Συμμάζεψε τα κολιέ και τα βραχιόλια!


Αν με γνωρίζεις καλά θα ξέρεις πως δεν "πιάνουν" και πολύ τα χέρια μου όμως κάτι εύκολες κατασκευές όπως αυτήν που έτυχε να δω στο 5-Minute crafts με έκανε να πιάσω δουλειά αμέσως.

Σίγουρα τα ακριβά κοσμήματα σου τα έχεις καλά τοποθετημένα όμως τα υπόλοιπα που τα έχεις κουβαριασμένα; Μπερδεύονται μεταξύ τους, δεν έχεις καλή οπτική όταν είσαι ντυμένη και δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα λοιπόν!

Τι θα χρειαστούμε:

  • Μία ξύλινη κρεμάστρα
  • 10-12 γατζάκια (κοστίζουν περίπου 2 ευρώ)

Η διαδικασία δεν χρειάζεται πολλά λόγια και λεπτομέρειες απλά βιδώνεις ελαφρά τα γατζάκια στο κάτω μέρος της ξύλινης κρεμάστρας και είσαι έτοιμος!


Να σας πω την μαύρη μου αλήθεια 5-minute craft δεν το λες γιατί εμένα μου πήρε πολύ περισσότερη ώρα για να καταφέρω να τα βιδώσω. Αν έχετε ένα λεπτό μικρό τρυπανάκι μπορείτε πολύ πιο εύκολα να κάνετε μικρές τρυπούλες κι ύστερα να περάσετε τα γατζάκια. 



Σε αυτό το σημείο μπορείτε να διακοσμήσετε την κρεμάστρα σας όπως επιθυμείτε. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να την βάψετε με κάποιο σπρέι ή να τυλίξετε κορδέλες ή να κολλήσετε με σιλικόνη διάφορα χαριτωμένα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Εμένα μου άρεσε αυτή η απλότητα και προς το παρόν το άφησα έτσι.


Τοποθέτησε τα κολιέ και τα βραχιόλια σου στα γατζάκια και είσαι έτοιμη!!!


Πέρα από πρακτική λύση είναι και πολύ όμορφη. 
Μ'αρέσει πολύ να την βλέπω κρεμασμένη καθώς δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ στο χώρο που βρίσκεται. 



Καλή επιτυχία!

Σχόλια

  1. Χμμμ.... Ωραία ιδέα! Λες να πάω για γατζακια από Δεύτερα;! Με ενθουσιάζει το γεγονός ότι μπαίνουν απλωτα και τα βλέπεις όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ κι εγώ από εδώ κι εκεί τα έχω :-( ώρα για οργάνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ομορφη ιδέα. Ευκαιρία για οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το είδα στο instagram. Είναι ότι πρέπει για το σπίτι μας καθώς δυό κόρες κι εγώ, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Κι όλες έχουμε τα δικά μας κοσμηματα φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλή ιδέα, να σου πω και την δικιά μου? στην κρεβατοκάμαρα έχω έναν καθρέπτη αλλά ο καθρέπτης έχει μέσα ραφάκια, έτσι για τα σκουλαρίκια έβαλα 2 πινεζούλες με απόσταση και τύλιξα σύρμα γύρω τους και κρέμασα τα σκουλαρίκια μου, μια φίλη μου το έκανε στον τοίχο του δωματίου της έδιχνε πολύ όμορφο και έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία και πρακτική ιδέα, έτσι δεν ανακατεύονται μεταξύ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα τα και καλα 5 λεπτα κραφτ με κανουν να φρικαρω!!!! Μονο να τα στησεις στο τραπεζι θες 5 λεπτα. Ειναι τελεια και μπραβο σου. Θα το δοκιμασω κι γω καποια στιγμη γιατι εχω απιστευτα πολλα δεξια και αριστερα. Τα φιλια μου καλη μου και καλημεραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου