Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Λούνα Παρκ Αηδονάκια. Κέρδισε διπλές προσκλήσεις!

Τα Αηδονάκια φορούν τα «Χριστουγεννιάτικα» τους από 26 Νοεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου και φέτος υπόσχονται τις πιο χαρούμενες, τις πιο διασκεδαστικές, τις πιο «παιχνιδιάρικες», τις πιο «σκανταλιάρικες» και «φασαριόζικες» γιορτές για όλη την οικογένεια. Φέτος τα Χριστούγεννα, τα Αηδονάκια υποδέχονται τις επίσημες μασκότ των Rabbids!

Ελάτε να περάσετε τα πιο διασκεδαστικά, fun, χαρούμενα και γιορτινά Χριστούγεννα με τα Rabbits, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Αηδονάκια στο Μαρούσι.

Εντυπωσιακός Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, φιγούρες των λατρεμένων παιδικών τηλεοπτικών χαρακτήρων Rabbids, Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, γιορτινά λαμπιόνια και απίθανες κατασκευές...

Φυσικά, στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και τον Αϊ – Βασίλη, που δεν λείπει από καμία Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια! Θα τον βρουν μαζί με το Ξωτικό αλλά και την κιθάρα του και θα τους ανταμείψει γιατί ήταν καλά παιδιά όλη τη χρονιά! Με τη βοήθεια παιδαγωγών θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τις επιθυμίες τους στον Αϊ - Βασίλη και θα φωτογραφηθούν μαζί του.

Παράλληλα face painting, δημιουργικά εργαστήρια και πολλές Χριστουγεννιάτικες Δράσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών: Ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα σας περιμένουν στο φιλόξενο και επίσης γιορτινά στολισμένο snack bar μικρών και μεγάλων, το ...Αηδονόμπαρο!

Επιπλέον θα βρείτε το «Τρελό Καραμελόσπιτο» με τα καλύτερα Ζαχαρωτά της Πόλης αλλά και το διάσημο Grill House «Σουβλάκια Λιβαδειάς», που για 1η φορά έρχονται στα Βόρεια Προάστια και σας περιμένουν στα Αηδονάκιαγια μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης.

Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα 👇

Εμείς θα βρεθούμε σύντομα εκεί και προτείνουμε να κάνετε το ίδιο κι εσείς 😍 Για αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας χαρίσουμε 3 διπλά βραχιολάκια που θα ισχύουν από Σάββατο σε Παρασκευή. Δηλαδή από 17/12 - 23/12


Όροι του διαγωνισμού:
Κληρώνονται 3 διπλές προσκλήσεις (που ισχύουν για 1 παιδί και 1 συνοδό/ κάθε μία).

Οι νικητές μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα παιχνίδια (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα: Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν) και τα ονόματα τους θα υπάρχουν στη λίστα νικητών στα ταμείο και θα το πιστοποιούν με την ταυτότητα τους (οι γονείς) για να πάρουν τις προσκλήσεις.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 μμ και τα ονόματα των τριών τυχερών θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στην facebook σελίδα του 4 Seasons. Αν οι νικητές δεν απαντήσουν εντός 24ώρου η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Για να δηλώσετε συμμετοχή απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
Καλή επιτυχία σε όλους!

### Ο διαγωνισμός έληξε και νικήτριες αναδείχθηκαν η Χαρίκλεια Κυργιακού, η Μαρία Κουτσόμηνου και η Μαρία Ξαφίτσα ###


Σχόλια