Κυριακή στο σπίτι


Τα Σαββατοκύριακα συνήθως θέλω να βγω έξω με τα παιδιά μου και να κάνουμε πράγματα. Άργησα όμως να καταλάβω πως αυτό ήταν ένα δικό μου άγχος κι όχι ανάγκη των παιδιών μου γιατί τα παιδιά ήθελαν απλά να παίξουν κάπου, δεν τους ένοιαζε που. Το ωραίο χριστουγεννιάτικο και ζεστό περιβάλλον στο σπίτι τους έκανε να φωλιάσουν και να αρνούνται κάθε πρόταση μου για βόλτα!



Αφού στρώθηκαν να παίξουν στα χαλιά κάτω από το δέντρο πήρα την φωτογραφική μου μηχανή και τους τράβηξα ενώ παράλληλα έκανα την τελευταία μου έρευνα σε χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Κατέληξα στην συνταγή του αγαπημένου Άκη Πετρετζίκη η οποία με κέρδισε κυρίως λόγω του μελιού και της καστανής ζάχαρης και στρωθήκαμε στη δουλειά 😉 



Φουρνίσαμε, ξεφουρνίσαμε και το χαρήκαμε όλοι πιο πολύ από κάθε άλλη φορά και το σπίτι μύρισε κανέλα και γαρύφαλλο και μέλι...κι εμείς εδώ χαμογελαστοί ξανά.




Ευτυχώς που είναι Χριστούγεννα θα πω εγώ, ευτυχώς που υπάρχουν περισσότεροι λόγοι αυτήν την περίοδο για να ζεστάνει περισσότερο η καρδιά. Περισσότερος χρόνος για γλυκά, μυρωδιές, εικόνες, φίλους και δείπνα, βόλτες και ποτά. 



Καλές Γιορτές Να Έχετε!
Υγεία κι Αγάπη θα ευχηθώ.
Κλασικές και Σταθερές αξίες.


Σχόλια

  1. αυτες οι κυριακες ειναι κι εμενα οι αγαπημενες μου... Νομιζω οτι οι περισσοτεροι γονεις (και βαζω κι εμενα μεσα)προσπαθουν να αναπληρωσουν ολα αυτα που χανουν τις καθημερινες , να τρεχουν το παιδι τους σε βολτες το Σαββατοκυριακο.. Μερικες φορες αυτες οι οικογενειακες Κυριακες ειναι οι καλυτερες.. Τα μπισκοτακια τελεια και τα μουτρακια σας πανεμορφα!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο συμφωνώ Γεωργία μου μαζί σου! Αυτή η ανάγκη είναι αποκλειστικά δική μας! Όταν όλη τη βδομάδα τρέχουν σε σχολείο και δραστηριότητες το μονο που θέλουν είναι να χουχουλιάσουν και να παίξουν! Τέλεια τα μπισκοτάκια σας! Χαρούμενες χαμογελαστές φατσούλες♡ και του χρόνου☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με την Ελπίδα και την Κλελια!!! Πάντα τέτοιες Κυριακές εύχομαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό με την Κυριακή , όντως πιστεύω πως είναι κυρίως δικό μας άγχος . Τα παιδάκια διασκεδάζουν με απλά πράγματα τελικά! Επίσης αγαπώ Ακή , είναι απλά εγγύηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι ωραία τα περάσατε κι ωραίες φωτογραφίες βγάλατε !!!! Είναι όμορφες αυτές οι Κυριακές στο σπίτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ωραίες φωτογραφίες! Βγάζουν απίστευτη ζεστασιά. Το ένιωσα κι εγώ Γεωργία μου φέτος το χειμώνα, να προσπαθώ να οργανώσω το ΣΚ με βόλτες και τελικά ο μεγάλος μου να ζητά επίμονα να μείνουμε σπίτι να κάνουμε χειροτεχνίες και να φτιάξουμε κέικ. Να περνάτε πάντα πολύ πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσο υπέροχες, χαρούμενες φωτογραφίες! Το ψήσιμο μπισκότων είναι η καλύτερη χειμωνιάτικη δραστηριότητα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου