Ηρακλής, οι 12 άθλοι στο Πάνθεον


Είχα την χαρά να παρευρεθώ σε αυτήν την παράσταση και να ακούω δίπλα μου τον γιο μου να φωνάζει " τέλειο! μαμά το πιο τέλειο θέατρο που έχουμε πάει! τέλειο! ".








Ο σπουδαιότερος, ισχυρότερος και πιο δημοφιλής ήρωας στην ελληνική μυθολογία ο Ηρακλής μαγεύει τον κόσμο σε μια υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια σε σύλληψη, σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Δώδεκα διαφορετικά σκηνικά, ζωντανεύουν τους 12 Άθλους του μυθικού ήρωα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα καθηλώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Ηρακλής ο Νίκος Κουρής-εξαιρετικός!- και Ευρυσθέας η κυρία Ρούλα Πατεράκη με αυτήν την τόσο χαρακτηριστική φωνή που ηχεί ακόμη στα αυτιά μου. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε! Προτείνω βέβαια να την παρακολουθήσουν παιδιά από 5-6 ετών και άνω και φυσικά θα ήταν προτιμότερο να γνωρίζει το παιδί τον Ηρακλή και τους άθλους του για να γίνει πιο ομαλή η ιστορία που βλέπει στο μυαλό του.

Ενημερωτικά σας αναφέρω πως το θέατρο Πάνθεον σε συνεργασία με την Cosmote προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας Cosmote να απολαύσουν την παράσταση με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU.


Πώς να φτάσεις εκεί:

Μετρό-στάση Κεραμεικός (mini bus πραγματοποιεί δωρεάν κυκλικά δρομολόγια προς το θέατρο πριν την κάθε παράσταση και ομοίως από το θέατρο μετά τη λήξη κάθε παράστασης)!

Προαστιακός σιδηρόδρομος-στάση Ρουφ

Λεωφορειακές γραμμές 049,914,815-στάση Υπουργείο
(αναλυτικά: 049 Πειραιάς-Ομόνοια, 914 Ομόνοια-Λαχαναγορά-Παλιά Κοκκινιά, 815 Γουδί, Βασ. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Ταύρος)

Σχόλια

  1. Πολύ ωραία παράσταση φαίνεται Γεωργία μου!
    Τι ωραία που ενθουσιάστηκε ο μικρός, αυτό είναι το νόημα στο τέλος!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλή παράσταση! Πήγε η κόρη μου χθες με το σχολείο της και ενθουσιάστηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω οπωσδήποτε να πάμε Γεωργία!!! Τι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας, ο μεγάλος μου θα ξετρελαθεί αφού ο Ηρακλής είναι από τους πιο αγαπημένους τους ήρωες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας! Βασικά κι εγώ θέλω πολύ να δω αυτή την παράσταση! ευχαριστούμε φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!!! Αχ τι ωραιες παραστασεις εχετε εκει κατω..... Τυχεροι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου