Οι δημιουργίες της Handi by Mina κι ένα σούπερ δώρο για εσένα!


Καταρχήν δεν ξέρω τι πω για αυτό το κορίτσι...την θαυμάζω γιατί κυνήγησε το όνειρο της και το έκανε πραγματικότητα. Είναι αυτό που λέμε "να αγαπάς αυτό που κάνεις" κι έτσι να είστε σίγουροι πως όλες οι δημιουργίες της είναι φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι! Έχω την χαρά να σας ανακοινώσω πως η Handi είναι πλέον στην ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα www.jamjar.gr για όσους αγαπούν κι εκτιμούν τις χειροποίητες ξεχωριστές δημιουργίες.

Στη συλλογή της θα βρείτε υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα, είδη ρουχισμού, αξεσουάρ και διακοσμητικά είδη. Αποκορύφωμα αυτήν την περίοδο τα τσόκερ που είναι πολύ μόδα με δαντέλες και βελούδο που αγαπώ πολύ! 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Handi 👗 (@handibymina) στις
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Handi 👗 (@handibymina) στις

Επίσης θα βρείτε ονειρεμένα χειροποίητα τσαντάκια με λαχούρια και σουέντ φούντες αλλά και πλεκτά με τετράγωνα χρωματιστά μοτίφ. Τελείως ξεχωριστά!



Για περισσότερες πληροφορίες, περισσότερα σχέδια αλλά και τιμές μπείτε στο www.jamjar.gr . Η Μίνα είναι πάντα διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει. 


Πάμε και στον διαγωνισμό μας; 

Ένας σούπερ τυχερός θα κερδίσει μετά από κλήρωση αυτό το μοναδικό χειροποίητο πλεκτό κολιέ με βαμβακερή και χρυσή κλωστή. Περιέχει φούντα και πλεκτή αλυσίδα επίσης χειροποίητα και με τα ίδια υλικά. Στη μέση του πλεκτού κύκλου είναι τοποθετημένο πλεκτό φίλντισι ματάκι. Το μήκος της πλεκτής αλυσίδας είναι στα 80 εκατοστά.



Για να δηλώσεις συμμετοχή τα βήματα είναι 4 κι είναι απλά :)

1) Like στη σελίδα Handi by Mina
2) Like στη σελίδα 4 Seasons
3) Σχολίασε κάνοντας Tag τους φίλους σου
4) Κοινοποίησε την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρεις στις σελίδες μας στο facebook.

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ αλλά και στις σελίδες μας στο facebook. 

Καλή επιτυχία σε όλους!

Χορηγοί επικοινωνίας:

###Νικήτρια αναδείχθηκε η Βασούλα Λιανού ###

Σχόλια

  1. Από τις φωτογραφίες που ανάρτησες Γεωργία μου, φαίνεται ότι κάνει εξαιρετική δουλειά η φίλη σου! Και επειδή λατρεύω οποιοδήποτε κόσμημα ή αξεσουάρ έχει ματάκι, θα δηλώσω και συμμετοχή στο διαγωνισμό σας! φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειο δωρο!!! Υπεροχος διαγωνισμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/10/16, 10:41 μ.μ.

    ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!
    ΕΦΗ gr2000032@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο πανέμορφο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία πράγματα φτιάχνει η κοπέλα και υπέροχο το δωράκι!! Ευχαριστούμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τσαντάκια τα λάτρεψα, είναι πολύ ιδιαίτερα και όμορφα. Δεν την ήξερα αυτή τη δημιουργό. Χαίρομαι που μας την παρουσίασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου