Διαγωνισμός Ευ Ζην με 3 νικητές! Αποτελέσματα


Καθώς έψαχνα να βρω μια κρέμα ημέρας από φυσικά υλικά έπεσα πάνω στην εταιρία Ευ Ζην. 
Το ΕΥΖΗΝ by Elen είναι ένας μεγάλος κήπος που όποιος μπει θέλει να μείνει για πάντα. Η Ελένη φτιάχνει συνταγές για την ψυχή και το σώμα χρησιμοποιώντας 100% φυσικά αιθέρια έλαια βιολογικών καλλιεργειών και σε αποκλειστικότητα. Τα αποτελέσματα ενθουσιάζουν κι έτσι όλοι γίνονται όμορφα λουλούδια! 

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι μπορεί να φτιαχτεί ότι συνταγή ζητηθεί πάντα μετά από συζήτηση για την προσωπική ανάγκη του καθενός. Κι αυτό είναι υπέροχο!



Επίσης μου αρέσει η ποικιλία που διαθέτει! Για να καταλάβετε τι εννοώ υπάρχουν κρέμες και έλαια για το σώμα για ενυδάτωση, σύσφιξη, ραγάδες, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, τριχόπτωση αλλά και για το πνεύμα όπως το άγχος, το κάπνισμα, την ελεύθερη αναπνοή, την αντιγήρανση.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ζητήσω από την Ελένη να μας χαρίσει κάποια προϊόντα για όλους εσάς που μας διαβάζετε, μας ακολουθείτε και μας αγαπάτε :) 

3 προϊόντα, 3 νικητές 

Το πρώτο δώρο είναι μια κρέμα προσώπου. Ρόδα της Ανατολής, μπλε τριαντάφυλλο κι αιθέρια που απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες και δημιουργούν κυτταρικό πολλαπλασιασμό. Η κρέμα προσώπου ΕΥΖΗΝ secret collection είναι 24ωρη και δίνει απίστευτη λάμψη, σφριγηλότητα, σύσφιξη, σβήσιμο λεπτών γραμμών και δράση ακόμη και στις πιο βαθιές ρυτίδες.


Το δεύτερο ένα έλαιο για την τριχόπτωση. Διεγείρει του θύλακες της τρίχας για ανάπτυξη τριχοφυΐας και διακόπτει την τριχόπτωση με τον πιο φυσικό τρόπο. Εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες εφαρμογές.



Και το τρίτο ένα έλαιο για το τοπικό πάχος. Αποτελούμενο από αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών τροπικών νησιών, έλαιο φυκιών και πλήθος άλλων φυσικών συστατικών το ΕΥΖΗΝ κατά του τοπικού πάχους καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, υπόσχεται μείωση 2-4 πόντων σε κάθε εφαρμογή και δρα προληπτικά στις ραγάδες.



Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και λήγει την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα. Οι 3 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν εδώ αλλά και στις σελίδες 4 Seasons και EY ZHN στο facebook. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook και να μας χαρίσετε ένα Like μέσα από το παρακάτω σύστημα του Rafflecopter. Προσοχή! Μόνο αν επισκεφθείτε τις σελίδες μας μέσα από το σύστημα μπορεί να καταχωρηθεί η συμμετοχή σας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Χορηγοί επικοινωνίας
kerdiseto.gr
ediagonismoi.gr
saveandwin.gr

a Rafflecopter giveaway

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου