Πάσχα στην Αθήνα

Πότε ήταν Χριστούγεννα, πότε πέρασε το Πάσχα...και κοίτα τώρα που αρχίσαμε να ψάχνουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Τρέχει σαν νερό ο χρόνος.


Για αρχή ο Παύλος ετοίμασε στο τμήμα κεραμικής το δικό του πήλινο πρωτομαγιάτικο στεφάνι κι εγώ χαρούμενη το κρατούσα σφιχτά μην μου πέσει και σπάσει.



Μετά βόλτες στα μαγαζιά, να δώσουμε δώρα, να πάρουμε δώρα, να δούμε τους νονούς μας και να φάμε όλοι μαζί, να μιλήσουμε, να γελάσουμε, να χαλαρώσουμε.



Βάψαμε τα αυγά όλοι μαζί για πρώτη φορά και κάναμε αλχημείες 
αφού ενώναμε τα βασικά χρώματα και βγάζαμε νέα.





Καθώς δεν έχουμε χωριό κι εξοχικό μένουμε στην Αθήνα τέτοιες μέρες, μα αν με ρωτήσεις θα σου πω με ειλικρίνεια πως αυτές τις γιορτές θέλω να τις περνάω με την οικογένεια μου, τους γονείς μου και τα αδέρφια μου κι αφού το πατρικό μου σπίτι διαθέτει κήπο και παραπέμπει σε φύση το ραντεβού δόθηκε στον παππού με την περίσσεια χαρά των παιδιών. Εκεί τα παιδιά έτρεξαν, έπαιξαν, χάζευαν τα κουνελάκια, μιλούσαν στον σκύλο, έκοβαν πορτοκάλια από τα δέντρα και φυσικά έπαιξαν με τα χώματα κι έφαγαν παγωτό.







Εγώ ξεπέτσιαζα συνέχεια το αρνί που βρισκόταν στην σούβλα κι ο πατέρας μου συνέχεια φώναζε "Γεωργία τις βουκαμβίλιες μου να βγάλεις φωτογραφίες!" Ναι-μπαμπά-εννοείται.







Χρόνια Πολλά, με υγεία!

Σχόλια

  1. Εντάξη, εκτός από το απίθανο ζωντόβολο με το παγωτό οι ονειρεμένες βουκαμβίλιες του μπαμπά κλέβουν την παράσταση...Χρόνια Πολλά Γεωργία και του χρόνου πάντα με υγεία, πάντα μαζί με την οικογένεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες φωτογραφίες... Πάντα με ταξιδεύεις και να σου πω πως λατρέυω αυτές που βγάζεις με τις αδελφές σου!! Χρόνια πολλά! Με υγεία ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟλΑ!! Φιλιά ΄πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά Γιάννα με υγεία βεβαίως βεβαίως! Χαχα γέλασα πολύ :) τρελές κι αυτές!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά Γεωργία μου!!! Σημασία έχει να είμαστε με τους αγαπημένους μας! Συγχαρητήρια και για τις βουκαμβιλιες του μπαμπά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειος ο μικρός τίγκα στο παγωτό! Κι οι βουκαμβίλιες σκίζουν!
    Χρόνια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστός Ανέστη με υγεία
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου