"Νοιάζομαι", η νέα μου ανακάλυψη!

Πέρα από τα κλασικά φαγητά που γνωρίζω να μαγειρεύω, συνήθως ψάχνω για νέες συνταγές μέσω ιντερνετ. Δεν έχω πολλά βιβλία μαγειρικής στη βιβλιοθήκη μου και να σας πω την αλήθεια με βολεύει το laptop, αφού το βάζω πάνω στον πάγκο της κουζίνας και τις περισσότερες φορές βλέπω βιντεάκια που φαίνεται πιο ξεκάθαρα η όλη διαδικασία μαγειρέματος. Έτσι λοιπόν ανακάλυψα τη σελίδα Nestle Νοιάζομαι (nestlenoiazomai.gr)




Μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που στόχο έχει να συμβάλλει σε μία καλύτερη ζωή, βασισμένη στην καλή διατροφή. Με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή αφού περιλαμβάνει τόσες χρήσιμες πληροφορίες από ειδικούς περί διατροφής κι ευεξίας! Άλλωστε, η καλή διατροφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή υγεία και την ευεξία μας. Εδώ βρίσκω συνταγές και μυστικά μαγειρικής, άρθρα για το παιδί και την ανάπτυξη του, για το σπίτι, την διακόσμηση και την οικονομία κι ακόμη προτάσεις για βόλτα και δραστηριότητες. Μέχρι και για κατοικίδια μπορείς να βρεις πληροφορίες :)


Ένα άλλο ακόμη χρήσιμο στοιχείο στο www.nestlenoiazomai.gr είναι τα εκπτωτικά κουπόνια που προσφέρει η εταιρία Nestle σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων της και η πρόσβαση σε ένα κόσμο προνομίων, απλά κάνοντας εγγραφή και μαζεύοντας πόντους. Εγώ με την εγγραφή μου και συμπληρώνοντας κάποια στοιχεία και προτιμήσεις μου μάζεψα 300 πόντους μέσα σε δυο λεπτά! Και φυσικά έχει και διαγωνισμούς, οπότε όταν μπείτε δοκιμάστε την τύχη σας.



Μέσα στην περιήγηση μου λοιπόν ανακάλυψα και δράσεις της εταιρίας, που οφείλω να ομολογήσω πως δεν γνώριζα μέχρι τώρα, σε βασικούς τομείς στους οποίους επένδυσε με μία σειρά από αξιόλογες πρωτοβουλίες με στόχο τη δημιουργία αμοιβαίου οφέλους. Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν εταιρίες που βοηθούν και στηρίζουν τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.



Για σένα που ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ για τους αγαπημένους σου κάνε κλικ στο https://www.nestlenoiazomai.gr και μπες σε ένα κόσμο που νοιάζεται για σένα!

Σχόλια

  1. Μια σελίδα που επισκέπτομαι κι εγώ συχνά είναι η ¨Νοιάζομαι". Μπορείς να βρείς τεράστια πηγή πληροφοριών σε πολλά θέματα!
    Εξαιρετική και η δική σου παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου