Πάρτι Hulk


Ο μικρός γιος μου Άγγελος Ραφαήλ έγινε 3 και το πάρτι του δεν θα μπορούσε να μην είχε θέμα τον δυνατότερο ήρωα της marvel τον Hulk. Αν και δεν ταυτίζεται το παιδί μου με τον έντονο θυμό του ήρωα εγώ αγάπησα το θέμα αυτό καθώς για μένα ο μικρός είναι όντως ο πιο δυνατός μου ήρωας.

Βλέποντας τα πάρτι του μεγάλου αδερφού έχει πλέον απαιτήσεις κι αυτός 😀 κι έτσι το πρώτο πράγμα που παραγγείλαμε ήταν η πινιάτα του την οποία γεμίσαμε με καραμέλες και γλειφιτζούρια.



Το πρόγραμμα είχε ένα μικρό πάρτι στον παιδικό σταθμό με τους φίλους του κι ένα μικρό πάρτι με την οικογένεια του. Αυτή την φορά η αλήθεια είναι πως δεν αγχώθηκα πολύ και έφτιαξα ότι μπορούσα αβίαστα.



Αγόρασα αυτά τα διάφανα σακουλάκια (τα χρησιμοποιώ συχνά και με βολεύουν σε πολλές χρήσεις) κι έβαλα στο καθένα από ένα φρουφρου κι ένα γλειφιτζουράκι  για δωράκι στους συμμαθητές του.




Κόψαμε την κλασική τούρτα με τους Avengers -με αγαπημένο τον Hulk βεβαίως βεβαίως-, ο Άγγελος Ραφαήλ σέρβιρε σε όλους τους φίλους του και μετά ξεκίνησε ο χορός.


Για το οικογενειακό πάρτι και το στήσιμο του μπουφέ χρησιμοποίησα κάποια πράγματα που είχαμε ήδη όπως τον ήρωα και τα γάντια του, τα καδράκια που δεν αποχωρίζομαι ποτέ πλέον και τις διώροφες βάσεις για διάφορα κεράσματα. Νομίζω πως μερικές φορές δυο τρεις πινελιές αρκούν για να χαρεί το παιδί και οι καλεσμένοι να μπουν στο θέμα.



Και φυσικά για μένα πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τούρτα. Νομίζω πως είναι αυτή που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό του παιδιού αφού την έχει στο ψυγείο αρκετές ώρες πριν το πάρτι και την χορταίνει συν ότι βγαίνει περισσότερες φωτογραφίες με αυτήν κι έχει να θυμάται 😋





Ο μικρός μου ξε-τρε-λά-θη-κε και φυσικά κράτησε για ενθύμιο την μπουνίτσα του στο ψυγείο! Μα δεν είναι απίθανο; Έχουν την ίδια ακριβώς μπουνίτσα!



Ναι, ναι. Το είπαμε και στα κινέζικα. Μα τι μόδα κι αυτή; 



Πέρασαν τρία χρόνια. 
Μεγαλώσαμε όλοι μαζί του και μάθαμε μαζί του. 
Πολλά.



Πινιάτα: Ζω graphi ζοντας
Τούρτα Hulk: My Cakes - My Hobby
Αναλώσιμα: Jumbo
Χώρος Πάρτι: Παιδότοπος Ζαχαρούπολη

Σχόλια

  1. Απίθανα όλα!!! Η τούρτα δε...απίθανη! Αλλά Απίθανη μου φάνηκε και η πινιάτα! Να τα εκατοστήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου. Υπέροχα τα οργανώσεις όλα. Το τι τράβηξαν τα Χριστούγεννα να βρω Hulk ακόμα το θυμάμαι. Και τώρα θέλει και στολή ο δικός μου. Όσο για την μπουνιτσα σας για φίλημα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τον χαίρεστε! πάντα γερός να είναι και πάντα μαχητής! το θέμα σας αγαπημένο και του γιου μου!Και η τούρτα με την μπουνίτσα φανταστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τον χαίρεστε Γεωργία μου. Πολύχρονος και γερός να είναι. Τα παρτυ σας ήταν από κάθε άποψη τέλεια! Πόσο μεγάλωσε ο Αγγελος-Ραφαήλ... Μεγαλώνουν τόσο γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια πολλα στο μικρό σου αγόρι!!!!Να τον χαιρεστε με υγεια και αγάπη!!!!!!Ολες οι δημιουργιες ειναι καταπληκτικές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά στον γλύκα σου! Γερός, χαρούμενος και τυχερός να είναι πάντα!
    Η τούρτα υπέροχη όπως και η φωτό με τίς μπουνίτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστούμε όλους πάααααρα πολύ για τις ευχές! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου