Οι Απόκριες Είναι Εδώ + Διαγωνισμός


Μπήκε ο Φεβρουάριος φίλοι μου και τα μαγαζιά γέμισαν αποκριάτικες στολές και όλων των ειδών αξεσουάρ για να ξεχωρίσεις κι αυτές τις απόκριες. Ήδη έχουν οργανωθεί μασκέ εκδηλώσεις σε σχολεία και φροντιστήρια ενώ φαντάζομαι πως θα πας και σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι φίλων. Για βόλτα με τα παιδιά έχεις κανονίσει κάτι; Αν όχι εμείς σας προτείνουμε μια βόλτα στο λούνα παρκ τα Αηδονάκια. 

ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ υποδέχονται τις Απόκριες στο Μαρούσι (Περιλαμβάνει υπαίθριο Λούνα Παρκ, Snack Bar, Δωρεάν Parking) και στο Escape Center στο Ίλιον (Λούνα Παρκ με δωρεάν Parking και Αηδονάκια Play Town με παιδότοπο στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου, με πρωτότυπα παιχνίδια, καθιστικό 240 ατόμων, Blue Blocks, snack bar και φαγητό). 

Τα 2 Σαββατοκύριακα στις 18-19 & 25-26 Φεβρουαρίου & την Καθαρά Δευτέρα θα σας περιμένουν για face painting, dj party και διαγωνισμούς για την καλύτερη στολή και τον καλύτερο χορό με πολλά δωράκια. Ώρες event: 12:00 – 18:00



Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος είναι εδώ! Ένας και Μοναδικός, ο Αρχηγός της Αποκριάς, ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα δώσει φέτος το σύνθημα του ξεφαντώματος, τόσο στα Αηδονάκια στο Μαρούσι όσο και στo Playtown στο Escape Center στο Ίλιον

Μασκαρευτείτε, στολιστείτε και ελάτε να χορέψετε, να παίξετε και να φωτογραφηθείτε μαζί του! Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα περιμένει τους μικρούς του φίλους από τις 12:00 μέχρι τις 18:00. Και το πάρτι στα Αηδονάκια δεν σταματά!

ΥΓ: Μην ξεχνάτε ότι και στους δυο προορισμούς μπορείτε να διοργανώσετε μοναδικά παιδικά πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Εμείς έχουμε την χαρά να χαρίσουμε σε 4 τυχερές οικογένειες από ένα διπλό βραχιόλι  απεριόριστης συμμετοχής στα παιχνίδια (1 βραχιολάκι για το παιδί + 1 βραχιολάκι για τον ενήλικα συνοδό). Με αυτό μπορούν να συμμετέχουν σε 12 παιχνίδια (εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα, τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα και τα Baby Kart). 

Όροι διαγωνισμού: 👇

1) Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθήστε ένα από τα δυο βήματα. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή μεταφερθείτε στην σελίδα του 4 Seasons στο Facebook, κάντε share κι αφήστε σε σχόλιο την απάντηση στην ερώτηση "Τι θα ντυθείς φέτος τις απόκριες;"

2) Έχετε την δυνατότητα να ακολουθήσετε και τα δύο βήματα αν το επιθυμείτε αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσετε. 

3) Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και λήγει την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα.

4) Οι δυο πρώτοι νικητές που θα κληρωθούν θα επισκεφθούν το Λούνα Πάρκ τα Αηδονάκια μέσα στο ΣΚ 18-19 Φεβρουαρίου ενώ οι δυο επόμενοι θα το επισκεφθούν μέσα στο τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου. 

5) Οι νικητές θα ανακοινωθούν και εδώ αλλά και στη σελίδα του 4 Seasons στο Facebook

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ! 

Σχόλια