Διπλός Das Home Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός!!!

Καλημέρα, καλό μήνα! Μπήκε ο Δεκέμβρης, οι γιορτές πλησιάζουν και νομίζω πως όλοι λίγο πολύ έχουμε αρχίσει να στολίζουμε το σπίτι μας δημιουργώντας ζεστή και γιορτινή αύρα. Εγώ, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να σας γεμίσω δώρα, όσα μπορώ τουλάχιστον 😘 

Για αυτό λοιπόν μαζί με την αγαπημένη μου εταιρία 💥 Das Home 💥 θέλουμε να σας χαρίσουμε δύο υπέροχα δώρα! Το πρώτο είναι αυτό το εμπριμέ χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο σε ύφασμα 100% pol. Διατίθεται σε διάσταση 140χ180 και κοστίζει 22,90 ευρώ.



Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετέχετε στον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μας για το τραπεζομάντηλο είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και μετά από κλήρωση θα αναδειχθεί ο τυχερός νικητής.



Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Ξεκινά σήμερα 1/12/2016 και λήγει στις 15/12/2016 τα μεσάνυχτα. Ο νικητής θα λάβει προσωπικό email αλλά θα ανακοινωθεί κι εδώ καθώς και στην σελίδα του 4 Seasons στο facebook.



Το δεύτερο δώρο που χαρίζει η εταιρία DAS HOME είναι το ίδιο ακριβώς αλλά σε Runner σε διάσταση 50Χ140 και τιμή 9,90. Για να διεκδικήσετε το δεύτερο δώρο θα πρέπει να έρθετε στον λογαριασμό μας στο 👉👉 Instagram 👈👈 κι εκεί να ακολουθήσετε τα δυο απλά βήματα.

Καλή επιτυχία σε όλους!
Σας περιμένω,
Φιλιά

Χορηγοί επικοινωνίας 
Saveandwin.gr
Kerdiseto.gr

### Ο διαγωνισμός έληξε και νικήτριες αναδείχθηκαν η Ειρήνη Ορφανού εδώ και η Σοφία Μεγαλάκη στο Instagram. Συγχαρητήρια! ###

Σχόλια