριμένες ώρες και δράσεις ενώ τα παιδιά τα υποδέχονται οι άνθρωποι της ομάδας αυτής. Το δικό μας τριήμερο είχε ως θέμα "Το Ινδιάνικο Χωριό" οπότε ένας Ινδιάνος τους πλησίασε χαμογελώντας και τους έδωσε την δική τους ταυτότητα με την οποία γινόντουσαν κι επίσημα μέλη της Ινδιάνικης Φυλής τους. Ουγκ - Ουγκ!



Το Club Agia Anna διαθέτει διάφορους τύπους δωματίων κι η δική μας επιλογή για πρώτη φορά (βάλαμε σκοπό να καταφέρουμε να μείνουμε σε όλους τους τύπους εν καιρό 😉) ήταν το Cabana Sky Superior που διέθετε ένα μεγάλο δωμάτιο, ένα μεγάλο σαλόνι στο οποίο οι καναπέδες γινόντουσαν κρεβάτια για τα παιδιά κι ένα μεγάλο μπάνιο. Στον διάδρομο που μεσολάβούσε υπήρχε ένα μικρό κουζινάκι με ψυγείο και φυσικά ένα μεγάλο μπαλκόνι που απολαύσαμε. 











Η παραλία της Αγίας Άννας βρίσκεται 100 μέτρα από το camping. Είναι μια πολύ μεγάλη παραλία με σχήμα τόξου, η μεγαλύτερη σε μήκος, σε ολόκληρη την Εύβοια. Καθαρά κρύα νερά και υπέροχη πανοραμική θέα στο Αιγαίο όπου εύκολα μπορείς να διακρίνεις την Σκόπελο







Τα παιδιά μου βρήκαν σε αυτήν πολλές καρδούλες 💓 με τόση αγάπη τριγύρω!







Οι δράσεις των παιδιών ξεκινούσαν κάθε μέρα μετά το πρωινό πότε με ζωγραφική, πότε με yoga kids και όλα συμμετείχαν με τρομερό ενθουσιασμό. Πως να μην άλλωστε;








Συνέχιζαν στο κάστρο του camping με κυνήγι του χαμένου θησαυρού, αθλοπαιδίες και λογιών άλλα παιχνίδια ενθουσιάζοντας τα παιδιά μας. Πάντα χαμογελούσαν και ρωτούσαν τι ώρα είναι για να μην χάσουν καμιά δράση. 











Κάθε βράδυ τα παιδιά παρακολουθούσαν παιδικές ταινίες στο cinema kids το οποίο επιτηρούσε η ομάδα animation. Κάθε φορά που κάποιο παιδί ήθελε νερό ή τουαλέτα το εξυπηρετούσαν κι έτσι εμείς μπορούσαμε να απολαύσουμε το κρασί μας στο pool bar χωρίς άγχος.




Το camping διαθέτει δίπλα σε πισίνα ένα μεγάλο φωτεινό εστιατόριο στο οποίο παίρναμε το πρωινό μας ενώ τρώγαμε μεσημεριανό της επιλογής μας ή βραδινό σε μπουφέ.




Είναι αλήθεια πως δεν έχω ξαναδεί τα παιδιά μου τόσο χαρούμενα σε διακοπές. Ο Παύλος ειδικά ήταν συνέχεια σε εγρήγορση με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά να ζει την κάθε στιγμή και να αναφέρει πολλές φορές πως αυτές είναι οι καλύτερες του διακοπές και πως από εδώ και πέρα μόνο εδώ θέλει να έρχεται τα καλοκαίρια 😍







Και μετά έφτασε το τέλος κι έπρεπε σιγά σιγά να μαζέψουμε τα πράγματα μας. Οι αγαπημένοι Ινδιάνοι βράβευσαν τα παιδιά για όλη την προσπάθεια τους με μετάλλια κι αναμνηστικά δωράκια.








Ως γονιός σίγουρα ξέρεις πως όταν τα παιδιά σου είναι χαρούμενα εσύ είσαι διπλά ευτυχισμένος κι εμείς νιώσαμε αυτό ακριβώς. Το τελευταίο βράδυ οι Ινδιάνοι άναψαν μια φωτιά κι όλα τα παιδιά μαζεύτηκαν τριγύρω τραγουδώντας ένα τραγούδι που ένας από τους στίχους ήταν αυτός "..περάσαμε ωραία γιατί ήμασταν παρέα..." και τότε ο Παύλος έτρεξε στην αγκαλιά μου κι έκλαψε πολύ. "Συγκινούμαι μαμά, δεν θέλω να φύγω..." κι η αλήθεια ήταν πως ούτε εμείς θέλαμε να φύγουμε.

Εις το επανιδείν λοιπόν.



👉 Για τον μήνα Ιούνιο τρέχει ήδη η προσφορά 3+2=3 και 4+1=4 η οποία σημαίνει ότι για τις ημερομηνίες 11-16/06/2017 στις πέντες διανυκτερεύσεις οι 2 είναι δώρο ενώ για τις ημερομηνίες 18-23/06/2017 στις 5 διανυκτερεύσεις η μία είναι δώρο κι αφορά όλους τους τύπους δωματίων για περιορισμένο αριθμό. 😉

Σχόλια

  1. Αγαπημένη Βόρεια Εύβοια...τόπος καταγωγής μου... έχουν αλλάξει τόσα πολλά από τότε που το είχα επισκεφθεί! Θέλω πολύ να ξαναπάω Γεωργία μου!!! Ωραία ξενάγηση! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τα μερη που θελω πολυ μα παρα πολυ να επισκεφτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ένα από τα μέρη που εδώ και καιρό έχει μπει στα υπόψιν.!
    να μας πεις και για άλλα τέτοια, ναι;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/5/17, 5:59 μ.μ.

    Από την παραπάνω εξήγηση καταλαβαίνω πως έχετε κάνει κάποιο λάθος, θέλετε να πείτε 3+2=3 ,σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχετε απόλυτο δίκαιο. Το διορθώνω αμέσως ☺

      Διαγραφή
  5. Υπέροχο μέρος με ακόμα υπέροχο animation. Μπράβο. Παιδακιααα. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ξέρεις ότι το κείμενό σου με έψησε! Χρόνο μπορείς να μου βρεις; Θέλω κι εγώ ινδιάνικη φωτιά!!!! Οσο για τον Παυλή σου εντάξει, τι τρυφερό παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παμε χρονια εκει. Καταπληκτικο μερος, τα πιτσιρικια τρισευτυχισμενα με ολες τις δραστηριοτητες που διαρκουν ολη την ημερα. Για μας τους γονεις πραγματικες στιγμες χαλαρωσης χωρις το αγχος να απασχολησουμε τα παιδια. Πληρως εξοπλισμενο (με εστιατοριο, μαγειριο, καταψυκτες, ψυγεια, καθαρες τουαλετες και ντους, μπαρμπεκιου, πισινες, καφε, μπαρ, mini market ... και ποσα αλλα). Θα πω ομως και το μοναδικο ισως μειονεκτημα που εχω εντοπισει αυτα τα χρονια. Κατι πρεπει να γινει με τον υπερβολικο θορυβο απο τη μουσικη του μπαρ τις ωρες κοινης ησυχιας. Θορυβος που διαρκει συνηθως εως και τις 3 ωρα το πρωϊ. Αν αυτο λυθει, τοτε θα μιλαμε για το απολυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των παιδιών η κατασκήνωση αυτή! Έχουμε περάσει αξέχαστες στιγμές. Με τις υπέροχες φωτογραφίες τις αναβιώσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λατρεμενος προορισμος και για εμας!Για τεταρτη συνεχομενη χρονια φετος τον επιλεξαμε για τις διακοπες μας...Μονο που εμεις αγαπαμε το καμπινγκ και πηγαινουμε με σκηνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου