Το σύνθημα είναι Έλα κι εσύ! - Santa Claus Kingdom - Διαγωνισμός


Αν μας διαβάζετε καιρό τότε σίγουρα θα γνωρίζετε ήδη πως για εμάς είναι θεσμός πλέον το Santa Claus Kingdom μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Είναι ο χώρος που τα παιδιά μας παίζουν, τρέχουν και γελούν ασταμάτητα. Και ιδρώνουν. Και δεν κουράζονται. Ναι όντως, το λέω αυτό γιατί κάθε χρόνο εμείς γυρίζουμε σπίτι πτώματα, έτοιμοι για ύπνο κι αυτά ακούραστα θέλουν κι άλλο! Και να φανταστείτε κάθε χρόνο πηγαίνουμε πρωί λίγο μετά που ανοίγει και φεύγουμε βράδυ λίγο πριν κλείσει 😜 Πώς δεν κουράζονται;;;

Φέτος η είσοδος του χώρου -να πάρε μια γεύση- σε προϊδεάζει για κάτι μαγικό, για κάτι σαν να λέμε #magicishere και τα παιδιά έμειναν φυσικά με το στόμα ανοιχτό! Πάτα play!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Geo Lamprianidi (@4seasonswithgeo) στις


Φυσικά εκπέμπει και όλη την ζεστασιά και την θαλπωρή του γιορτινού περιβάλλοντος με αμέτρητα χριστουγεννιάτικα δέντρα και ζωάκια.



Μέσα σε έναν τεράστιο στεγασμένο χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πολλά - πολλά παιχνίδια, - πάνω από 40 παιχνίδια (!) - αλλά και δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μάγους και απίθανα μαγικά κόλπα, face painting και άλλα.



Τεράστιο Παγοδρόμιο, 400 τ.μ., περιμένει μικρούς και μεγάλους αλλά και τους αρχάριους για τα πρώτα τους βήματα στον πάγο. Όποιο κι αν είναι το επίπεδο ή η ηλικία σας, φορέστε τα παγοπέδιλα που θα βρείτε στο Santa Claus Kingdom και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη διαδρομή!


Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος, που δεν θα ξεφύγει από το budget τους.


Ο Frodi είναι η επίσημη μασκότ του Πάρκου και η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων! Είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ!


Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους μας, για πέμπτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων!


Φυσικά έχω άπειρο φωτογραφικό υλικό να σας δείξω -τράβηξα 524- αλλά σταματώ εδώ.


Έλα να ζήσεις τη Μαγεία και να απολαύσεις 40 παιχνίδια με ένα μόνο εισιτήριο!
M.E.C. Παιανίας

13.000 τετραγωνικά

40 παιχνίδια
1 Εισιτήριο



Πάμε και στον διαγωνισμό;



Αν μας διαβάζετε καιρό θα γνωρίζετε ήδη πως όταν κάτι μας αρέσει πολύ θέλουμε να μπορούμε να σας το προσφέρουμε κι ευτυχώς μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε 😘 για αυτό θέλουμε να σας χαρίσουμε 3 διπλές προσκλήσεις που αφορούν 1 συνοδό + 1 παιδί και ισχύουν από 24/12/2017 έως 30/12/2017. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και αν θες μετά να πας στο facebook και να κάνεις tag κάποιον φίλο σου! Σε περιμένουμε στην παρέα μας...



Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και λήγει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, για αυτό βιαστείτε 😉 

👉Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί έως 6 Ιανουαρίου 2017 Καθημερινά 10 π.μ. – 10 μ.μ. Για οποιαδήποτε πληροφορία το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 6199 777


Χορηγοί Επικοινωνίας διαγωνισμού:
saveandwin.gr
kerdiseto.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου