Πάρτι Πέππα - Τζωρτζ (της τελευταίας στιγμής)

Δια χειρός My Cakes-My Hobby
Πέρασαν δυο χρόνια από τότε που γέννησα τον Άγγελο Ραφαήλ, δυο δύσκολα χρόνια. Συνάμα όμως δυο χρόνια που μπορεί να με κούρασαν κυρίως σωματικά αλλά με δυνάμωσαν ψυχικά, μέσα από δυσκολίες άλλωστε ανακαλύπτεις και πόση δύναμη κρύβεις μέσα σου, δύναμη που δεν γνωρίζεις.


Δέκα ημέρες ακριβώς πριν τα δεύτερα του γενέθλια είχαμε αυτήν την περιπέτεια υγείας που σας είχα μιλήσει ΕΔΩ, οπότε είχα ακυρώσει καθετί που είχα οργανώσει στο μυαλό μου. Το μόνο που είχα κάνει ήταν να παραγγείλω την τούρτα την οποία θα σβήναμε οικογενειακά στο σπίτι εμείς οι τέσσερις κι αυτό γιατί ήθελα να γιορτάσω έστω κι έτσι τα δυο χρόνια ζωής του. Είναι μικρός και δεν έχει δείξει προτίμηση σε κάποιον ήρωα, σε κάποιο παιχνίδι, σε κάποιο γλυκό, σε κάτι τελοσπάντων παρά μόνο στην πέππα το γουρουνάκι. Μπορώ να τον αφήσω να βλέπει πέππα μένοντας προσηλωμένος εκεί κι αυτά είναι τα μόνα δέκα λεπτά που με αφήνει ήσυχη. 




Όπου έριξα μια ματιά για ιδέες και καταστήματα το πάρτι πέππα ήταν καταχωρημένο στα κοριτσίστικα πάρτι μα καθόλου δεν με ένοιαξε αυτό, άλλωστε μπορεί η πέππα να είναι η πρωταγωνίστρια αλλά έχει κι έναν αδερφό τον Τζωρτζ κι αυτός καθόταν πάνω στην τούρτα μας μέσα στις λάσπες :) 



Δυο μέρες πριν αγόρασα πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες κι ένα banner κι ήταν τα μόνα που βρήκα τελευταία στιγμή, ευτυχώς δηλαδή!





Στα καδράκια που έχω και χρησιμοποιώ σε κάθε πάρτι δεν πρόλαβα να ετοιμάσω και να τυπώσω κάποιο γραφικό κι έτσι ο Παύλος μου έδωσε την λύση. "Μαμά θες να ζωγραφίω κάτι εγώ; " κι έτσι τα άφησα στα χέρια του :)








εικαστική παρέμβαση οι γαλότσες με τον δεινόσαυρο του Άγγελου
πάνω στο τραπέζι όπως φοράει κι ο Τζώρτζ για να μπει στους νερόλακους
 

Από την άλλη αγόρασα μπλε χαρτόνι και τελείως αφηρημένα έκοψα 5-6 σύννεφα τα οποία κρέμασα θέλοντας έτσι να δώσω μια παιδική κι αισιόδοξη πινελιά.




Ενώ ο Παύλος μαζί με τον Άγγελο δεν έχασαν ευκαιρία να φτιάξουν κι αυτοί τα δικά τους μικρά συννεφάκια και να τα κολλήσουν στην πόρτα βάζοντας καρέκλες για να φτάσουν και χαλώντας μια ολόκληρη ζιλοτέιπ. 



Η αδερφή μου ετοίμασε μια πινιάτα (στα γρήγορα κι αυτή) για να χαρούν τα παιδιά



Κι εγώ τοποθέτησα το τραπέζι με τον μπουφέ μπροστά στον μαυροπίνακα της κουζίνας κι άφησα πάλι τον Παύλο να ζωγραφίσει. Δυστυχώς οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ :(


Το πάρτι μας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κι ούτε οι φωτογραφίες είναι καλές, δεν θα μπορούσα όμως σε αυτήν την ιντερνετική μικρή γωνίτσα που έχω, να σημειώνω μόνο τα πάρτι του Παύλου και να μην συμπεριλάβω κι αυτό του Αγγελάκου μου ή οποιοδήποτε πάρτι μη πετυχημένο. Ευχαριστώ για την κατανόηση :) Φιλιά σε όλους.

Σχόλια

  1. Καλέ το πάρτυ σας ήταν υπέροχο! Τα είχε όλα αν και πάρτυ express!!Τι σημασία έχει αν οι φωτογραφίες δεν ήταν τόσο καλές;; Αυτό το αγόρι σου το μεγάλο πόσο με συγκινεί με την αγάπη του στον αδερφούλη του!! Να τους χαίρεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου σε ευχαριστώ πολύ! Περάσαμε πολύ όμορφα οικογενειακά με μπόλικη αγάπη.

      Διαγραφή
  2. Τι τα θες βρε Γιωργία μου τα πολλά και τις τέλειες φωτογραφίες?Τι σημασία έχουν μπροστά σ'αυτήν την σημαντική μέρα που το μικρό σου θαύμα έκλεισε τα δύο του χρονάκια?Ξέρεις ότι δεν έχουν καμία απολύτως ούτε και για μας που σε διαβάζουμε!
    Αυτή η μέρα των γενεθλίων έχει μια χαρά,μια ευτυχία που την νιώθει όλη η οικογένεια ,νιώθουν όλοι σαν να γιορτάζουν!!Και φαίνεται αυτό από τον Παύλο που ήθελε τόσο πολύ να βοηθήσει!!Και φυσικά το έκανε με τον καλύτερο τρόπο!Καλό μου αγόρι,πόσο το αγαπώ!
    Να σας ζήσουν και τα δύο σας παιδάκια γλυκιά μανούλα,να είναι πάντα ευτυχισμένα σε όοοοολη τους την ζωή!Σε φιλώ!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται Λαμπρινή μου, ξέρεις όμως ως blogger τι τρελά κουβαλάμε με αυτά ε; Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι εδω και μας διαβάζεις, σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου!

      Διαγραφή
  3. Όλα πολύ όμορφα Γεωργία μου! Ενα πάρτυ παιδικό χρειαζεται τους γονεις,τα αδέλφια,τους φιλους, κυρίως χαρά και αγάπη.θεώρησε λοιπον οτι το πάρτυ ηταν τέλειο απο κάθε άποψη. Φιλια στα αγόρια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/16, 1:23 π.μ.

    Να χαίρεστε τα παιδάκια σας , να σας ζήσουν!!
    Το πάρτι ήταν πολύ όμορφο και του χρόνου να είστε καλά!!
    Γιούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργία μου όλα δείχνουν πανέμορφα και γεμάτα αγάπη! Οι δε ζωγραφιές του Παύλου τέλειες. Να τον χαίρεστε και να περνάτε πάντα όμορφα, μαζι κι αγαπημένοι! Είτε με είτε χωρίς έξτρα κόσμο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημασία έχει μόνο η χαρά όλης της οικογένειας για τα δυο χρόνια του πρίγκηπα σου... κι' αυτό φαίνεται από τις τόσο πρόθυμες συμμετοχές!
    Να σας ζήσουν οι λεβέντες σας πολλά πολλά χρόνια κι εσείς να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε άντρες δυνατούς και ωραίους...
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πάρτι σας δείχνει καταπληκτικό, ακόμη και αν έγιναν όλα γρήγορα! Να τον χαίρεσαι, να είναι ευτυχισμένος και πάντα χαμογελαστός. Και να τον δεις και να τον καμαρώσεις όπως αυτός ονειρεύεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή αν δεν ήταν όλα τελευταία στιγμή τι θα έκανες;;;;;όλα ήταν υπέροχα...λάτρεψα την τούρτα σας και τις ζωγραφιές του μεγάλου σου γιου!!
    Να τα χαίρεσαι τα αγόρια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον μας δουλεύεις... Τα πάντα μου αρέσουν κι εμένα! Και η τούρτα καταπληκτική, και η διακόσμηση, και ο γλυκούλης ο Παύλος που αγαπάει τόσο τον αδερφούλη του... :) Τα καλύτερα καδράκια έφτιαξε!
    Να τον χαίρεστε αγαπημένη μου! Να είστε πάντα όλοι καλά και πάντα τόσο αγαπημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξετρελάθηκα με τις ζωγραφιές του Παύλου! Να σου ζήσει ο μικρούλης σου και να τους χαίρεσαι και τους δύο!!! Να σου πω ένα μυστικό; Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το πάρτυ σας! Είναι ένα πάρτυ φτιαγμένο από μια μανούλα που νοιάζεται! Από μια φυσιολογική μανούλα σαν όλες εμάς!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα πρέπει τα πάρτυ μας να είναι υπερπαραγωγές; Τα μικρά μας χαίρονται και με τα πιο απλά πράγματα του κόσμου και μας το αποδεικνύουν κάθε φορά!!! Να είναι υγιείς και πάντα τυχεροί οι γιοι σου Γεωργία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχο και μπράβο σου!!! Δεν υπάρχει επιτυχημένο ή μη πάρτι υπάρχει η πρόθεση και η αγάπη! Σε φιλώ. Να τον χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχο και μπράβο σου!!! Δεν υπάρχει επιτυχημένο ή μη πάρτι υπάρχει η πρόθεση και η αγάπη! Σε φιλώ. Να τον χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/1/16, 11:21 π.μ.

    το παρτυ σας ειναι υπεροχο και η εικαστικη παρεμβαση του μικρουλι πρσγματικα μου εφερε δακρυα συγκινησης..ασυνεστητα σκεφτηκα αυτο που ελεγαν καποτε" αφηστε τα παιδια να κυβερνησουν να λυθουν τα προβληματα μας"τα παιδια ειναι τα πιο αθωα και ταυτοχρονα εξυπνα πλασματατακια η αληθεια τους ειναι αποτιπωμενη σε αυτες τις πολυχρωμες ζωγραφιες τους. Να τον χαιρεστε και να ναι η τελευταια στεναχωρια αυτη που περασατε..χρυσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. έτσι είναι η μάνα.. η κάθε μάνα.. ανησυχεί μην αδικήσει, μη τυχόν και κάνει κάτι παραπάνω στον ένα απ' ότι στον άλλον..
    πολύχρονος και γερός να είναι Γεωργία μου κι εσείς να τα καμαρώνετε και τα δυο παλικαράκια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεωργία μου ποιος είπε πως όμορφα είναι μόνο τα πάρτι που είναι τέλεια οργανωμένα με τις καλύτερες φωτογραφίες; Σημασία σε όλα έχει η αγάπη και η διάθεση να δημιουργήσουμε μια τόσο όμορφη ανάμνηση για τα παιδιά. Γιατί εκείνα θέλουν μόνο αγάπη κι αφοσίωση. Οπως κάνεις κι εσύ για τα δυο σου αγγελούδια. Πολλή συγκινιτική η βοήθεια και οι ζωγραφιές από τον μεγάλο του αδερφό του. Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις. Λευκή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να χαίρεσαι τον μικρό σου. Να είναι γερό και τυχερό στη ζωή του. Όλα τέλεια και προσεγμένα. Μεταξύ μας και τα μισά να έκανες πάλι τέλεια θα ήταν. Σαν παιδί και στα πάρτυ που έκανα και σε αυτά που πήγαινα το μόνο που κάναμε ήταν να τρώμε φαγητό και τούρτα και νσ ξεβιδωνόμαστε στο χορό και περνούσαμε ΤΕΛΕΙΑ χωρίς δραστηριότητες. Δεν χρειάζονται και πολλά πολλά!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να τον χαίρεστε! Για πάρτι της τελευταίας στιγμής μια χαρά σας βρίσκω!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρώτα απ' όλα να σου ευχηθώ για τον Άγγελο σου. Κάθε μέρα του να είναι και μια μικρή ανακάλυψη, κάθε βήμα του να τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ολοκλήρωση, να χει ένα μακρύ σπουδαίο ταξίδι μέσα στη ζωή κι εσάς συνοδοιπορους του. Δεύτερον να πω ότι τα social media έχουν χαλάσει την πιατσα. Πριν από αυτά δεν συναγωνιζονταν οι μαμάδες για το καλύτερο πάρτι, την καλύτερη διακόσμηση, την πιο απίθανη τούρτα, την πιο παιχνιδιαρικη πινιατα, τον πιο ευρηματικό μπουφέ και πάει λέγοντας! Ζούμε την εποχή του pinterest depression κι αυτό είναι τόσο άδικο. Δουλεύουμε και προσφέρουμε τον διπλάσιο χρόνο στα παιδιά μας και σε ποσότητα και σε ποιότητα από ότι οι μαμάδες μας και καμιά φορά αναρωτιέμαι αν χάνουμε το στόχο μας. Είμαι σίγουρη ότι ο Άγγελος θα ναι ευτυχισμένος όταν θα θυμάται ότι πάντα υπήρχε μια τούρτα γι αυτόν την ημέρα των γενεθλίων του και η αγάπη των δικών του και σίγουρα μετά από χρόνια να μην θυμάται καν τη διακόσμηση. Να στε γεροι να γιορταζετε πάντα.
    Τίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρώτα απ' όλα να σου ευχηθώ για τον Άγγελο σου. Κάθε μέρα του να είναι και μια μικρή ανακάλυψη, κάθε βήμα του να τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ολοκλήρωση, να χει ένα μακρύ σπουδαίο ταξίδι μέσα στη ζωή κι εσάς συνοδοιπορους του. Δεύτερον να πω ότι τα social media έχουν χαλάσει την πιατσα. Πριν από αυτά δεν συναγωνιζονταν οι μαμάδες για το καλύτερο πάρτι, την καλύτερη διακόσμηση, την πιο απίθανη τούρτα, την πιο παιχνιδιαρικη πινιατα, τον πιο ευρηματικό μπουφέ και πάει λέγοντας! Ζούμε την εποχή του pinterest depression κι αυτό είναι τόσο άδικο. Δουλεύουμε και προσφέρουμε τον διπλάσιο χρόνο στα παιδιά μας και σε ποσότητα και σε ποιότητα από ότι οι μαμάδες μας και καμιά φορά αναρωτιέμαι αν χάνουμε το στόχο μας. Είμαι σίγουρη ότι ο Άγγελος θα ναι ευτυχισμένος όταν θα θυμάται ότι πάντα υπήρχε μια τούρτα γι αυτόν την ημέρα των γενεθλίων του και η αγάπη των δικών του και σίγουρα μετά από χρόνια να μην θυμάται καν τη διακόσμηση. Να στε γεροι να γιορταζετε πάντα.
    Τίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που είστε εδώ και με συντροφεύετε, που πάντα έχετε έναν καλό λόγο κι όμορφες ευχές. Να είστε καλά κορίτσια! Το πάρτι αυτό το θεώρησα απλό σε σχέση με άλλα πάρτι που έκανα στον Παύλο μου, Τζίνα εσύ με κατάλαβες αμέσως :) Γεμάτο αγάπη πάντα ειναι ότι ετοιμάζω για τα παιδιά μου πάντα και σε αυτό λίγη παραπάνω αφού βοήθησε πολύ ενεργά κι ο Παύλος μου, ο αδερφός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/1/16, 10:22 μ.μ.

    Σε τούτη την ιντερνετική γωνιά που τόσα έχουμε μοιραστεί, είναι το καλύτερο σημείο για να μοιραστείς και το πάρτι του Άγγελου Ραφαήλ. Είναι το ωραιότερο πάρτι μόνο και μόνο που το γιορτάσατε οι τέσσερις σας. Τα φιλιά και την αγάπη μου σου στέλνω! Να χαιρόμαστε το υπέροχο μωρό σου και να το καμαρώνουμε κι εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/1/16, 10:23 μ.μ.

    Σε τούτη την ιντερνετική γωνιά που τόσα έχουμε μοιραστεί, είναι το καλύτερο σημείο για να μοιραστείς και το πάρτι του Άγγελου Ραφαήλ. Είναι το ωραιότερο πάρτι μόνο και μόνο που το γιορτάσατε οι τέσσερις σας. Τα φιλιά και την αγάπη μου σου στέλνω! Να χαιρόμαστε το υπέροχο μωρό σου και να το καμαρώνουμε κι εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να τον χαιρεσαι και πάλι. Τελικα οι ζωγραφιες του Παυλου ηταν πολυ καλυτερες απο κάθε εκτυπώσιμο. Και με μεγαλύτερη σημασία. Το παρτι σας ηταν υπεροχο.Και η αγαπη που εδωσαν ολοι στην προετοιμασία το σημαντικότερο ολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να τον χαιρεσαι και πάλι. Τελικα οι ζωγραφιες του Παυλου ηταν πολυ καλυτερες απο κάθε εκτυπώσιμο. Και με μεγαλύτερη σημασία. Το παρτι σας ηταν υπεροχο.Και η αγαπη που εδωσαν ολοι στην προετοιμασία το σημαντικότερο ολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου